Η Salma Hayek χορεύει ανέμελη σε γιοτ στα 58 της και αποδεικνύει πως η ηλικία δεν έχει καμία σημασία

 Άρτεμις Σκούφου
Η Salma Hayek χορεύει ανέμελη σε γιοτ στα 58 της και αποδεικνύει πως η ηλικία δεν έχει καμία σημασία
Instagram/ salmahayek

Salma Hayek ποζάρει με μπικίνι και γιορτάζει τα 58 με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Η συνάντηση με τον Gerard Butler και οι αναρτήσεις με μαγιό από το φετινό καλοκαίρι.

Η γνωστή ηθοποιός δεν διστάζει να κρύψει την ηλικία και το σώμα της, να ποζάρει στον φακό και να δημοσιεύσει φωτογραφίες αποκαλύπτοντας πώς δείχνει στα 58 της. Και γιατί να το κρύψει άλλωστε;

Η Salma Hayek είχε γενέθλια και τα γιόρτασε ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, φορώντας μόνο το μπικίνι της και ξεκαθαρίζοντας πως όλες οι εικόνες που ανέβασε είναι πρόσφατες.

18 πόζες με μαγιό κι ένας χορός σε γιοτ

Η ηθοποιός από το Μεξικό που έκλεισε τα 58 δεν δημοσίευσε μία εικόνα, ούτε καν δύο, αλλά 18, γράφοντας μια λεζάντα στα αγγλικά και τα ισπανικά στην οποία έλεγε «Φωτογραφίες από τα γενέθλιά μου με μπικίνι, χρόνια πολλά για τα 58α γενέθλιά μου! Υ.Γ. καμία από αυτές τις φωτογραφίες δεν είναι από το παρελθόν». Η λεζάντα ολοκληρώθηκε με ένα hashtag #ευγνώμων.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πάνω σε ένα γιοτ με την ηθοποιό να φορά μόνο το μαγιό της - σε άλλες ολόσωμο και σε άλλες μπικίνι - και σε μερικές να προσθέτει κι ένα καυτό καφτάνι.

https://www.instagram.com/p/C_bPc-xItzM/

Τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση έπεσαν βροχή με τους θαυμαστές της να της στέλνουν τις ευχές για τα γενέθλιά της, αλλά και να σχολιάζουν το σώμα της.

Μερικές ώρες πριν από αυτή την ανάρτηση, η Salma Hayek είχε δημοσιεύσει επίσης στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει πάνω σε γιοτ, φορώντας το μαγιό κι ένα καφτάνι. Στη λεζάντα έγραψε «Αυτό ήταν το τραγούδι του καλοκαιριού μου για το 2024» με την ίδια να χορεύει στον ρυθμό του Fruta Fresca.

https://www.instagram.com/reel/C_ZArsDoart/

Λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά της, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση με τον Gerard Butler, τον οποίο φαίνεται να συνάντησε τυχαία στις διακοπές της. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συναντάς φίλους ξαφνικά στις διακοπές», έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/C_Q4GdkI3Dg/

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την ηθοποιό να δημοσιεύει φωτογραφίες από το φετινό της καλοκαίρι και μάλιστα με μαγιό. Η ίδια αγαπά να μας δείχνει στιγμιότυπα από το πώς περνά τις διακοπές της, αν και πολλές φορές χωρίς να αποκαλύπτει το μέρος στο οποίο βρίσκεται.

Η Salma Hayek ποζάρει άβαφη και τελείως συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει από πάνω της

https://www.instagram.com/p/C-IOytdI3lB/

Η Salma Hayek με τον σύντροφό της Francois Pinault θεωρούνται από τα πιο πλούσια ζευγάρια στον κόσμο. Ο συζύγός της είναι διευθύνων σύμβουλος της Kering, τη μητρική εταιρεία τεράστιων brands όπως είναι η Gucci, η Saint Laurent και η Balenciaga και εκτός των άλλων διαθέτει στην κατοχή του ένα κτήμα κρασιού αλλά και μια γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα.

Από την άλλη, η γνωστλη ηθοποιός το 2000 δημιούργησε τη δική της εταιρεία παραγωγής ταινιών. Η ίδια διαθέτει επίσης μια σειρά καλλυντικών, περιποίησης μαλλιών και δέρματος με το όνομα Nuance by Salma Hayek, η οποία φαίνεται να έχει τρομερή απήχηση.