Ευελένη Μουζουράκη: Η κόρη του Πάνου και της Μαριλούς γίνεται ενός έτους

Ευελένη Μουζουράκη: Η κόρη του Πάνου και της Μαριλούς γίνεται ενός έτους
NDP photo agency

Τα πρώτα της γενέθλια γιορτάζει ανήμερα της γιορτής του Σταυρού η κόρη του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη και ναι, σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει, έχει ήδη όνομα!

Η Ευελένη Μουζουράκη, λοιπόν, γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2023, ολοκληρώνοντας την ευτυχία των γονιών της οι οποίοι είχαν παντρευτεί μερικούς μήνες νωρίτερα.

Η σχέση του δημοφιλούς καλλιτέχνη και της φαρμακοποιού φαίνεται να ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2022 και εξελίχθηκε αστραπιαία, ενώ από την πρώτη στιγμή και οι δύο προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

https://www.instagram.com/p/CxTbLH4sH9y/

Η εγκυμοσύνη και η πατρότητα ως δώρο

«Το παιδί προέκυψε γρήγορα στη σχέση μας», παραδέχτηκε επανειλημμένα σε συνεντεύξεις ο Πάνος Μουζουράκης συμπληρώνοντας πως η απόφαση για τη συνέχεια ήταν κοινή.

Καθόλου φειδωλός στις περιγραφές των εμπειριών και των συναισθημάτων του για τις γυναίκες της ζωής του, ο εκκεντρικός μουσικός δεν σταματά να τις αποθεώνει με όποιον τρόπο μπορεί. «Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά λίγες ώρες αφού είχε γίνει πατέρας, ενώ μιλώντας αργότερα στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία, για την ιστορία είναι παιδική φίλη της συζύγου του, παραδέχτηκε πως «Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια».

Το όνομα της μικρής

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η δεσποινίς Μουζουράκη πήρε και το όνομά της από πολύ νωρίς, μέσω ονοματοδοσίας, ενώ η πληροφορία - που έδωσε ο ίδιος - ότι η βάπτισή της θα τελούνταν μέσα στο καλοκαίρι, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Πάνος έχει αποκαλύψει πως στη μικρή έχουν δώσει τα ονόματα των γονιών του, οι οποίοι λέγονται Ευάγγελος και Ελένη. «Τη λέμε Ευελένη από το Ευαγγελία και το Ελένη και σημαίνει “Ωραία Ελένη”», είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος «χαζομπαμπάς» μιλώντας στην εφημερίδα Real τον περασμένο Μάιο ενώ ξεκαθάρισε πως το επόμενο παιδί θα πάρει όνομα από το... Κοζαραίικο!

Τα πρώτα πλάνα του γάμου Μουζουράκη - Κόζαρη, το νυφικό και το glam look της Καινούργιου

Ο γάμος και οι καλεσμένοι

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αίγινα στις 27 Μαΐου 2023 έχοντας στο πλευρό του πρόσωπα από το οικογενειακό και στενό φιλικό περιβάλλον. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα με 500 καλεσμένους να δίνουν το «παρών».

Στη λίστα των καλεσμένων ήταν πολλοί celebrities ανάμεσά τους oι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Κατερίνα Καινούργιου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Κωστής Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου, Έλενα Παπαρίζου, Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Παπαδοπούλου Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου και άλλοι. Οι νεόνυμφοι είχαν 6 κουμπάρους και το γαμήλιο γλέντι διοργανώθηκε σε υπερπολυτελή πύργο του νησιού.

Το bridal look της Μαριλούς

Η Μαριλού Κόζαρη επέλεξε νυφικό σε strapless στυλ με εντυπωσιακή δαντέλα. Η γραμμή του ήταν εφαρμοστή και το μπούστο επίσης άκρως καλοκαιρινό και θηλυκό. Το πιο ξεχωριστό στοιχείο ήταν τα μανίκια σε στυλ opera gloves από ασορτί δαντέλα.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό κότσο με μπούκλες σε old Hollywood style. Ένα μακρύ πέπλο από απλό τούλι συμπλήρωσε το bridal look που ήταν minimal ως προς τα υπόλοιπα αξεσουάρ και κοσμήματα.