Καγιά, Παππά και Λεβεντογιάννης «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Καγιά, Παππά και Λεβεντογιάννης «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας βρίσκονται αυτές τις μέρες ηθοποιοί και celebrities από όλο τον κόσμο, με τη Βίκυ Καγιά, τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Δανάη Παππά να δίνουν κι εκείνοι το παρόν. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στο οποίο έδωσε το «παρών» και η Βίκυ Καγιά μαζί με τους ηθοποιούς με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Δανάη Παππά.

Οι τρεις Έλληνες celebrities βρέθηκαν στην ιταλική πόλη που διεξάγεται για μια ακόμη φορά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο πλαίσιο του λανσαρίσματος γνωστών καλλυντικών προϊόντων του οίκου Armani.

Από την Ιταλία με αγάπη: 6 must-watch ταινίες από το Φεστιβάλ Βενετίας που θα σε καθηλώσουν

Οι λαμπερές εμφανίσεις τους

Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στο κόκκινο χαλί ποζάροντας στους φωτογράφους. Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο μάλιστα επιλέγοντας ένα total black outfit περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας Campo Di Battaglia του Τζιάνι Αμέλιο και δημοσίευσε ένα video στο Instagram της.

https://www.instagram.com/reel/C_V698RoJIu/

Σε μαύρους τόνους κινήθηκαν και οι δύο ηθοποιοί. Αρχικά η Δανάη Παππά επέλεξε ένα total black look, με ένα pencil φόρεμα με λαμπερά στοιχεία. Ενώ ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης φόρεσε ένα smoking κουστούμι, που είναι πάντα διαχρονικό.

457499244_1040386884123192_1882119818564166008_n.webp

Η Βίκυ Καγιά, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Δανάη Παππά φαίνεται να διατηρούν αρκετά καλή σχέση μεταξύ τους, με τα γέλια και τις αυθόρμητες στιγμές τους να κυριαρχούν στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δες στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στην Βενετία:

Ανάμεσα τους βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί διεθνούς φήμης stars ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό με τα στιγμιότυπα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Στο επίκεντρο η εμφάνιση της Αντζελίνας Τζολί, η οποία υποδύεται τη Μαρία Κάλλας στην ταινία “Maria”, που προβλήθηκε σήμερα στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Η Angelina Jolie είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του Φεστιβάλ της Βενετίας που μετά από ένα σωρό δικαστικές διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, θα είναι στο ίδιο Φεστιβάλ. Στις 29 Αυγούστου ήταν η πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Maria» της βιογραφικής ταινίας για τη Μαρία Κάλλας. Η Angelina Jolie συμπρωταγωνιστεί στην ταινία με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και η ίδια εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ με μία ultra chic εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/C96MPWRigA5/

Jolie και Pitt «μαζί» στο Φεστιβάλ Βενετίας και η απόφαση που πήρε η παραγωγή είναι η αναμενόμενη

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο 81ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας με ένα καφέ μάξι φόρεμα από τούλι με βαθύ ντεκολτέ. Η καφέ απόχρωση του φορέματος είναι μία από τις huge τάσεις της νέας σεζόν καθώς έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει και να κολακεύει κάθε τόνο δέρματος.

Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού, αλλά και το δικό μας είναι η νέα, φωτεινή απόχρωση στο χρώμα των μαλλιών της. Τα μήκη και οι άκρες είχαν μία πλατινέ ξανθιά απόχρωση, ενώ η ρίζα ήταν ελαφρώς πιο σκούρα κοντά στο φυσικό της χρώμα. Η έντονη αντίθεση στη ρίζα και στις άκρες δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά είναι super πλούσια και πυκνά.

Το μακιγιάζ της ήταν σε natural αποχρώσεις με ένα απαλό καφέ «αποδομημένο» smokey eye look και μία απαλή peachy απόχρωση κραγιόν στα χείλη. Το beauty look σε συνδυασμό με το πλατινέ ξανθό balayage φώτιζε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.