Μελίνα Νικολαΐδη: Με ένα story κάνει instagram official τη νέα της σχέση και βάζει τέλος στις φήμες

Μελίνα Νικολαΐδη: Με ένα story κάνει instagram official τη νέα της σχέση και βάζει τέλος στις φήμες
@melina.nikolaidi

Τέρμα πια οι εικασίες. Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει νέο αμόρε και, όπως φαίνεται, δεν το κρύβει πια. 

«Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι» no more για τη Μελίνα Νικολαΐδη που φαίνεται (και επισήμως) πως έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τη νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη δείχνει να έχει αφήσει πίσω της για καλά τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, ο οποίος επίσης έχει προχωρήσει μετά τον χωρισμό τους.

Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν όμως μία λεπτομέρεια μαρτυρά πολλά

Ποιος είναι, όμως, ο νέος σύντροφος της νεαράς;

Τα σενάρια ακούγονται εδώ και καιρό όμως να που ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθούν και επίσημα.

Τα φανερώματα μέσω insta story

Η πρώτη κοινή φωτογραφία είναι γεγονός και η Μελίνα Νικολαΐδη με τον Δημήτρη Φιντιρίκο είναι και επίσημα ζευγάρι, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Και αν σου θυμίζει κάτι το όνομα, ναι, ο Δημήτρης Φιντιρίκος υπήρξε ζευγάρι με την Κατερίνα Δαλάκα τα τελευταία χρόνια με πολλά on/off διαστήματα, μάλιστα, τον τελευταίο καιρό.

Φιντιρίκος για Δαλάκα: «Δεν θέλω να συνδέονται πια τα ονόματά μας»

Η 20χρονη Μελίνα και ο 37χρονος επιχειρηματίας λέγεται ότι πέρασαν μαζί το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους φέτος, μεταξύ Σίφνου, Χανίων και Παξών, ενώ οι πληροφορίες τους θέλουν αχώριστους και μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Και δεν είναι παράλογο, αν σκεφτεί κανείς πως θα θέλουν να κερδίσουν όσο χρόνο έχουν πριν εκείνη επιστρέψει στο Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική.

Στη φωτογραφία μέσω της οποίας έγιναν τα φανερώματα, μαζί με το ζευγάρι βλέπουμε τους κοινούς τους φίλους Σάντυ Παπανικολάου και Κωστή Μυλωνά, ο οποίος έκανε και το story που η Μελίνα αναδημοσίευσε.

melina_fidirikos.jpg

Οι πληροφορίες θέλουν την παρέα να διασκέδαζε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Θοδωρής Φέρρης και τους δύο ερωτευμένους να μην κάνουν καμία προσπάθεια να κρυφτούν.

Από τη Μελίνα Νικολαΐδη μέχρι την «Πάμε Δανάη» να 8 κορίτσια που ακολουθούν τα βήματα της μαμάς τους

Οι φήμες και η επιβεβαίωση του χωρισμού

Οι φήμες για τον χωρισμό της Μελίνας Νικολαΐδη από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη ακουγόταν από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι που επιβεβαιώθηκαν από την Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από τον αέρα του «Happy Day», τον Ιούνιο.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος η οποία κάνει προπονήσεις στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στην Γλυφάδα ο ίδιος της επιβεβαίωσε τον χωρισμό.

«Νομίζω ότι ήταν ένας χωρισμός που επήλθε πάρα πολύ ήρεμα και μετά από συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού. Αποφάσισαν ότι πλέον έχουν άλλες προτεραιότητες. Η Μελίνα είναι σε μια ηλικία που πρέπει να ζήσει και πέντε πράγματα, είναι μόλις 20 χρονών», είχε πει τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία.