Θα είναι ο Νίνο Νικολαΐδης ο νικητής του Survivor 24/25; Το X τον αποθέωσε και ο έρωτας τον βρήκε!

Γεωργία Βλαχοπούλου
Θα είναι ο Νίνο Νικολαΐδης ο νικητής του Survivor 24/25; Το X τον αποθέωσε και ο έρωτας τον βρήκε!

Την ώρα που οι παίκτες στο νησί της εξορίας δεν ξέρουν τι πρόκειται να γίνει με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, οι δύο αρχηγοί θα πρέπει να διαπραγματευτούν.

Για κάποιους ο νέος κύκλος του Survivor ξεκίνησε καλά, για κάποιους όχι και τόσο και για κάποιους δεν έχει ξεκινήσει καν, παρότι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Απογοήτευσε η Παρασκευή Κερασιώτη - Plot Twist με 5 παίκτες στην ομάδα της Εκατερίνας

Οι Τίγρεις είναι καλύτερη αγωνιστικά ομάδα και μέσα της κρύβεται ο νικητής;

Όπως είδαμε στο 3ο επεισόδιο, οι Τίγρεις μπορεί να είχαν εσωτερικά θέματα και διαφωνίες στη φυλή τους, ωστόσο κέρδισαν και τα δύο - ομαδικά ξανά - παιχνίδια επάθλου, αφήνοντας τους Αετούς χωρίς κρουασάν και χωρίς κιτ ψαρέματος.

Μπορεί η πράσινη ομάδα να είχε δείξει πως μπορεί να κοντράρει την κίτρινη, ωστόσο οι διαφωνίες ανάμεσα σχεδόν σε όλους τους παίκτες δεν τους αφήνουν να δουν καθαρά και να συνεργαστούν. Μάλιστα και στο χθεσινό πρώτο παιχνίδι δύναμης, αλλά όπως θα δούμε και στο σημερινό επεισόδιο παίκτες από την πράσινη ομάδα αρνούνται να παίξουν.

Ο λόγος από τη μία για την Ελένη Κατσάρα, την αρχηγό των Αετών που χάρισε στην ουσία των τελευταίο πόντο στην παίκτρια των κίτρινων και έτσι η ομάδα της έχασε μια ευκαιρία να κερδίσει τα κρουασάν αλλά και για την Βίκυ Πετεινάρη, η οποία όπως είδαμε από το τρέιλερ δεν θα θελήσει να παίξει σε έναν από τους αγώνες που θα δούμε σήμερα.

Οι Τίγρεις από την άλλη που είχαν προβλήματα με την συμπαίκτριά τους, Γεωργία Γεωργοπούλου, δοκίμασαν να της δώσουν ενεργό ρόλο και στο δεύτερο σημαντικό αγώνισμα, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να την αξιοποιήσουν και να κερδίσουν.

Ο Νίνο Νικολαΐδης θα είναι ο νικητής;

Mπορεί να έχουμε δει μόλις τρία επεισόδια του νέου κύκλου, ωστόσο σίγουρα έχουν ξεχωρίσει κάποιοι παίκτες και με την συμπεριφορά τους αλλά και με το πόσο καλοί είναι αγωνιστικά. '

Ένας από αυτούς είναι και ο Νίνο Νικολαΐδης, ο 26χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κωπηλασίας.

Ο ίδιος μέχρι στιγμής είναι από τους πιο δυνατούς αγωνιστικά - σίγουρα τον βοηθάει και το αθλητικό του background - είναι όμως και από τους παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν εμπλακεί σε κάποια ένταση ή ίντριγκα.

Μάλιστα, στο πρώτο επεισόδιο με την ψήφο του θα μπορούσε να είχε κερδίσει το προνόμιο της αρχηγίας, ωστόσο επέλεξε να φέρει ισοπαλία ανάμεσα σε εκείνον και τον Γιάννη Γρυμμανέλη, αφήνοντας στην τύχη ποιος θα βγει αρχηγός και χάνοντας εν τέλει.

Κάπως έτσι, εκείνος λέει το κοινό στο X πως ίσως είναι ο πιθανός φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Έχουμε ήδη το πρώτο ζευγάρι;

Αν θα είναι ο νικητής o Nίνο δεν το ξέρουμε, ενδέχεται όμως να είναι ο νικητής στην καρδιά κάποιας συμπαίκτριάς του, όπως είδαμε μέσα από ένα στιγμιότυπο.

Βέβαια, οι δυο τους απλά κοιμούνταν μόνο αγκαλιά δίπλα δίπλα. Ίσως να πρόκειται λοιπόν για δυο φίλους, ίσως και για κάτι παραπάνω. Είναι όμως νωρίς για να γνωρίζουμε.

Οι διαπραγματεύσεις των αρχηγών

Στα πιο σημαντικά τώρα θέματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες των δύο φυλών είναι και η νέα ανατροπή με τις διαπραγματεύσεις των δύο αρχηγών. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα διαπραγματευτούν, ωστόσο η Ελένη και ο Γιάννης έχουν μεταφερθεί σε άλλο νησί για να διαπραγματευτούν την τύχη των συμπαικτών τους, τη δική τους, των παικτών της εξορίας;

Σήμερα θα μάθουμε.

Παίκτες πάντως της πράσινης ομάδας ανησυχούν που η Ελένη έχει στα χέρια της την μοίρα τους, οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον στο πώς θα κινηθεί η ίδια.

Τι θα γίνει με τους παίκτες της εξορίας;

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην κανονική ροή του παιχνιδιού, οι παίκτες που βρίσκονται στο νησί της εξορίας ζουν ένα μίνι δικό τους Survivor. Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα και οι 5 νέοι (;) παίκτες περιμένουν να δουν τι θα συμβεί τελικά με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Αυτό βέβαια, δεν τους γλιτώνει από τις αντιξοότητες, αφού και πάλι πρέπει να φτιάξουν κάπως τη δική τους καλύβα αλλά και να βρουν τρόπο να μαγειρέψουν και να ζεσταθούν. Μετά από ένα δύσκολο βράδυ πάντως, οι άντρες της παρέας κατάφεραν να ανάψουν φωτιά, χωρίς να έχουν τίποτα στα χέρια τους να τους βοηθήσει και κάπως έτσι κατάφεραν να φάνε ρύζι με καβούρι.

DPG Network