Μαρία Ολυμπία, Φίλιππος και Nina Flohr με παραδοσιακές στολές σ' ένα look που δεν περιμέναμε

Ο ξεχωριστός γάμος της Annina Pfuel είχε μια folklore διάθεση και η Μαρία Ολυμπία και η Nina Flohr υποστήριξαν υπέροχα τις ενδυμασίες τους.

Η Μαρία Ολυμπία, ο Φίλιππος και η Nina Flohr έκαναν μια διαφορετική, κάπως ασυνήθιστη εμφάνιση στις Βαυαρικές Άλπεις, εκεί όπου βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για έναν όμορφο λόγο.

Ποιος είναι αυτός; Ο πολυτελής και λαμπερός γάμος της Annina Pfuel. Η τελευταία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Casper και η τελετή ήταν ιδιαίτερη και μόνο αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις των καλεσμένων.

Η Annina Pfuel είναι σχεδιάστρια, στιλίστρια και art director. Διαθέτει το δικό της brand που φέρει το όνομα Annina Dirndl, το οποίο περιλαμβάνει δημιουργίες που παραπέμπουν σε αλπικές παραδοσιακές ενδυμασίες.

Οι νεόνυμφοι έχουν πολύ καλές σχέσεις με τη Μαρία Ολυμπία, τον Φίλιππο και τη Nina Flohr, που δε θα μπορούσαν να λείπουν από την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους. Μαζί τους εκεί ήταν και η καλή φίλη της Μαρίας Ολυμπίας, Ευγενία Νιάρχου και η χρυσή κληρονόμος ξενοδοχείων Irene Forte.

Το κλασικό σπίτι του Φίλιππου και της Nina Flohr στο Λονδίνο έχει υπέροχη British αισθητική

Οι αναρτήσεις με τις παραδοσιακές στολές από τον γάμο

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον γάμο στην εξοχή, ξεχωρίζουν τα ρούχα σε στιλ folklore, μιας και αυτό ήταν το θέμα του γάμου και του πάρτι. Το dress code της ημέρας αυτής είχε επιλέξει η νύφη, Annina Pfuel, με πολλές από τις καλεσμένες να έχουν επιλέξει ρούχα από το brand της. Τα περισσότερα από αυτά περιλάμβαναν κορσέ από μέσα, λευκό, κοντό πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια, δαντέλα και τετράγωνο neckline και φυσικά ποδιά.

Από την άλλη, οι άνδρες φορούσαν και αυτοί με τη σειρά τους βαυαρική φορεσιά, με το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί.

Η Annina Pfuel διάλεξε για τον γάμο της ένα κλασικό νυφικό με off shoulder σχέδιο και ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς, το οποίο ήταν ρομαντικά διακοσμημένο με διακριτική δαντέλα.

Η Nina Flohr επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο φόρεμα με κορσέ και αέρινα λευκά μακριά μανίκια και από πάνω μία γαλάζια ποδιά, ενώ στη φωτογραφία τη βλέπουμε να κρατά ένα ψάθινο τσαντάκι.

Η Μαρία Ολυμπία φόρεσε ένα αντίστοιχο γαλάζιο φόρεμα, με κοντά φουσκωτά μανίκια και μία παλ πράσινη ποδιά. Στην ίδια φωτογραφία με τις δύο γυναίκες είναι και ο Φίλιππος ανάμεσά τους που επίσης φαίνεται να φορά ρούχα εποχής. Στην ανάρτηση, οι τρεις τους ποζάρουν σε μία καταπράσινη έκταση στην εξοχή κάτω από το γαλάζιο ουρανό.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ σε διακοπές στην Αμοργό: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Μαρίας-Ολυμπίας

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης