Από τον Clooney στον Banderas, τον Pitt και τον Law, η ελίτ του Hollywood διδάσκει στυλ στη Βενετία

Από τον Clooney στον Banderas, τον Pitt και τον Law, η ελίτ του Hollywood διδάσκει στυλ στη Βενετία

Άνω των 50 ετών και πιο ωραίοι από ποτέ. Το Φεστιβάλ Βενετίας έφερε πίσω την αίγλη του Hollywood εκεί που της αρμόζει.

Όταν μιλάμε πια για το παλιό, καλό Hollywood, δεν μπορούν να μην μας έρθουν στο μυαλό οι σύγχρονοι μεγαλύτεροι αστέρες του κινηματογράφου, που έχουν μεν φτάσει και ξεπεράσει τα 50 αλλά παραμένουν ανεξίτηλα είδωλα στα δικά μας μάτια.

Το 81ο Φεστιβάλ Βενετίας κατάφερε να γίνει talk of the world, μιας και φέτος δεν εντυπωσιάζουν μόνο οι ταινίες αλλά τα βλέμματα τραβούν στο κόκκινο χαλί οι μεγάλοι σταρ που κατέφθασαν στην Ιταλία.

Και μπορεί οι νέοι καλλιτέχνες να αποτελούν το «νέο αίμα» του κινηματογράφου, όμως σαν τους παλιούς δεν έχει.

George Clooney, Brad Pitt, Jude Law, Antonio Banderas, Michael Keaton και Daniel Craig βρέθηκαν στο Φεστιβάλ Βενετίας 2024 και τράβηξαν τα βλέμματα ως οι βετεράνοι του σινεμά.

Αν δεν ήταν αυτοί ποιοι θα ήταν;

Οι πέντε άνδρες του κινηματογράφου μεγάλωσαν από τότε που τους θυμόμαστε να πρωτοεμφανίζονται στο Hollywood, αλλά η αξία τους είναι όλο και μεγαλύτερη με το πέρασμα των χρόνων - το ίδιο και η γοητεία τους. Και μπορεί να έχουμε πολλά να πούμε για τις ταινίες τους - ακόμα- όμως σαν την παρουσία τους και τις στιγμές που μας προσέφεραν στο κόκκινο χαλί, δεν έχει.

George Clooney και Brad Pitt μαζί στο κόκκινο χαλί και τα λόγια είναι περιττά

Τι να πει κανείς για αυτούς τους δύο ηθοποιούς; Τα λόγια είναι περιττά και η χημεία τους μπορεί να τραβήξει όλα τα βλέμματα, ό,τι κι αν συμβαίνει δίπλα τους, πράγμα που έγινε.

https://www.instagram.com/reel/C_Y61fRO7la/

Αν το bromance τους μπορεί να αποτυπωθεί σε μια στιγμή, αυτή είναι στο βίντεο που ο George Clooney κάνει photobomb στον Brad Pitt την ώρα που φτάνουν στο Φεστιβάλ και ο τελευταίος χαιρετάει τον κόσμο.

https://www.instagram.com/reel/C_YJeAgO85H/

Οι δύο αστέρες μάγεψαν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, στο οποίο έφτασαν με τις συντρόφους τους, και παρά την ηλικία τους - έχουν μπει και οι δύο στη δεκαετία των 60 - απέδειξαν πως παραμένουν στην κορυφή της κινηματογραφικής ελίτ. Και αν έπρεπε κάποιοι να θεωρούνταν ως η επιτομή του glamour σίγουρα θα ήταν αυτοί.

Όλοι μιλούν για τους Clooney και Brad Pitt: Τα hair looks από τον hair expert Δημήτρη Γιαννέτο

https://www.instagram.com/reel/C_ZDQRJtLpA/

Μάλιστα, ο Clooney απέδειξε πως οι δεξιότητές του δεν σταματούν στην υποκριτική.

Ο ηθοποιός περπατούσε στο κόκκινο χαλί με τη σύζυγό του Amal Clooney για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας Wolfs στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, όταν εντόπισε ένα ατύχημα και έσπευσε γρήγορα να βοηθήσει.

Ένας φωτογράφος έπεσε μπροστά του και ο ηθοποιός πρόσφερε το χέρι του για να τον βοηθήσει να σηκωθεί στα πόδια του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ανέλαβε χρέη φωτογράφου, τραβώντας μερικές λήψεις.

