Daniel Craig-Rachel Weisz: Ένα love story που δεν τελειώνει έδειξε και η εμφάνισή τους στην Βενετία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Rachel Weisz, left, and Daniel Craig pose for photographers upon arrival for the premiere of the film 'Queer' during the 81st edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy, on Tuesday, Sept. 3, 2024. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Το Φεστιβάλ Βενετίας συνεχίζεται ο Daniel Craig - αν και με εντελώς διαφορετικό look - ήταν ένας σωστός «ιππότης» δίπλα στην αγαπημένη του, Rachel Weisz.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ολοκληρώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου και όλα τα μάτια παγκοσμίως είναι φυσικά στους Χολιγουντιανούς σταρ και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Από αυτούς που ξεχώρισαν σίγουρα ήταν o James Bond, ή αλλιώς ο Daniel Craig με τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό, Rachel Weisz.

Από τον Clooney στον Banderas, τον Pitt και τον Law, η ελίτ του Hollywood διδάσκει στυλ στη Βενετία

Οι δυο τους έφτασαν στην Ιταλία για το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Craig με τίτλο Queer.

Όπως θα δεις από τα στιγμιότυπα, εκείνος με το μπεζ κοστούμι του και με μακριά μαλλιά κι εκείνη με ένα μπλε maxi φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ, μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Όχι βέβαια, μόνο με το look τους αλλά και με το πόσο «ιππότης» ήταν ο Daniel Craig απέναντι στην Rachel Weisz, ανοίγοντάς της πρώτα την πόρτα του αμαξιού με το οποίο έφτασαν σαν σωστός gentleman και στη συνέχεια δίνοντάς της ένα γλυκό φιλί στο στόμα.

H ρομαντική ιστορία αγάπης του Daniel Craig και της Rachel Weisz

Η σχέση του Daniel Craig και της Rachel Weisz, ξεκίνησε πριν από τρεις δεκαετίες. Το ζευγάρι ως νεαροί Βρετανοί ηθοποιοί πρωτογνωρίστηκε το 1994, μέσα από τη συμμετοχή τους στο Les Grandes Horizontales στο National Theatre Studio στο Λονδίνο.

Παρότι γνωρίστηκαν τη δεκαετία του '90, η Rachel Weisz με τoν «James Bond» έγινε ζευγάρι το 2010 (αφού συνεργάστηκαν στο Dream House), ενώ παντρεύτηκαν το 2011 -μόλις έξι μήνες από την αρχή της σχέσης τους- αποκτώντας μια κόρη τον Σεπτέμβριο του 2018, την Grace.

Η Weisz είχε ήδη έναν γιο, τον Henry από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky ενώ ο Craig είχε μια κόρη, την 32χρονη σήμερα Ella από τον γάμο του με την ηθοποιό Fiona Loudon.

Το 2016 η ηθοποιός είχε εξηγήσει τον λόγο που εκείνη και ο Daniel Craig προτιμούν να κρατούν την ποσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λέγοντας:

Πρέπει να προστατέψεις τον γάμο σου. Όταν είσαι νέος, τα λες στις φίλες σου τα πάντα. Μία από τις μεγάλες απολαύσεις του να μην είσαι έφηβος είναι ότι δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι τα πάντα. Όταν είσαι παντρεμένος, αυτή η πόρτα κλείνει. Το κοινό πηγαίνει και εσύ είσαι στη δική σου ζωή.

Κατά τη διάρκεια επίσης μιας συνέντευξής της το 2023 με τον Willie Geist για το Sunday TODAY, η Weisz εξήγησε πώς αυτή και ο σύζυγός της επιλέγουν να «εναλλάσσονται» όσον αφορά τις δουλειές που κλείνουν.

«Αγαπάμε πραγματικά την ιδιωτική μας ζωή ως ζωή, ως οικογένεια και έπειτα πηγαίνουμε στη δουλειά χωριστά», εξήγησε η ηθοποιός. «Μπορώ να μείνω σπίτι με την οικογένεια όσο εργάζεται και μπορούμε να ανταλλάξουμε. Αν κάνουμε κάτι και οι δύο ταυτόχρονα, είναι μάλλον λιγότερο ιδανικό», πρόσθεσε.

British actor Daniel Craig, left kisses his wife Rachel Weisz, as they attend the World Premiere of the new James Bond film Spectre, in London, Monday, Oct. 26, 2015. (Alan Davidson/Pool Photo via AP)
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης