Υπάρχει μια ωραία ελληνική λέξη για το unfollow; Η Έλενα Τοπαλίδου απάντησε στις φήμες χωρισμού

Γεωργία Βλαχοπούλου

«Ψάξτε να μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για τα unfollow και τότε θα σας απαντήσω», είπε η Έλενα Τοπαλίδου αποφεύγοντας εντέχνως την ερώτηση των δημοσιογράφων για το unfollow του Νίκου Κουρή και τις φήμες χωρισμού, λέγοντας ωστόσο κάτι σημαντικό για τον έρωτα.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα (11 Σεπτεμβρίου) έγινε γνωστή η είδηση πως ο Νίκος Κουρής έκανε unfollow στο Instagram τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου, διαγράφοντας παράλληλα και τις φωτογραφίες του γάμου τους.

Τον Δεκέμβριο του 2023 ήταν που το ζευγάρι μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, του Πέτρου, αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, ξαφνιάζοντας τους φίλους και τους συγγενείς τους.

Ο γιος του Νίκου Κουρή είναι φωτοτυπία του και όλοι μιλάνε για «φιλική συμμετοχή» της Τοπαλίδου

Η Έλενα Τοπαλίδου είχε αναφέρει πως παντρεύτηκαν, όχι επειδή συνέβη κάτι, αλλά «γιατί τώρα είμαστε αυτοί που παντρεύτηκαν και τότε ήμασταν αυτοί που δεν παντρευτήκαμε. Έχει να κάνει με τη στιγμή».

Η απάντηση της Έλενας Τοπαλίδου στις φήμες χωρισμού

Εννιά μήνες μόνο μετά τον γάμο τους και το unfollow του Νίκου Κουρή έγινε πρώτη είδηση στα media, με κανέναν ωστόσο να μπορεί να πει αν το ζευγάρι έχει χωρίσει επίσημα.

Η Έλενα Τοπαλίδου απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες αυτές, όπως είδαμε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή, αποφεύγοντας παρ' όλα αυτά εντέχνως να αποκαλύψει τι συμβαίνει τελικά στον γάμο της με τον γνωστό ηθοποιό.

«Ψάξτε να μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για τα unfollow και τότε θα σας απαντήσω. Θα μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για το unfollow και τότε θα απαντήσω. Γεια σας, να είστε καλά. Τίποτα δε σκοτώνει τον έρωτα. Αντίο σας… Φτάνει τώρα, είναι πολύ ωραία όλα αυτά. Άντε», είπε η Έλενα Τοπαλίδου όταν ρωήθηκε για το unfollow.

Σύμφωνα με το Summer's Cool πάντως και την εφημερίδα On Time το ζευγάρι φαίνεται πως περνάει μια σοβαρή κρίση στον γάμο του τους τελευταίους 5 μήνες, με την Έλενα Τοπαλίδου να διαψεύδει ωστόσο, όπως είπαν στην εκπομπή, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Πέρα από το unfollow και τη διαγραφή των κοινών τους στιγμών, τόσο ο Νίκος Κουρής όσο όπως είδαμε και η Έλενα Τοπαλίδου δεν θέλουν να δώσουν μεγαλύτερη δημοσιότητα στην προσωπική τους ζωή αυτή τη στιγμή, γι' αυτό και δεν κάνουν κάποια ξεκάθαρη τοποθέτηση για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Η γυναίκα στο πλευρό του Νίκου Κουρή

Σε ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα πάντως, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως υπάρχει μια γυναίκα που συμπαραστέκεται στον Νίκο Κουρή αυτή τη στιγμή και ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και πιο συγκεκριμένα τον μουσικό.

«Υπάρχει μια γυναίκα που είναι στο πλευρό του Νίκου Κουρή, το υπογραμμίζω, δε μιλάμε για μια νέα σχέση ή κάτι καινούργιο, απλά υπάρχει μια γυναίκα, η οποία είναι στο πλευρό του αυτό το διάστημα. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη από κάποιον άνθρωπο δίπλα του, με υποστηρικτικό ρόλο», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης