Σοφία για Νίκο Καρβέλα: «Μου πήρε πολύ καιρό να σε συμπαθήσω. Σε παρακαλώ μην πεθάνεις σύντομα»

Σοφία για Νίκο Καρβέλα: «Μου πήρε πολύ καιρό να σε συμπαθήσω. Σε παρακαλώ μην πεθάνεις σύντομα»

Η Σοφία Καρβέλα εύχεται από καρδιάς στον πατέρα της για τα γενέθλιά του, με αγάπη υπερβολική αλλά και εξομολογητική διάθεση.

Μεγάλη αδυναμία έχει στον πατέρα της η Σοφία Καρβέλα, τον οποίο και λατρεύει παρόλο που, όπως παραδέχεται δημόσια, της πήρε πολύ χρόνο να τον συμπαθήσει.

73 χρόνια ζωής συμπλήρωσε στις 8 Σεπτεμβρίου ο αειθαλής ροκάς και συγγραφέας/φιλόσοφος και η μοναχοκόρη του βρήκε αφορμή να μοιραστεί μέσω social media σκέψεις, συναισθήματα και ευχές.

Ο ασυμβίβαστος ροκάς έγινε 73: Η αγάπη του Καρβέλα για τα παιδιά & τα εγγόνια του είναι υπερβολική

«Σήμερα γεννήθηκε ένας θρύλος»

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από τη facetime, εορταστική, οικογενειακή επικοινωνία μοιράστηκε σε ένα story της η Σοφία η οποία είχε δίπλα της τη μητέρα της, Άννα Βίσση.

Στα αγγλικά, όπως συνηθίζει, οι ευχές προς τον πατέρα της και η εξομολογητική διάθεση εμφανής -όπως και το συναίσθημα!

«Σήμερα γεννήθηκε ένας θρύλος. Πάντα σε αγαπούσα (και σου απαγορεύω να αναλύσεις το τι είναι η αγάπη, τρελέ), αλλά μου πήρε πολύ χρόνο για να σε συμπαθήσω και ακόμη περισσότερο για να σε γιορτάζω. Λατρεύω που μοιραζόμαστε ίδιο αίμα και απόψεις», γράφει η 41ός ετών Σοφία η οποία καταλήγει στην εξής παράκληση:

karvelas-birthday.jpg

Η alternative, blended οικογένεια του Νίκου Καρβέλα

Τρία παιδιά έχει ο Νίκος Καρβέλας, από τρεις διαφορετικές γυναίκες παρεμπιπτόντως, οι οποίες, μάλιστα, έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, διαμορφώνοντας όλοι μαζί μια ιδιότυπη, αγαπημένη, ευρύτερη οικογένεια.

Η Σοφία είναι κόρη της Άννας Βίσση, με την οποία ο Καρβέλας υπήρξε παντρεμένος από το 1983 μέχρι το 1992 ενώ η επαγγελματική τους σχέση συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/C0r8TwrLtEx/

Από τον δεύτερο γάμο του, με την Αννίτα Πάνια (2010 - 2016) ήρθε ο πρώτος γιος. Ο 16 ετών σήμερα, Ανδρέας, έχει το δικό του κανάλι στο YouTube και με το όνομα ANKAR τον γνωρίζουμε και ως micro influencer.

ANKAR:Ο 15χρονος γαλανομάτης γιος του Νίκου Καρβέλα & της Αννίτας Πάνια είναι ήδη γνωστός στα social

https://www.instagram.com/p/CBEN9QRpvFt/

Ο βενιαμίν της οικογένειας, Φαίδωνας, γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια και έχει ξετρελάνει τα μεγαλύτερα αδέλφια του. Μητέρα του, η νυν σύντροφος του εκκεντρικού μουσικού, τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου.

https://www.instagram.com/p/C14WiBDIfMi/

Η Σοφία Καρβέλα είναι «το κορίτσι του μπαμπά»

Με αυτή την πιο πρόσφατη αφορμή θυμόμαστε μερικές ακόμη φορές που η Σοφία καμάρωσε δημόσια για τον πατέρα της.

Τον περασμένο Ιανουάριο, για παράδειγμα, με αφορμή την έκδοση του τελευταίου του βιβλίου με τίτλο Νοοσοφία, η Σοφία του αφιέρωσε ένα story τονίζοντας πως «Είμαι τόσο περήφανη. Το βιβλίο αυτό είναι συναρπαστικό. Σου αλλάζει τη ζωή».

423735672_381717144623728_4176000678868173688_n.jpg

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Happy Day τον Μάιο του 2023, με αφορμή τη συλλογή με μαγιό που θα κυκλοφορούσε τότε στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, η Σόφια είχε μιλήσει για τους γονείς της. Ιδού τι είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τον πατέρα της: «Είναι ο πιο τρυφερός! Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου».

Σε άλλη συνέντευξη, η Σοφία πιστώνει στον Νίκο Καρβέλα τον τρόπο σκέψης της (αλλά δεν παραλείπει να τονίσει πως χρωστά τη γοητεία της στη μητέρα της)

«Πέρασα δύσκολα, μου πήρε πολύ καιρό, αλλά βρήκα τα πατήματά μου. Με τους γονείς μου δεν υπήρχε ποτέ η τυπική σχέση μαμά-μπαμπάς αλλά κάτι άλλο. Τους δύο αυτούς ανθρώπους τους σέβομαι και τους εκτιμώ. Έχω το charm της μητέρας μου αλλά σκέφτομαι σαν τον πατέρα μου».