Η «ρήξη» του Νίκου Κουρή με τη Σμαράγδα Καρύδη, είναι ένας δεύτερος χωρισμός με IQ 160 vibes

Κατερίνα Μπούσιου
Η «ρήξη» του Νίκου Κουρή με τη Σμαράγδα Καρύδη, είναι ένας δεύτερος χωρισμός με IQ 160 vibes
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Η διπλή τηλεοπτική παρουσία του Νίκου Κουρή τη φετινή σεζόν, τόσο με το IQ160 όσο και με τα Παιχνίδια Εκδίκησης. 

Ο Νίκος Κουρής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην επικαιρότητα για όλους τους λόγους, που δεν θα ήθελε πραγματικά o ίδιος ως χαρακτήρας, να είναι. Πάντα ήταν διακριτικός σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και η φήμη που κυκλοφορεί για το διαζύγιό του σίγουρα τον έχει φέρει σε αμηχανία. Ωστόσο δεν είναι η μόνη ρήξη που έχει ή θα βιώσει. Για την ακρίβεια, υπάρχουν άλλες 2.

https://www.instagram.com/p/C5tZR_uibZN/

Ρήξη και πόλεμος μαζί

Ούτε ο Νίκος Κουρής, αλλά ούτε και η σύζυγός του Έλενα Τοπαλίδου, με την οποία έχει αποκτήσει τον 18χρονο γιο τους Πέτρο, έχουν σχολιάσει τη φημολογία των τελευταίων ημερών. Πως μετά τον γάμο τους πέρσι και την 19 σχέση τους, οδηγήθηκαν σε διαζύγιο και οριστική ρήξη. Η είδηση προέκυψε αφού ο ηθοποιός είχε κάνει unfollow την πρώην σύζυγό του και είχε κάνει delete τις φωτογραφίες του γάμου τους.

Υπάρχει και ένα δεύτερο ρεπορτάζ που λέει πως η οριστική ρήξη είχε επέλθει 5 μήνες πιο πριν, απλά πρόσφατα έγινε γνωστή.

Ο γιος του Νίκου Κουρή είναι φωτοτυπία του και όλοι μιλάνε για «φιλική συμμετοχή» της Τοπαλίδου

https://www.instagram.com/p/C1ZWhVPIbab/

Σε κάθε περίπτωση, τίποτε δεν είναι δεδομένο, αν δεν επιβεβαιωθεί από τους ίδιους, με κάποια δήλωση ή συνέντευξη.

Η είδηση πως ο Νίκος Κουρής «διέγραψε» τη σύζυγό του από το Instagram πρέπει να προβληματίζει

Ο ηθοποιός κάνει φέτος ωστόσο ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα, διπλό και με αρκετό ενδιαφέρον. Καταρχάς ως ο Αργύρης Καλατζής στο πλευρό της καλής του φίλης Πηνελόπης Μουρίκη, δηλαδή της Σμαράγδας Καρύδη.

Με ερωτική διάθεση θα ξεκινήσουν πλέον τη δεύτερη σεζόν της σειράς, θα γίνουν ασυγκράτητοι. Αλλά επειδή είναι τόσο ανόμοιοι, η ρήξη έρχεται γρήγορα. Και όχι μόνο αυτή.

Η Σμαράγδα Καρύδη τον αφήνει μόνο του, γυρνά στην παλιά της δουλειά ως καθαρίστρια και μετά γίνεται ιδιωτική ερευνήτρια, αφού είναι στη μοίρα της να βρίσκονται άλυτα μυστήρια δολοφονιών μπροστά της. Ο Αργύρης Καλατζής θα κάνει τα πάντα για να είναι ξανά βοηθός του. Με πλάγιο τρόπο. Αυτοί οι δύο δεν μπορούν να μείνουν μακριά.

Αυτή η ρήξη μοιάζει τόσο αθώα, σε σχέση με το βασανιστήριο που θα ζήσει δίπλα στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ως Μαρίνα Αγγέλου, στα Παιχνίδια Εκδίκησης. Η μεγαλογιατρός σύζυγος, ανακαλύπτει εντελώς τυχαία πως εκείνος την απατά. Κάπως καθυστερημένα εκείνος θα αντιληφθεί πως η σύζυγος γνωρίζει τα πάντα και έχει δημιουργήσει ένα ευφάνταστο σχέδιο εκδίκησης, τόσο για εκείνον, όσο και για την ερωμένη του.

https://www.instagram.com/p/C_ThrIruMbi/

Σε παραλλαγή του διεθνώς πετυχημένου Dr Foster, η σειρά έχει όλα τα στοιχεία ενός δυνατού θρίλερ. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον Νίκο Κουρή αυτός ο ρόλος, εκτός από την κωμωδία. Αν θα γλιτώσει από τη σύζυγο δεν θα στο πω ακόμη, αλλά αυτή η σειρά φημίζεται για το πιο πρωτότυπο σενάριο.