Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι υπερήφανη για τους Έλληνες αθλητές και το δείχνει μέσα από αυτές τις photo

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι υπερήφανη για τους Έλληνες αθλητές και το δείχνει μέσα από αυτές τις photo

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους Έλληνες αθλητές αφού η ίδια έχει είναι καθώς πολλοί συμμετέχουν σε μια σπουδαία καμπάνια για την ψυχική υγεία την οποία έχει ιδρύσει η ίδια.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ φαίνεται να δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στους Έλληνες αθλητές.

Η ίδια είναι το μόνο μέλος της Ελληνικής βασιλικής οικογένειας που έδωσε το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ολοκληρώνονται απόψε με την τελετή λήξης στο Παρίσι.

Η σχέση που έχει αναπτύξει με τους Έλληνες αθλητές είναι λογική καθώς πολλοί συμμετέχουν σε μια σπουδαία καμπάνια για την ψυχική υγεία την οποία έχει ιδρύσει η ίδια, με το όνομα Breathe Hellas.

Η νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα αλλά και «χαμό» στο Twitter/X

Η νέα καμπάνια του Breathe Hellas με τίτλο «Uniform of Hope» έχει ο στόχο να αναδείξει τη σωματική και ψυχική ισχύ, και να αναδειχθούν κοινότητες όπου οι άνθρωποι αισθάνονται ασφαλείς να εκφραστούν.

https://www.instagram.com/p/C99UOZTIhSH/

Μάλιστα ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια είναι και η Ευαγγελία Πλατανιώτη η οποία μαζί με την Σοφία Μαλκογεώργου μας έκαναν και πάλι περήφανους με τις επιδόσεις τους στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Συγκεκριμένα τα δύο κορίτσια κατέκτησαν την έκτη θέση.

Με αφορμή τον αγώνα που έγινε χθες αλλά και τη συμμετοχή της η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην καμπάνια η Τατιάνα Μπλάτνικ θέλησε να δημοσιοποιήσει μια φωτογραφία τους από το backstage της φωτογράφισης του Breathe Hellas. για τη διάκριση της αθλήτριας.

Tatiana-Plataniwth.webp

Να σημειωθεί ότι απόψε Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα κρατήσει απόψε θα είναι σημαιοφόρος μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή στην τελετή λήξης των Αγώνων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή ανακοινώνει ότι με απόφαση του Αρχηγού Αποστολής Πέτρου Συναδινού ορίζονται ως Σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 ο Εμμανουήλ Καραλής και η Eυαγγελία Πλατανιώτη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επι κοντώ και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση.

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρας Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Stade de France.

Η Team Hellas αναχωρεί την Δευτέρα στις 14.00 ώρα Ελλάδος με πτήση της AEGEAN και θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 17.10.»

Συγκινούν οι διακρίσεις της Ελλάδας στο Παρίσι: Κάραλης και Πλατανιώτη σημαιοφόροι στη τελετή λήξης

https://www.instagram.com/p/C-gLmplMmRA/

Η Tatiana Blatnik είχε βρεθεί στο Παρίσι και δίπλα στον Έλληνα πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της.

Συγκεκριμένα η Τατιάνα παρακολούθησε τον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια, στους κρίκους που του έφερε το τρίτο του μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή τη φορά χάλκινο. Ενώ μετά την εμφάνιση του Έλληνα Ολυμπιονίκη είχε φωτογραφηθεί και μαζί του αφού και εκείνος όπως και η Ευαγγελία Πλατανιώτη συμμετέχουν στην καμπάνια του Breathe Hellas.

Στην ανάρτησή της τότε είχε γράψει τα εξής:

«Είμαι τόσο περήφανη που μοιράζομαι αυτή τη συναισθηματική, ιστορική στιγμή με έναν τόσο αξιόλογο αθλητή, άνθρωπο και θρύλο. Παρακολουθώντας τον Λευτέρη Πετρούνια να κερδίζει το 3ο του Ολυμπιακό μετάλλιο: Πράγματι «ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»/ Συγχαρητήρια! Η αφοσίωση, η επιμονή και το μήνυμά του: "Είτε θα βρούμε το δρόμο είτε θα τα καταφέρουμε" που μοιράστηκε για την καμπάνια μας @breathehellas δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό σήμερα: όλα είναι δυνατά»

https://www.instagram.com/p/C-QZw8ptfps/