Η Hailey Bieber την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του μωρού την έκανε χωρίς τον Justin

Η Hailey Bieber την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του μωρού την έκανε χωρίς τον Justin

Η παρέα που είχε η Hailey Bieber στην έξοδό της ίσως ήταν αυτή που χρειάζεται μια νέα μαμά.

Έχουν - δεν έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τη μέρα που η Hailey και ο Justin Bieber ανακοίνωσαν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα ονομάσουν Jack Blues Bieber.

Τώρα η Hailey Bieber κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τότε που έγινε μητέρα της και αυτή φυσικά δεν είναι μόνη της, αλλά ούτε και με τον Justin. Ο φωτογραφικός φακός την «πέτυχε» να απολαμβάνει τη βόλτα της σε casual εμφάνιση με ποιον άλλο; Με τη φίλη της, Kylie Jenner φυσικά.

Οι δύο γυναίκες πήγαν για δείπνο στις 9 Σεπτεμβρίου στο Il Segreto Ristorante. Η Hailey φόρεσε ένα Prada jacket, λευκές κάλτσες που έφταναν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και κόκκινες μπαλαρίνες. Συνδύασε αυτό το σύνολο με μια τσάντα ώμου Yves Saint Laurent με λεοπάρ σχέδιο, ενώ είχε τα μαλλιά της ψηλά, σε κότσο.

Από την άλλη, η Kylie είχε επίσης μια casual εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο τζιν και ένα μπλουζάκι ίδιου χρώματος. Για να ολοκληρώσει το outfit της, έπιασε τα μαλλιά της κότσο και πήρε μια καφέ τσάντα Bottega Veneta.

Η Kylie ξανά δίπλα στη Hailey

Οι δυο τους έχουν μια όμορφη φιλία και περνούν χρόνο μαζί όποτε είναι εφικτό. Το ίδιο έκαναν φυσικά και πριν γίνει η Hailey μητέρα. Στις 3 Ιουνίου, η Kylie Jenner αναδημοσίευσε μια σειρά από throwback στιγμιότυπα από μια σελίδα θαυμαστών στο Instagram Stories της, στα οποία εμφανιζόταν με την Hailey.

«Είμαστε μαμάδες τώρα @haileybieber», έγραψε τότε η Kylie.

kylie_jenner_hailey.jpg

Η Kylie Jenner, πέρα από φίλη της Hailey, είναι και μαμά δύο παιδιών. Μάλιστα, έχει μοιραστεί με το κοινό της τις αλλαγές που βίωσε μετά τον ερχομό του δεύτερού της παιδιού.

Η Kylie έχει παραδεχθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ότι η ζωή μετά τον τοκετό δεν είναι εύκολη. «Είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η εμπειρία για μένα, προσωπικά, ήταν λίγο πιο δύσκολη από ό,τι με την κόρη μου», εξομολογήθηκε η Jenner σε βίντεο που μοιράστηκε στα Instagram-stories της.

Η Kylie Jenner έχει μιλήσει δημόσια για τους αγώνες που δίνει μετά τη δεύτερη γέννα, καθώς θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει τις μανούλες που δυσκολεύονται να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή να καταλάβουν πως δεν είναι μόνες και να πάρουν κουράγιο και έμπνευση από εκείνη.

Σίγουρα λοιπόν, είναι μια καλή στήριξη και για τη φίλη της, Hailey, παρόλο που η τελευταία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πώς βιώνει τη μητρότητα.

5 αλήθειες της Hailey Bieber για τη μητρότητα, την οικογένειά της και τη σχέση με τον Bieber

Η γονεϊκότητα είναι η «απόλυτη ευτυχία» για τους Biebers

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η γονεϊκότητα αποδεικνύεται ως η «απόλυτη ευτυχία» για τη Hailey και τον Justin.

Η Hailey «απολαμβάνει αυτές τις στιγμές που είναι νέα μαμά», με την ίδια να είναι «ενθουσιασμένη», σύμφωνα με το Us Weekly.