Η Μαριλού Κόζαρη είναι σωστή groupie: Η αλλαγή στο look της στη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαριλού Κόζαρη είναι σωστή groupie: Η αλλαγή στο look της στη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη

Η Μαριλού Κόζαρη, πάντα διακριτική, δεν χάνει καμία εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη. Έτσι κι αυτη τη φορά βρέθηκε μπροστά μπροστά στη συναυλία του στο Θέατρο Άλσος για να τον καμαρώσει.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη είναι από τα ζευγάρια εκείνα που μπορεί να μην απασχολούν με την προσωπική τους ζωή τα φώτα της δημοσιότητας, καταλαβαίνεις όμως αμέσως πόσο ερωτευμένοι είναι όταν τους βλέπεις μαζί ή όταν ο τραγουδιστής αναφέρεται στις δυο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του και την κόρη που απέκτησαν τον Σπετέμβρη του 2023.

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλού Κόζαρη με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

H 31χρονη φαρμακοποιός από την άλλη μπορεί να μην κάνει δηλώσεις, ωστόσο η παρουσία της σχεδόν σε κάθε εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη, είναι η απόδειξη του πόσο πολύ θαυμάζει και στηρίζει τον σύντροφό της.

Η διαφορετική εμφάνιση της Μαριλούς Κόζαρη

Κάπως έτσι η Μαριλού Κόζαρη βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος το βράδυ της Δευτέρας (23/7) και μάλιστα, στην πρώτη θέση για να καμαρώσει από κοντά τον Πάνο Μουζουράκη στην παράστασή του με τίτλο «Μεγαλώνω».

Πάνος Μουζουράκης: «Θέλω η κόρη μου να είναι προσεκτική αλλά να μην φοβάται τι θα πει ο κόσμος»

Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες, τόσο η Μαριλού Κόζαρη όσο και ο Πάνος Μουζουράκης που την έβλεπε από κάτω έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι. Και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν από τη μία η φαρμακοποιός βλέπει τον άνθρωπό της να κάνει αυτό που αγαπάει κι από την άλλη ο τραγουδιστής βλέπει τον άνθρωπό του να τον στηρίζει και να βρίσκεται πάντα εκεί γι' αυτόν.

Βέβαια, όπως θα πρόσεξες η Μαριλού Κόζαρη αυτή τη φορά έκανε μια διαφορετική, πιο σοφιστικέ εμφάνιση, αφού για πρώτη φορά την βλέπουμε με γυαλιά μυωπίας.

Η ίδια επέλεξε έναν χρυσό σκελετό σε vintage σχέδιο, με τον οποίο ολοκλήρωσε το look της με αμάνικο μπλε πουκάμισο και γαλάζιο τζιν. Όσον αφορά τα μαλλιά της, η Μαριλού Κόζαρη τα είχε πιασμένα χαμηλά, ιδανική επιλογή γι' αυτές τις μέρες του καλοκαιριού που η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη ακόμα και το βράδυ.

6Z3A7224.jpg

Οι εμφανίσεις της Μαριλούς Κόζαρη στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη

Aυτή όπως αναφέραμε και πιο πάνω δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μαριλού Κόζαρη βρέθηκε στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις και τις υπόλοιπες εμφανίσεις που έχει κάνει τόσο στις lives εμφανίσεις του όσο και στις κοινές τους εξόδους.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα, αλλά τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια. Υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα» είχε πει ο Πάνος Μουζουράκης.

21c8ea33-katken85_3112103283571985192-(1)-(1).jpeg