Όσο η Βίσση και η Σοφία Καρβέλα έκαναν βόλτες στη Νέα Υόρκη, ο Νίκος Καρβέλας έκανε μια ανακοίνωση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Όσο η Βίσση και η Σοφία Καρβέλα έκαναν βόλτες στη Νέα Υόρκη, ο Νίκος Καρβέλας έκανε μια ανακοίνωση

Η Άννα Βίσση ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να περάσει χρόνο με την κόρη και τα εγγόνια της, ενώ ο Νίκος Καρβέλας ανακοίνωσε πως πλέον θα παίρνει πιο συχνά θέση για διάφορα κοινωνικά ζητήματα μέσω του νέου καναλιού του.

«Αχ αυτές οι μανούλες πάνε και στην άκρη του κόσμου για να είναι με τα παιδιά τους» έγραψε μια follower της Σοφίας Καρβέλα βλέποντας τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε εκείνη με την Άννα Βίσση στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η Άννα Βίσση συνάντησε την Samantha Jones και η φάση ήταν «Two idols...in the City»

Η Άννα Βίσση αυτές τις μέρες ταξίδεψε μέχρι την Αμερική και την πόλη που έχει επιλέξει εδώ και αρκετά χρόνια να ζει η κόρη της, για να περάσει χρόνο μαζί της αλλά και με τα εγγόνια της, αφού τα live της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν αυτή τη σεζόν σταμάτησαν για το καλοκαίρι.

Η φωτογραφία της Άννας Βίσση με την Σοφία Καρβέλα στη Νέα Υόρκη

«Η πόλη μου. Η μαμά μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο προφίλ της η Σοφία Καρβέλα και τα likes, όπως και τα σχόλια ήταν πολλά.

Πέραν του ότι και οι δύο έδειχναν πολύ εντυπωσιακές με τα casual chic looks τους, οι followers της Σοφίας Καρβέλα, τόνισαν πως μαμά και κόρη μοιάζουν σαν αδερφές.

Το βίντεο της Άννας Βίσση στο TikTok με τους εγγονούς της

Παράλληλα, η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» (όπως την αποκαλούν οι fans της), είχε δημοσιεύσει τις προηγούμενες μέρες κι ένα fun βίντεο στο TikTok της με τους δύο εγγονούς της, τον Νίκο και τον Νέστορα, στο οποίο έκαναν ένα viral χορευτικό. Αν δεν είναι η Άννα Βίσση η πιο cool γιαγιά τότε ποια είναι;

Ο Νίκος Καρβέλας και το κανάλι στο YouTube

Όσο γίνονταν αυτά στη Νέα Υόρκη, ο Νίκος Καρβέλας ανακοίνωνε στους followers του στο Instagram πως πλέον, θα αρχίσει να μιλάει πιο συχνά για διάφορα κοινωνικά θέματα, κι αυτό μέσα από το κανάλι που ήδη άνοιξε στο YouTube.

«Θα εκτεθείς, θα εκτεθώ», είπε live ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη κι έγιναν Νο1 trend

«Μετά τις δύο τελευταίες μου συνεντεύξεις στην τηλεόραση, μού μεταφέρθηκε το μήνυμα ότι κάποιοι άνθρωποι εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσω να το κάνω (σ.σ το να μιλάω) και μάλιστα πιο συχνά. Το σκέφτηκα και θα αποφάσισα να το κάνω» είπε ο Νίκος Καρβέλας.

https://www.instagram.com/reel/C8Wqm2AINb5/

Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης ήδη μετρά 64 subscribers πάντως και αναμένεται να γίνουν ακόμη περισσότεροι, αν κρίνουμε από τα σχόλια κάτω από το βίντεο - ανακοίνωση του Νίκου Καρβέλα.

Screenshot-(1178).png

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι followers του Νίκου Καρβέλα σχετικά με το κανάλι του στο YouTube.