Νέα αρχή για την οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη μετά τη μεταγραφή: Το νέο σπίτι στη Μαδρίτη

Νέα αρχή για την οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη μετά τη μεταγραφή: Το νέο σπίτι στη Μαδρίτη
Instagram/ stelioshantampakis

Έφτασαν Όλγα Πηλιάκη και Στέλιος Χανταμπάκης στην Ισπανία και ο καναπές στο νέο τους σπίτι τραβάει όλα τα βλέμματα. Η νέα ζωή στη Μαδρίτη, οι βόλτες και η νέα ανάρτηση με το όμορφο μήνυμα.

Πριν από δέκα ημέρες, η οικογένεια Χανταμπάκη - Πηλιάκη ετοίμασε τα πράγματά της, φόρτωσε το αυτοκίνητο και έβαλε πλώρη για Ισπανία. Όπως ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στο Instagram, μετακόμισε μόνιμα για να «κυνηγήσει το όνειρο».

Μπορεί τότε, στην πρώτη τους ανάρτηση να μην ξεκαθάρισαν τον λόγο που μετακομίζουν με τα δύο τους παιδιά και αφήνουν τη ζωή τους στην Ελλάδα, όμως από τα hashtags και τα σχόλια των φίλων τους στο ποστ μπορούσε κανείς να καταλάβει πως ο μικρός Χανταμπάκης είναι ο λόγος αυτής της νέας ζωής της οικογένειας στο εξωτερικό.

Οι τέσσερίς τους έφτασαν στην Ισπανία κάνοντας ένα road trip με το αυτοκίνητο και σταματώντας σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Από το Βελιγράδι, τη Βουδαπέστη και τη Βενετία, στη Γαλλία και το Μονπελιέ με τελικό προορισμό τη Μαδρίτη. Καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους, τόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης όσο και η Όλγα Πηλιάκη, ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, μοιραζόμενοι με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από κάθε τους σταθμό.

https://www.instagram.com/p/C_YE45xMqP8/
https://www.instagram.com/p/C_TfctSODN4/
https://www.instagram.com/p/C_RA5Eesp4d/

Η οικογένεια Χανταμπάκη - Πηλιάκη έφτασε στην ισπανική πρωτεύουσα με τον μικρό Χανταμπάκη, Μανώλη, να έχει πάρει μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό για κάποια ακαδημία μεγάλης ισπανικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Η άφιξη στη Μαδρίτη

Μετά από περίπου δέκα ημέρες ταξίδι, ο Στέλιος Χανταμπάκης ενημέρωσε τους followers του για την άφιξή τους στην ισπανική πρωτεύουσα, ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες. Η οικογένεια έχει ήδη ξεκινήσει τη νέα της ζωή εκεί, καθώς μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει ο πρώην παίκτης του Survivor μπορούμε να τους δούμε σε εξόδους και βόλτες τους, αλλά και στο νέο τους σπίτι στη Μαδρίτη.

Σε ένα από τα βίντεο που έχει δημοσιευτεί, βλέπουμε μάλιστα τη συνάντηση της οικογένειας με τον Παναγιώτη Τσίκνα, ο οποίος εργάζεται στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία βλέπουμε τον Στέλιο Χανταμπάκη με τον Παναγιώτη Τσίκνα και τη Federica Lionetti, η οποία επίσης εργάζεται εκεί.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης από την άφιξή τους στη Μαδρίτη:

«…..και κάπως έτσι φτάσαμε επιτέλους στη Μαδρίτη!

Αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή όταν η πρόθεση είναι μόνο το καλό των παιδιών..

Αυτή λοιπόν είναι η δίκη μας επιλογή και τη μοιραζόμαστε μόνο με εσάς που μας ακολουθείτε τόσα χρόνια και χαίρεστε να μαθαίνετε νέα μας!

Έχουμε να σας δείξουμε τόσα πολλά από το ταξίδι που είμαστε σίγουροι πως θα γελάσετε με την καρδιά σας..

στις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να τα ανεβάσουμε!!

Σας στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και φιλιά από όλους μας!!»

Κάνοντας ένα scroll στο ποστ μπορούμε να δούμε στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στη Μαδρίτη, το φαγητό τους εκεί, την παρέα με φίλους και φυσικά το σπίτι τους, στο οποίο ξεχωρίζει ο τεράστιος καναπές που πιάνει μάλιστα πολύ χώρο και που τα παιδιά δείχνουν να απολαμβάνουν.

Οι αποχρώσεις του σπιτιού είναι σε απαλούς τόνους, όμως φαίνεται πως ακόμα έχουν χρόνο για να αποδώσουν το προσωπικό τους στιλ και να διαμορφώσουν τον χώρο.

https://www.instagram.com/p/C_qYDaMs1ul/

Οι διαδικτυακοί τους φίλοι τους εύχονται φυσικά τα καλύτερα για τη νέα τους ζωή στην Ισπανία, στέλνοντας όμορφα μηνύματα μέσω των σχολίων τους.