Το Survivor ξεκινά με εκπλήξεις: Ποιοι είναι οι 20 παίκτες που αναχωρούν για τον Άγιο Δομίνικο;

Κατερίνα Μπούσιου
Το Survivor ξεκινά με εκπλήξεις: Ποιοι είναι οι 20 παίκτες που αναχωρούν για τον Άγιο Δομίνικο;

Αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη, αναχωρούν για τον Άγιο Δομίνικο οι 22 παίκτες του 8ου κύκλου του Survivor, το οποίο επιστρέφει στις ρίζες του. 

Το νέο motto του Survivor, το οποίο για πρώτη φορά φέτος κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, είναι το, επιστροφή στις ρίζες. Και θα δούμε πως οι 22 παίκτες που αναχωρούν μέχρι την Πέμπτη για τον Άγιο Δομίνικο, θα καταφέρουν να μας παρουσιάσουν το παλιό, καλό reality, όπως ήταν άλλωστε στον πρώτο του κύκλο. Οι εκπλήξεις για τους παίκτες, δεν αφορούν μόνο στην ταυτότητα και το επάγγελμά τους αλλά και στην ηλικιακή τους δομή. Τελικά θα έχουμε διάσημους και μαχητές;

Η αναχώρηση χωρίς τον Γιώργο Λιανό και τα πρώτα ονόματα - spoiler

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι παίκτες που θα αναχωρήσουν σε δύο μέρες για τον Άγιο Δομίνικο, θα είναι αρχικά 22. Μαζί τους για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Survivor, δεν θα είναι ακόμη ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής θα πρέπει να ρυθμίσει όπως καταλαβαίνεις και τις οικογενειακές του υποχρεώσεις, για την μετακόμιση στο Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Γιώργος Λιανός στο νέο τρέιλερ του Survivor έδωσε spoiler και η Δαλάκα ήδη «δήλωσε» συμμετοχή

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Summer's Cool του ΣΚΑΙ πριν από λίγες ημέρες μας είχε δώσει κάποιες πληροφορίες για τους παίκτες, λέγοντας πως δεν θα έχουμε all star δομή, δηλαδή με παλαιότερους παίκτες να συμμετέχουν ξανά στο reality: «Η όλη λογική, είναι να δούμε πρόσωπα, τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να πω αν θα υπάρχουν Διάσημοι ή Μαχητές αλλά θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε αυτό που βλέπουμε, ακόμη και στα χρώματα των ομάδων».

Μην εκπλαγείς αν αρχικά δεις και περισσότερες από δύο ομάδες, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Ο παρουσιαστής σε εκείνη την συνέντευξη μας διευκρίνισε πως θα έχουμε ηλικιακές διαφοροποιήσεις στους παίκτες και τις παίκτριες. Θα δούμε και πιο νεαρούς και πιο ώριμους. Αυτή η «κόντρα» θα έχει ενδιαφέρον και ανατροπές στο αγωνιστικό κομμάτι.

Φέτος δύσκολες θα είναι οι συνθήκες επιβίωσης, για να αποκτήσει ενδιαφέρον το αγωνιστικό reality. Οι παίκτες και οι παίκτριες θα δυσκολευτούν πολύ και θα πεινάσουν πολύ. Γιατί την προηγούμενη χρονιά, είχαμε αρκετά έπαθλα φαγητού και δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers η Παρασκευή Κερασιώτη, το μοντέλο που γνωρίσαμε από το GNTM, θα είναι στο νέο Survivor (ακούστηκε και η συμμετοχή της αδελφής της).

https://www.instagram.com/p/CXqDtIXsL7w/

Στους παίκτες που φαίνεται να έχουν συμφωνήσει είναι ο Ορφέας Γενκιανίδης (TikToker) αλλά και το επίσης μοντέλο Βίκυ Πετεινάρη, η οποία φέτος κατέκτησε τον τίτλο της στα καλλιστεία Σταρ Ελληνικής Ομορφιάς.

https://www.instagram.com/p/C9Cni59C1xl/

Οι πληροφορίες λένε πως και η αδελφή της Μαίρη, η οποία είναι αθλήτρια του βόλευ αλλά και μοντέλο, θα φύγει μαζί της για το Survivor. Στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και εκείνο του γυμναστή Τάσου Πανά.

Τα ονόματα όλων των παικτών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Το Survivor φέτος θα έχει μία ακόμη διαφοροποίηση, καθώς δεν θα είναι εξάμηνης διάρκειας όπως έχουμε συνηθίσει. Θα έχει λήξει μέχρι τον Ιανουάριο, καθώς ο προγραμματισμό του ΣΚΑΙ, είναι να ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν το EXATHLON.