Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ: Η Τατιάνα Μπλάτνικ συγκινεί στην ημέρα γενεθλίων του αγνοούμενου αδερφού της

Ο ετεροθαλής αδελφός της Τατιάνα Μπλάτνικ, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ αγνοείται από τον περασμένο Μάΐο, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μήνες.

Με μία συγκινητική ανάρτηση θέλησε να ευχηθεί η Τατιάνα Μπλάτνικ στον ετεροθαλή αδερφό της, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, ο οποίος αγνοείται από τον περασμένο Μάΐο, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μήνες

Η Τατιάνα Μπλάτνικ συγκεκριμλένα έκανε την Παρασκευή (30/08) μια συγκινητική ανάρτηση στα social media για τα γενέθλια του θετού αδελφού της, Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι υπερήφανη για τους Έλληνες αθλητές και το δείχνει μέσα από αυτές τις photo

Η ίδια θυμάται με αγάπη τον θετό αδελφό της. Μάλιστα, στη δημοσίευση ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο με στιγμές τους, συνοδεύοντας την ανάρτηση με πολύ συγκινητικά λόγια για την σχέση τους.

Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Χαρούμενα γενέθλια Atti. Κάθε χρόνο, ειδικά μεγαλώνοντας, γιορτάζαμε μαζί τα γενέθλιά μας. Σήμερα σε γιορτάζω, για όλα όσα ήσουν και είσαι για μένα και με έμαθες για τη ζωή και την αγάπη.

Σε θυμάμαι, τους τρελούς κύκλους της ψυχής, τα πρωινά και τις νύχτες στο The Barns, τα μπόνγκο, τα μιλκσέικ oreo, τη γιόγκα, τα πεφταστέρια, τις χαμένες πτήσεις, καθόμαστε και μιλάμε για ιστορίες μαζί – και είναι ένα βιβλίο από μόνο του. Mου λείπεις. Μου λείπουν οι συζητήσεις μας. Atti & Tati πάντα.

Σε όλους μας λείπεις. Σ’ αγαπώ αδερφέ. Χρόνια πολλά Atti»

Τι λένε τα μέσα για την εξαφάνισή του

Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ από τη Νέα Υόρκη εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και λέγεται ότι φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι αλλά δεν φορούσε παπούτσια.

Ο Μπρίλεμπουργκ, από την ανακοίνωση της εξαφάνισης, περιγράφεται ως λευκός άνδρας, ύψους 1,80 μ., βάρους 74 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του. «Υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του του κ. Μπρίλεμπουργκ», ανέφερε το τμήμα του σερίφη της περιοχής στην αναφορά εξαφάνισης.

Οι αρχές έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας του Μπρίλεμπουργκ και καλούν όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι παιδί της Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν και του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ, ο οποίος πέθανε όταν η Τατιάνα ήταν μόλις 6 ετών. Αργότερα, η μητέρα της παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης