Το σχόλιο στη φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά αποκαλύπτει το κοινό καλοκαίρι με τον Λιάγκα

Το σχόλιο στη φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά αποκαλύπτει το κοινό καλοκαίρι με τον Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά συνεχίζουν μαζί τις διακοπές τους. Ποιος είναι ο νέος τους προορισμός; 

Οι δυο τους φαίνεται να περνούν μαζί το φετινό καλοκαίρι και μπορεί να μην έχουν δημοσιεύσει μαζί κάποια κοινή φωτογραφία και να προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, αλλά οι αναρτήσεις τους στα social media από τους ίδιους προορισμούς το έχουν προδώσει.

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά είχαν ταξιδέψει αρχικά μέχρι την Τήνο, ενώ ακολούθησε η Μύκονος. Οι δυο τους επέστρεψαν για λίγο στην Αθήνα, όπου δεν έμειναν για πολύ. Αφήνοντας πίσω τους το Αιγαίο και τις όμορφες παραλίες των Κυκλάδων, κατευθύνθηκαν προς τη δυτική Ελλάδα με προορισμό το Ιόνιο.

Και οι δυο τους δεν δίστασαν να ανεβάσουν βίντεο και φωτογραφίες από το καλοκαίρι τους στα νησιά, δείχνοντάς μας πόσο όμορφα περνούν μαζί.

Ποιος είναι ο νέος τους προορισμός;

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και η ραδιοφωνική παραγωγός ταξίδεψαν στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στους Παξούς για τα τελευταία μπάνια του καλοκαιριού. Και οι δύο μοιράστηκαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αναρτήσεις από τις διακοπές τους εκεί, αποκαλύπτοντας πως βρίσκονται και οι δύο στο νησί.

Η Μαρία Αντωνά ανέβασε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες τόσο με την ίδια με μαγιό να κάνει μπάνιο στους Παξούς, όσο και από τις παραλίες και τα όμορφα μέρη του νησιού.

https://www.instagram.com/p/C_LRxV4IT8k/

Ένας χρήστης δε δίστασε και σχολίασε στην ανάρτησή της, λέγοντας πως η 11η φωτογραφία που έχει ανεβάσει είναι ίδια με ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα.

1724828255201-607185804-sxolio.png

Μαρία Αντωνά: Το φωτογραφικό άλμπουμ στη Μύκονο με τον Γιώργο Λιάγκα και οι ευχές για τη γιορτή της

Πράγματι, η ραδιοφωνική παραγωγός έχει στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από τη Μύκονο από το ίδιο σημείο που έχει βγάλει και ο Λιάγκας μια δική του φωτογραφία. Τις αναρτήσεις τους τις έκαναν με μία ημέρα διαφορά, κάτι που ενισχύει την υποψία ότι ήταν μαζί.

https://www.instagram.com/p/C-qOCRZIq-S/
https://www.instagram.com/reel/C-sCsdRK_3V/

Ο Γιώργος Λιάγκας αγαπά την Τήνο κι αυτό φαίνεται κάθε καλοκαίρι! Το δεύτερο εξοχικό στο νησί

Οι διακοπές στους Παξούς

Το νέο ζευγάρι μετρά μόλις λίγους μήνες σχέσης και αυτό το διάστημα βρίσκεται στους Παξούς. Ανανεωμένοι και χαμογελαστοί λίγο πριν ξεκινήσουν πάλι τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, χαλαρώνουν και προσπαθούν να είναι διακριτικοί στις διακοπές τους εξαιτίας και των παιδιών του παρουσιαστή. Γι' αυτό και δεν βλέπουμε πουθενά κάποιο tag στις αναρτήσεις τους ή κάποια κοινή τους φωτογραφία.

Η Μαρία Αντωνά πέρα από την ανάρτηση που έχει κάνει, έχει ανεβάσει και μια σειρά από stories από διαφορετικά σημεία του νησιού.

Από την πλευρά του και ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια ανάρτηση, αλλά έχει δημοσιεύσει stories τόσο από τους Παξούς όσο και από τους Αντίπαξους. Μάλιστα, μας έδειξε και τις βουτιές που έκανε σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες, στο Βουτούμι με τα γαλαζοπράσινα και κρυστάλλινα νερά.