Η Ιωάννα Μαλέσκου και η κόρη της με matchy outfits και δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν ίδιο look

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Μαλέσκου και η κόρη της με matchy outfits και δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν ίδιο look

Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου μεγαλώνει και εξελίσσεται στο «mini me» της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απ' όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της με τον Κωνσταντίνο Δανιά δεν χορταίνει στιγμή μακριά από εκείνη. Μάλιστα, πολύ συχνά η παρουσιάστρια που είναι αρκετά ενεργή στα social media, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η Ναταλία Γερμανού έγραψε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι μετρώντας τους κοιλιακούς της Ιωάννας Μαλέσκου

Τα matchy outfits μαμάς και κόρης

Κάτι τέτοιο έκανε και σήμερα (7/9) η ίδια δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες από τη βόλτα τους και αποκαλύπτοντας πως όχι μόνο η διάθεσή τους ήταν matchy, όπως έγραφε η λεζάντα, αλλά και το outfit τους.

«Βολτούλα με την πιο matchy matchy διάθεση», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία επέλεξε ένα τζιν σε ροζ χρώμα συνδυασμένο με ένα λευκό T-shirt, με την κόρη της να φοράει την ίδια απόχρωση σε φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/C_ndtUsoHnM/

Αυτή ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ιωάννα Μαλέσκου και η κόρη της έχουν παρόμοιο look.

Όπως θα δεις από την gallery που ακολουθεί με τις καλύτερες φωτογραφίες τους, η παρουσιάστρια αρκετές φορές έχει επιλέξει για την κόρη της είτε παρόμοιο στιλ ρούχου, είτε παρόμοια χρώματα ή χρώματα που είναι ταιριαστοί συνδυασμοί.

Η βάφτιση της κόρης της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως και ο σύζυγός της δεν βιάζονται ούτε να κάνουν θρησκευτικό γάμο (σ.σ είχαν κάνει πολιτικό λίγο πριν εκείνη γεννήσει) ούτε να κάνουν τη βάφτιση της κόρης τους. Άλλωστε, όπως είχε πει η παρουσιάστρια στο Happy Day τον Νοέμβριο του 2023 η βάφτιση θα γίνει καλοκαιρινούς μήνες, αφού εκείνη κι ο σύζυγός της είναι «παιδιά» του καλοκαιριού.

Δεν έχουμε βάλει ακόμα στα σκαριά τη βάπτιση της κόρης μας. Δε ξέρω καν πότε θα γίνει. Σίγουρα όμως δε μας αγχώνει γιατί θέλω να είναι λίγο πιο μεγάλη, να καταλαβαίνει και να μη φοβάται την όλη διαδικασία. Καλοκαιρινούς μήνες θα γίνει γιατί κι εγώ και ο άντρας μου είμαστε παιδιά του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/reel/C_F3CkDItxX/