Στον 4o γάμο του Acun Ilicali, ο Λιανός με την Καραλέξη ήταν ανάμεσα στους λίγους καλεσμένους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στον 4o γάμο του Acun Ilicali, ο Λιανός με την Καραλέξη ήταν ανάμεσα στους λίγους καλεσμένους

Ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ayca και το γιόρτασαν με ένα techno party, στο οποίο όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν μαύρα, ώστε να ξεχωρίζει η 25χρονη νύφη.

Ο 55χρονος Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor, είναι όπως φαίνεται λάτρης του ωραίου φύλου και στις 4 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε για 4η φορά με την 25χρονη καλλονή σύντροφό του Αyca Cagla Altunkaya.

H Σταυρούλα Χρυσαειδή του Survivor αποκάλυψε κατά λάθος την πραγματική αιτία αποχώρησής της

Το ζευγάρι προτίμησε να γίνει ο γάμος στο δημαρχείο με λίγους καλεσμένους, οι οποίοι ήταν και αυτοί που δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του στενού συνεργάτη του Hande Gulsen ήταν ανάμεσα σε όσους απαθανάτισαν τον Acun Ilicali και την Ayca στην πιο ευτυχισμένη τους στιγμή, όπως και ο επιχειρηματίας Πάνος Μυλωνάς.

Όπως θα δεις από τις φωτογραφίες ο Τούρκος παραγωγός επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με ένα λευκό πουκάμισο, ενώ η νύφη φόρεσε ένα μακρύ off shoulder λευκό νυφικό σε ίσια γραμμή, έχοντας τα μισά μαλλιά της τραβηγμένα προς τα πίσω.

Το techno after party του γάμου και ο Λιανός με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Ως είθισται μετά τον γάμο το ζευγάρι έκανε ένα πάρτι, το οποίο ωστόσο διέφερε απ’ όσα έχουμε συνηθίσει, καθώς δεν ήταν ένα πάρτι σε εστιατόριο με φαγητό και τους καλεσμένους να κάθονται σε όμορφα στολισμένα τραπέζια αλλά ήταν ένα techno party με Dj set και τους καλεσμένους να φορούν μαύρα.

Ο Acun Ilicali άλλαξε ρούχα, βγάζοντας το κοστούμι του και φορώντας ένα μαύρο T-shirt και μαύρο παντελόνι. Αντίστοιχα και η σύζυγός του έκανε μια διαφορετική εμφάνιση, αυτή τη φορά επιλέγοντας ένα mini νυφικό με κρυσταλλάκια.

Το παρών στον γάμο έδωσε και ο Γιώργος Λιανός με την πάντα εντυπωσιακή σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, ακολουθώντας, όπως θα δεις και από τη φωτογραφία, το black dress code του πάρτι.

Το ασύμμετρο μαύρο φόρεμα με τα κρόσσια και της συντρόφου του Γιώργου Λιανού έκλεψε πραγματικά την παράσταση.

Ο παρουσιαστής του Survivor που σε λίγες μέρες θα αναχωρήσει για τον 8ο κύκλο του παιχνιδιού, όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάζεται με τον Τούρκο παραγωγό έχει δημιουργήσει μαζί του μια πολύ όμορφη φιλία και γι’ αυτό παρότι οι καλεσμένοι ήταν λίγοι, εκείνος ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ήθελε ο Acun Ilicali να είναι δίπλα του στην πιο ευτυχισμένη του μέρα.

Οι 3 πρώην σύζυγοι του Acun Ilicali και τα 3 παιδιά που έχει αποκτήσει

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για τον Acun Ilicali.

Η πρώτη του σύζυγος με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1988 μέχρι το 1993 ήταν η Seda Basbug και μαζί απέκτησαν μια κόρη, την 33χρονη σήμερα Banu.

Η πρώτη σύζυγος του Acun:

IMG_2320.jpg

Η δεύτερη σύζυγος του Acun ήταν η Zeynep Ilicali, με την οποία υπήρξε παντρεμένος από το 2003 μέχρι το 2016, αποκτώντας δύο ακόμα κόρες, την Leyla και την Yasemin.

IMG_2321.jpg

Η τρίτη σύζυγος του Acun ήταν η Seyma Subasi, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2017 έως το 2018.

https://www.instagram.com/p/C9rubUkqoNw/