Η Δανάη Μιχαλάκη με curtain bangs και φιλαριστές άκρες! Δες όλα τα steps από την εντυπωσιακή αλλαγή

Τα φρανζάκια ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου και σε κάθε μήκος μαλλιών. Go for it!

Η Δανάη Μιχαλάκη μας συστήθηκε στις Άγριες Μέλισσες, μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ωστόσο, έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, καταφέρνοντας να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με το ταλέντο της στην υποκριτική.

Η Δανάη είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό και performer Γιώργο Παπαγεωργίου, ενώ πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι. Αν ακολουθείς την Δανάη στα social media, η ροή σου θα έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα πανέμορφα νησιά της χώρας μας. Στις εμφανίσεις της Δανάης, δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις τη μίνιμαλ αισθητική και τα χρυσαφένια μαλλιά της τα οποία κολακεύουν τέλεια τη χλωμή επιδερμίδα της.

Αφέλειες, έντονα layers και bob cuts είναι τα hot κουρέματα που θα δούμε φέτος το φθινόπωρο

Με την επιστροφή της πίσω στην πόλη, η Δανάη αποφάσισε να κάνει ένα refresh στην εμφάνιση της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της. Η ηθοποιός, εμπιστεύτηκε τον hair expert, Γιώργος Παυλάκη, ο οποίος επέλεξε για τη Δανάη διακριτικά curtain bangs και έντονα layers. Τα διαφορετικά επίπεδα χάρισαν στα μαλλιά της ηθοποιού παραπάνω κίνηση και όγκο, ενώ τα curtain bangs αγκάλιασαν το μέτωπο και τόνισαν ακόμα περισσότερο τα καταγάλανα μάτια της.

Before

440777899_447049491209271_457464304376660829_n.jpg

@danae_michalaki

Ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση.

After

456094629_929830869162240_6406795940124567166_n.jpg

@danae_michalaki

Φραντζάκια και έντονα layers που αγκαλιάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Οι αφέλειες και τα curtain bangs έχουν την τιμητική τους και αυτή τη σεζόν καθώς ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου και σε κάθε μήκος μαλλιών. Ναι, χωρίς να χρειαστεί να πειράξεις το συνολικό μήκος των μαλλιών σου. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει το βίντεο με την ανατρεπτική αλλαγή της ηθοποιού. Ρίξε μία ματιά...

https://www.instagram.com/reel/C-M85Dcofb6/

Βρισκόμαστε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο που όλες έχουμε ανάγκη από μία αλλαγή στην εμφάνισή μας. Ένα refresh στο χρώμα ή το κούρεμα δεν είναι ποτέ λάθος απόφαση! Go for it!

Δες πώς η φράουλα και η φλούδα του πορτοκαλιού μπορούν να σου χαρίσουν φυσικά, λευκά δόντια