Η Πέννυ Μπαλτατζή ανακοίνωσε πως θα γίνει για 3η φορά μαμά δίνοντας ελπίδα σε όσες προσπαθούν

Η Πέννυ Μπαλτατζή ανακοίνωσε πως θα γίνει για 3η φορά μαμά δίνοντας ελπίδα σε όσες προσπαθούν

Από τις αποβολές και τις κακοποιητικές σχέσεις στην τρίτη της εγκυμοσύνη. Η Πέννυ Μπαλτατζή ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Έγκυος για ακόμα μία φορά είναι η Πέννυ Μπαλτατζή και δείχνει πόσο χαρούμενη είναι ποζάροντας με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση, ότι περιμένει το τρίτο της παιδί, δημοσιεύοντας μια γλυκιά φωτογραφία. Αυτός είναι ο τρίτος καρπός του έρωτά της με τον Χρήστο Τζούτη. Η Πέννυ Μπαλτατζή έχει φέρει στον κόσμο άλλα δύο παιδιά, τον Κάρολο και την Αμέλια.

Η ίδια έκανε γνωστή την είδηση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ίδια να ποζάρει στον καθρέπτη με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Και εκεί που λες ότι απαλλάσσεσαι από τις πάνες να σου και ένα “δωράκι” Καλό μας ταξίδι μικρό μου νεραϊδένιο πλάσμα. Σε περιμένουμε να σε αγκαλιάσουμε και οι τέσσερις. #blessed», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/reel/C_yCg2HILvB/

Όπως ήταν λογικό, ακολούθησαν πολλά σχόλια και ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι followers της ευχήθηκαν τα καλύτερα με πολλούς Έλληνες celebrities να στέλνουν την αγάπη τους για το νέο μέλος της οικογένειας της τραγουδίστριας.

Πέννυ Μπαλτατζή: Δείχνει περήφανα το σώμα της με μαγιό μετά τις εγκυμοσύνες & ποζάρει με την Αμέλια

Η τραγουδίστρια λατρεύει να φωτογραφίζει τα παιδιά της, έχει δηλώσει ερωτευμένη με τον σύζυγό της και το τρίτο της παιδί σίγουρα θα προσθέσει ένα λιθαράκι στην όμορφη αυτή οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/C9NvbxFowhF/
https://www.instagram.com/p/C9KtJrNItmd/
https://www.instagram.com/p/C63a1cjIjP0/

Οι 4 αποβολές και οι οικογενειακές δυσκολίες

Η ιστορία της τραγουδίστριας δίνει δύναμη σε όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί ή να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Σε συνέντευξή της στο παρελθόν, η Πέννυ Μπαλτατζή είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που είχε περάσει μέχρι να μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί, τον Κάρολο.

Είχα 4 ατυχίες. Ατυχίες το λέω. Το πρώτο ήταν προχωρημένη εγκυμοσύνη, ήμουν 6 μηνών. Λόγω ανεπάρκειας πλακούντα έπρεπε να σταματήσω την κύηση. Το δεύτερο ήταν εξωμήτριο. Δύο μήνες είχα αίμα. Ήξερα ότι ήμουν έγκυος και δεν μπορούσαν να εντοπίσουν το κύημα. Να δουλεύω κάθε μέρα, να μην ξέρω τι συμβαίνει στο σώμα μου, να έχω τρομάξει, να κάνω χοριακές, να ανεβαίνουν κάθε μέρα λίγο. Μετά έκανα μια σαλπιγγογραφία και μου είπαν ότι με αυτές τις σάλπιγγες δεν μπορώ να μείνω έγκυος. Κι είχα μείνει δύο φορές με μία μόνο προσπάθεια. Να τα λέμε αυτά, οι γιατροί κάνουν λάθη.

Πριν λίγους μήνες, έδωσε επίσης μια συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη», μιλώντας μεταξύ άλλων για τις κακοποιητικές σχέσεις τις οποίες έχει ζήσει, αλλά και για τις οικογενειακές δυσκολίες που έχει περάσει.

«Έχω περάσει κακοποιητικές σχέσεις αλλά δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, με αυτά που ακούω. Έχω περάσει κάτι ακραίο αλλά με θλίβουν αυτά που ακούω. Στα επαγγελματικά μου δεν έχω βιώσει κακοποιητικές σκέψεις, γιατί δεν το έχω επιτρέψει», ανέφερε.

Όσον αφορά τη μητέρα της και την απώλεια του αδερφού της είχε πει «Δεν φοβήθηκα να μιλήσω για την αρρώστια της μαμάς μου. Υπήρξαν θεατές που βγήκαν σε εκπομπές και με κατηγόρησαν ότι κάθε φορά λέω διαφορετικά πράγματα. Η απώλεια του αδερφού μου μού έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τον εαυτό μου. Όταν πέθανε ο αδερφός μου, φοβήθηκα πάρα πολύ. Ένιωσα ότι με «χάνω» από όλες τις πλευρές. Πληγώθηκα πολύ, αναρωτήθηκα: γιατί σε αυτόν;».