O Kevin Costner έκανε reunion με την Susan Sarandon και η νοσταλγία για το 1988 είναι διάχυτη

Πατούλια Κατερίνα
O Kevin Costner έκανε reunion με την Susan Sarandon και η νοσταλγία για το 1988 είναι διάχυτη

Αυτό το reunion θέλαμε και δεν το ξέραμε! Kevin Costner και Susan Sarandon έκαναν κοινή guest εμφάνιση και το κοινό θυμήθηκε την «Κυρία και τον Ταύρο»!

H 77χρονη Susan Sarandon και ο 69χρονος - soon to be 70- Kevin Costner έκαναν ένα ξεχωριστό reunion στη Βενετία το οποίο μας γέμισε νοσταλγία.

Το ποστ του Costner με την Sarandon

Κι αυτό γιατί Sarandon και Costner, 36 χρόνια μετά το θρυλικό Bull Durham, έσμιξαν ξανά στη Βενετία για το Better World Fund και τους σκοπούς του.

«Δεν υπάρχει τίποτα όπως το να συναντάς έναν παλιό φίλο. Χαιρόμαστε που σε βλέπω @susansarandon—έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τις μέρες μας στο Bull Durham.

Είμαι περήφανος που συμμετείχα στις πρωτοβουλίες @better_world_fund μαζί με τη Susan εδώ στο #VeniceFilmFestival», έγραψε ο γόης του Hollywood ποζάροντας μαζί με την Susan.

Better World Fund Gala - The 81st Venice International Film Festival

Η κυρία και ο ταύρος (Bull Durham):

https://www.instagram.com/p/C_jR2mnyGXZ/

Η ταινία του 1988, ήταν μια από τις μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες του Costner, την εποχή που οι ρομαντικές sport comedies ήταν το μεγάλο ατού του Kevin.

Η συγκεκριμένη ταινία των Costner και Sarandon διαπραγματευόταν τη σχέση του νέου «κάτσερ» των Ντούρχαμ Μπουλς, Κρας Ντέιβις και της σέξι Άνι Σαβόι η οποία κάθε χρόνο επέλεγε έναν παίκτη για να έχει σχέση μαζί του. Στο ερωτικό τρίγωνο της Άνι με τον Κρας και τον συμπαίκτη του Νιούκ, ήταν ο Κρας άκα Κόστνερ εκείνος που αρνήθηκε την προσφορά της.

Ο επικός μονόλογος του Costner για το πώς θέλει τις σχέσεις, έχει αφήσει εποχή.

https://www.instagram.com/p/C_iYfnhsp5F/

Η εκδήλωση του Better World Fund έλαβε στις 5 Σεπτεμβρίου 2024 κατά τη διάρκεια της 81ης διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και πραγματοποιήθηκε στο διάσημο ξενοδοχείο Cipriani.

Αυτή η σημαντική περίσταση είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη της ενδυνάμωσης των γυναικών μέσω του φορέα της τέχνης, παρουσία των επίτιμων καλεσμένων φέτος, Susan Sarandon και Kevin Costner.

Το ιστορικό και κομψό σκηνικό του Cipriani Hotel προσέφερε το τέλειο σκηνικό για αυτήν την εμπνευσμένη πρωτοβουλία, σε μια αξέχαστη συμφωνία τέχνης και φιλανθρωπίας.