Έγκυος η Φωτεινή Πετρογιάννη: Η ανάρτηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και τα πιο γλυκά σχόλια

Έγκυος η Φωτεινή Πετρογιάννη κι αυτές οι φωτογραφίες είναι ό,τι πιο γλυκό έχει ανεβάσει φέτος το καλοκαίρι. 

Η γνωστή δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Ρουμπή.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρόταση γάμου με πιτζάμες και το cozy σπίτι όπου μένει με τον Μιχάλη Ρουμπή

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι έγκυος η Φωτεινή Πετρογιάννη

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ποζάρει στον φακό, φορώντας το ολόσωμο μαγιό της και αγκαλιάζοντας την κοιλιά της, έχοντας φόντο το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε «…και έτσι ξαφνικά, η αγάπη μεγαλώνει!
Σε περιμένουμε μικράκι μας!».

Η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού, αλλά όπως φαίνεται από την φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πιθανότατα τουλάχιστον έξι μηνών.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη δείχνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ρουμπή, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και σε λίγους μήνες θα μπορούν να πάρουν αγκαλιά το πρώτο τους παιδάκι.

Η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης προκάλεσε καταιγισμό σχολίων στην ανάρτησή της με πολλούς φίλους, γνωστούς, συνεργάτες και θαυμαστές της να της στέλνουν τις ευχές τους. Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Αντωνά και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μόλις μερικοί από όσους σχολίασαν κάτω από τη δημοσίευση.

Η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

Πριν λίγους μήνες, η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε για πρώτη φορά on air στην εκπομπή «Το Πρωινό» πως ο αγαπημένος της, Μιχάλης Ρουμπής της έκανε πρόταση γάμου στο σπίτι τους με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

«Μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Ήμασταν σπίτι. Δεν ήταν καθόλου βαρετό γιατί ήταν μία στιγμή που δεν το περίμενα. Άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Έκανε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του, εγώ κοιμόμουν και είχα νεύρα που με ξύπνησε κι άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Τα είπα όλα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έβαλα τα κλάματα, η αλήθεια είναι. Ήμουν σοκαρισμένη από τον ύπνο. Ήμουν με τα ρούχα του ύπνου», εξομολογήθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η δημοσιογράφος και ο σκηνοθέτης μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και παρά το γεγονός ότι προφυλάσσουν τη σχέση τους από τα media εμφανίζονται συχνά μαζί με αποτέλεσμα να τους απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός. Ωστόσο, ο Μιχάλης Ρουμπής προτιμά να έχει μια πολύ διακριτική παρουσία στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας και είναι σπάνιες οι φορές που κάποιος paparazzi τους έχει πετύχει μαζί.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης