Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Η οικογενειακή εμφάνιση με τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ με stylish σύνολα

Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Η οικογενειακή εμφάνιση με τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ με stylish σύνολα

Καλοκαίρι στο East Hampton με royal σύνολα!

Τι και αν η Νέα Υόρκη διανύει το πιο βροχερό της καλοκαίρι. Τα events και τα gatherings στους κήπους και τις εξοχικές κατοικίες είναι πλέον παράδοση για τους κατοίκους του μεγάλου μήλου και συνεχίζονται κανονικά μέσα στον Ιούλιο. Ο οίκος Louis Vuitton μάλιστα αποφάσισε να κάνει ένα από τα events μέσα στις προηγούμενες μέρες και κάλεσε όλα τα μέλη της LV family στο East Hampton. Ανάμεσά τους και η Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ, η οποία εκτός από μεγάλη fan των δημιουργιών του κορυφαίου βρετανικού οίκου υπήρξε και πρωταγωνίστρια σε καμπάνια του για μία σειρά από luxury bags.

Μόνο που αυτή τη φορά ήταν καλεσμένη ολόκληρη η οικογένεια, με την Μαρί Σαντάλ, τον Παύλο Γλύξμπουργκ και τον μικρότερο γιο τους Αριστείδη να παραβρίσκονται επίσης στο event.

Travel looks: Έκλεισες βαλίτσα για διακοπές και κάτι έχεις ξεχάσει -Τι θα βάλεις στο πλοίο;

Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Το οικογενειακό summer gathering για τον Louis Vuitton.

Όταν έχεις ένα κάλεσμα από έναν τόσο σημαντικό οίκο μόδας εννοείται ότι θα τον τιμήσεις ανάλογα και θα φορέσεις ρούχα από τη συλλογή του. Το ίδιο έκανε και η Μαρία-Ολυμπία που εμφανίστηκε με ένα mini Zigzag Bodice Dress το οποίο συνδύασε με μια λευκή mini top handle bag επίσης από τον Louis Vuitton και ένα ζευγάρι flat, μαύρα πέδιλα με λουράκια από τον Saint Laurent.

Photo-shared-by-by-Gabs-on-July-22-2024-tagging-@derekblasberg-@mariechantal22-and-@natalie_massenet.-May-be-an-image-of-3-people..jpg

H Μαρί Σαντάλ εμφανίστηκε με το maxi Ruffle Trim Silk Dress του οίκου και ολοκλήρωσε το look της με Louis Vuitton αξεσουάρ, όπως μία ψάθινη cross body τσάντα και denim πλατφόρμες με το μονόγραμμα LV στο πλάι. Εξίσου κομψοί και οι άνδρες της οικογένειας, ο Παύλος και ο Αιρστείδης, που φόρεσαν λευκά παντελόνια και χαλαρά πουκάμισα σε pastel αποχρώσεις.

Photo-shared-by-by-Gabs-on-July-22-2024-tagging-@pavlosgreece-@olympiagreece-and-@aristides_of_greece.-May-be-an-image-of-3-people-sundress-tree-grass-and-park..jpg

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ προσπαθούν πάντα να βρίσκονται μαζί με ολόκληρη την οικογένεια και να περνάνε χρόνο μαζί με τα πέντε παιδιά τους. Οι οικογενειακές φωτογραφίες είναι οι αγαπημένες τους και στα προσωπικά του social media θα βρεις πολλές τέτοιες με θέα ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα με τα παιδιά τους.

jpg-(3).jpg

Το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας ωστόσο είναι και το πιο δημοφιλές με τη Μαρία-Ολυμπία να είναι η απόλυτη fashionista του διεθνούς jet set. Κάπως έτσι εξάλλου έχουν προκύψει και οι συμμετοχές της ως μοντέλο σε πολλές καμπάνιες αλλά και fashion shows. Το στυλ στην περίπτωσή της είναι οικογενειακή υπόθεση.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 buy it now or regret it later items των καλοκαιρινών εκπτώσεων