Ο Νίκος Χατζηνικολάου ποζάρει με τα τρία παιδιά του και αποκαλύπτει το μυστικό της τέλειας πόζας

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ποζάρει με τα τρία παιδιά του και αποκαλύπτει το μυστικό της τέλειας πόζας
@nikoschatzinikolaou

«Η …συμμορία με τα μαύρα γυαλιά,σε νέες -καλοκαιρινές- περιπέτειες», γράφει στη λεζάντα ο Νίκος Χατζηνικολάου και ποζάρει με τρία, από τα τέσσερα, παιδιά του.

Τρεις γιους και μία κόρη έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου και δεν χάνει ευκαιρία να καμαρώσει για όλους και δημόσια, όπως, φυσικά και για τη σύζυγό του, στην οποία έχει, επίσης τεράστια αδυναμία.

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, ο κεντρικός παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μοιράζεται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Τη «μερίδα του λέοντος» σε αυτά έχει η σύζυγός του, Κρίστη Τσολακάκη, όμως και τα παιδιά του κάνουν... guest εμφανίσεις.

Πανευτυχής πολύτεκνος πατέρας

Τέσσερα, λοιπόν, τα παιδιά του γνωστού δημοσιογράφου, ο Κωνσταντίνος (17), ο Αλέξανδρος (15) και η Εύα (12) από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη και ο 30χρονος Πάνο, από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του για τα 18 χρόνια γάμου τους

Στην πιο πρόσφατη οικογενειακή στιγμή που μοιράστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον βλέπουμε ανάμεσα στα τρία μικρότερα παιδιά του σε ένα διάλειμμα βόλτας στο πλαίσιο καλοκαιρινών διακοπών ενώ η... παιχνιδιάρικη διάθεσή του φάνηκε στη λεζάντα, όπου απότισε και τα εύσημα για την τέλεια πόζα στη γυναίκα της ζωής του.

Η …συμμορία με τα μαύρα γυαλιά,σε νέες -καλοκαιρινές- περιπέτειες! Φωτογράφος η μαμά μας! Η μόνη που καταφέρνει να τους φέρει μέσα στο κάδρο!

https://www.instagram.com/p/C_476BAstu3/

Ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει full in love με την Κρίστη Τσολακάκη και το λέει (ξανά) δημοσίως

Ο έρωτας με τη Κρίστη Τσολακάκη και η ακραία πρόταση γάμου

Στις 24 Ιουνίου 2024 ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη συμπλήρωσαν 20 χρόνια γάμου και, φυσικά εκείνος της αφιέρωσε μία ανάρτηση, όπως κάνει κάθε χρόνο τέτοια μέρα, όμως αντίθετα με το συνήθειό του, φέτος δεν μοιράστηκε στιγμιότυπο του γάμου τους αλλά άλλη, πολιτική τους στιγμή!

Στη λεζάντα, όμως, η αγάπη, όπως πάντα, ξεχειλίζει: «20 χρόνια γάμου κλείσαμε σήμερα! Σε λατρεύω όπως τότε και περισσότερο! Είσαι η ζωή μου!»

https://www.instagram.com/p/C8l_3nRMZPI/

Το 2019 ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος & παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά τον τρόπο με τον οποίο είχε κάνει πρόταση γάμου στην Κρίστη Τσολακάκη.

https://www.instagram.com/p/C-TcCBjMlTX/

«Εγώ όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη, τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούτζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουτζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.