Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση που πρόδωσε το όνομα της κόρης τους

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση που πρόδωσε το όνομα της κόρης τους
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Μία βάφτιση στην οποία βρέθηκε η Δανάη Μιχαλάκη με την κόρη της στάθηκε η αφορμή για να αποκαλυφθεί το όνομα της δεύτερης.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μπορεί να ήθελαν να κρατήσουν μυστικό το πώς ονόμασαν την κόρη τους, αλλά κάποιος από τα «Μελισσάκια» δεν κρατήθηκε.

Ο λόγος για τον Κωστή Σαββιδάκη ο οποίος πρόδωσε το όνομα της δεσποινίδος Παπαγεωργίου μέσα από μία ανάρτηση που έκανε.

Άτυπο reunion για τα «Μελισσάκια»

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Κωστής Σαββιδάκης υπήρξαν συνεργάτες στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου συναντήθηκαν ξανά στην Εκάλη, όπου ο επίσης τηλεοπτικός «Διαφανιώτης» Αλέξανδρος Καλπακίδης και η σύζυγός του, Εύη Τσιαβαλιάρη βάφτιζαν τον γιο τους.

Μαζί στην παρέα και άλλοι συμπρωταγωνιστές και φίλοι που, μάλιστα, πόζαραν για φακό του τηλεοπτικού παπά της σειράς.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, ο Χρήστος Πλαΐνης, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Δανάη Μιχαλάκη, και ο Κωστής Σαββιδάκης ποζάρουν με τον ευτυχή πατέρα, Αλέξανδρο Καλπακίδη.

Άγριες Μέλισσες: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη (photo)

Το... πήρε το ποτάμι

Ο νεοφώτιστος γιος του τηλεοπτικού Παναγιώτη, πήρε το όνομα Φίλιππος, όμως αυτή δεν είναι η μόνη πληροφορία που έδωσε ο Κωστής Σαββιδάκης μέσω της λεζάντας του.

Αφού ευχήθηκε στους γονείς για τον Φίλιππό τους, προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω και απευθύνθηκε στην τηλεοπτική Δρόσω της σειράς, αλλά και στην κόρη της, την Έλλη, όπως μάθαμε ότι τη λένε.

@danae_michalaki όσο για την κούκλα Έλλη σου που δεν με πήρε με καλό μάτι, την τρόμαξαν τα μούσια, να την χαίρεσαι και εσύ και να την καμαρώνεις.

«Όσα από τα μελισσάκια δεν έχετε δει τα δύο νέα μωρά να μαζευτούμε σιγά σιγά, είναι μία ωραία αφορμή να ανταμώσουμε, άιντε και αργήσαμε...», συνέχισε προσκαλώντας σε ευρύτερο reunion και τους υπόλοιπους συνεργάτες της σειράς, με τους οποίους είχαν δεθεί πολύ.

Δανάη Μιχαλάκη: Αυτό είναι το αγαπημένο της καλοκαιρινό χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα

https://www.instagram.com/p/C_76IJEKc5S/

Το κρατούσαν κρυφό

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2021 στην Σύρο και η Δανάη Μιχαλάκη είχε μοιραστεί τα ευχάριστα το καλοκαίρι του 2023.

Η κόρη τους γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου και από τότε και οι δύο (αλλά και η γιαγιά Φιλαρέτη Κομνηνού) έχουν μοιραστεί διακριτικά εικόνες της μικρής, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν το όνομά της.

https://www.instagram.com/p/C8pKZD-q1PV/

Επί του θέματος, ο πατέρας της Δανάης, Γιώργος Μιχαλάκης είχε πει σχετικά: «Τα παιδιά έχουν ήδη βρει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη», είπε συγκεκριμένα».

Να τους ζήσει η Έλλη λοιπόν!