Ο Antonio Banderas έφερε την ισπανική γοητεία στο κόκκινο χαλί

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας ενόψει της προβολής της ταινίας του Babygirl, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Nicole Kidman και έδειξε στον φωτογραφικό φακό τη διαχρονική γοητεία του.

Μάλιστα, ο Antonio Banderas έφυγε από τη Βενετία με μια πολύ σημαντική αναγνώριση. Το βράδυ της Κυριακής στο Λίντο της Βενετίας - εν μέσω του Φεστιβάλ - το Ίδρυμα για την Έρευνα του AIDS, amfAR, διοργάνωσε το ετήσιο γκαλά του. Εκεί, ο Ισπανός ηθοποιός τιμήθηκε για το amfAR Global Impact Award για την αφοσίωσή του στη φιλανθρωπία και τη δέσμευσή του να κάνει τη διαφορά στον αγώνα κατά του HIV, αποτελώντας πηγή έμπνευσης, όπως αναφερόταν και πριν από λίγες ημέρες σε ανακοίνωση από το Ίδρυμα.

https://www.instagram.com/reel/C_TlM0ltNBl/

Ο Michael Keaton επιστρέφει στις οθόνες μας και μαζί του και ο Beetlejuice

Μετά το κλασικό cult του 1988, ο Michael Keaton φέρνει 36 χρόνια μετά το εμβληματικό Beetlejuice και πάλι στις οθόνες μας.

Το Beetlejuice Beetlejuice, η συνέχεια της λατρεμένης ταινίας του 1988, του Tim Burton, άνοιξε το Φεστιβάλ Βενετίας 2024 και προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού. Ο ηθοποιός επαναλαμβάνει το ρόλο του ως Beetlejuice και τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί με τους συμπρωταγωνιστές του. Στο κόκκινο χαλί, ο Keaton και ο Burton απέσπασαν δυνατά χειροκροτήματα καθώς υπέγραφαν δεκάδες αυτόγραφα, ενώ η Jenna Ortega έβγαζε επίσης φωτογραφία με τους θαυμαστές της.

https://www.instagram.com/p/C_Os6-vtajn/

Ο Jude Law διδάσκει μαθήματα στυλ

Ο Jude Law φώτισε το Λίντο με τη δυναμική του ερμηνεία ως πράκτορας του FBI που μάχεται τους νεοναζί τρομοκράτες στο αστυνομικό θρίλερ The Order του Justin Kurzel, το οποίο προκάλεσε επτάλεπτο χειροκρότημα στην πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Πριν από την προβολή ο Jude Law, που έδειχνε κομψός με μαύρο κοστούμι χωρίς πουκάμισο, έβγαλε selfies με θαυμαστές που ούρλιαζαν στο κόκκινο χαλί του Palazzo del Cinema.

Όταν άναψαν τα φώτα, ο Law έλαμπε καθώς μαζί με τον σκηνοθέτη Kurzel και τους συμπρωταγωνιστές του Nicholas Hoult, Tye Sheridan και Jurnee Smollett απολάμβαναν το ενθουσιώδες επτάλεπτο χειροκρότημα, το οποίο θα μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο αν δεν έβγαιναν από την αίθουσα χαιρετώντας το πλήθος που εξακολουθούσε να ζητωκραυγάζει.

https://www.instagram.com/reel/C_WZ_8Ft5XK/

Ο Daniel Craig σε μια ερμηνεία ζωής

Ο ηθοποιός έφτασε στο Φεστιβάλ, περπάτησε στο κόκκινο χαλί και ξεσήκωσε το κοινό πριν καν προβληθεί η ταινία του.

Για πολλούς, ο Daniel Craig στη νέα του ταινία έδωσε την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του. Το ρομαντικό δράμα ξεσήκωσε την κατάμεστη αίθουσα στην πρεμιέρα του, κερδίζοντας ένα 9λεπτο χειροκρότημα. Η ταινία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο Craig συμμετέχει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, αν και στο παρελθόν είχε γυρίσει σκηνές για την ταινία του James Bond «Casino Royale» στην ιστορική ιταλική πόλη, όμως χωρίς να έχει κάνει μέχρι τώρα το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ.

https://www.instagram.com/reel/C_dz0VqNnyF/