Survivor: Απογοήτευσε η Παρασκευή Κερασιώτη - Plot Twist με 5 παίκτες στην ομάδα της Εκατερίνας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Απογοήτευσε η Παρασκευή Κερασιώτη - Plot Twist με 5 παίκτες στην ομάδα της Εκατερίνας

Την ώρα που στο νησί της απομόνωσης με την Εκατερίνα Λιντβίνοβα βρέθηκαν άλλοι 5 παίκτες, η Παρασκευή Κερασιώτη και η ομάδα της τα έβαλαν με την Γεωργία.

Μετά την ανατροπή στο πρώτο επεισόδιο του 8ου κύκλου του Survivor με την πρώτη αποχώρηση της Εκατερίνας Λιντβίνοβα, η οποία τελικά δεν αποχώρησε αλλά βρίσκεται σε ένα νησί απομονωμένη χωρίς να γνωρίζει κανείς τι θα συμβεί, οι προσδοκίες του τηλεοπτικού κοινού για το δεύτερο επεισόδιο ήταν σίγουρα πολύ μεγάλες.

Survivor: Η ανατροπή με την πρώτη αποχώρηση, οι δύο αρχηγοί και οι αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης

Παρ' όλα αυτά, σαν να μην συνέβη τίποτα οι δύο φυλές, οι Τίγρεις και οι Αετοί συνέχισαν τη ζωή τους στον Άγιο Δομίνικο προσπαθώντας να επιβιώσουν στις παραλίες τους, οι οποίες όπως είδαμε στην πρεμιέρα δεν είχαν καν έτοιμη καλύβα για να κοιμηθούν ή έστω τη βάση της.

Οι νίκες των Αετών και οι κλίκες στις Τίγρεις

Άλλα δύο ομαδικά αγωνίσματα λοιπόν, με έπαθλο από τη μία τα εργαλεία - απαραίτητα για να κατασκευάσουν ό,τι θέλουν και σίγουρα την καλύβα τους όποιοι τα κέρδιζαν - και από την άλλη αυγά, στα οποία ποιος θα έλεγε όχι σε τέτοιες συνθήκες.

Αυτή τη φορά νικητές και στα δύο αγωνίσματα ήταν οι Αετοί φέρνοντας ισορροπία στην κόντρα τους με τις Τίγρεις, οι οποίοι ήταν αυτοί που είχαν κερδίζει τα πρώτα δύο αγωνίσματα.

Κάπως έτσι, οι κλίκες που έχουν δημιουργηθεί κυρίως στην κίτρινη ομάδα φάνηκε πως επηρέασαν την αγωνιστικότητά τους και γι' αυτό έχασαν και στο δεύτερο αγώνισμα.

«Θύμα» των κλικών η 50χρονη Γεωργία Γεωργοπούλου, η οποία φαίνεται πως δεν μπορεί να ενταχθεί σύμφωνα με τους συμπαίκτες της σε όσα συμβαίνουν και γι' αυτό μετά την μικρή διένεξη που είχε με την στρατιωτικό της ομάδας της στο πρώτο επεισόδιο που είδαμε, αυτή τη φορά διαπληκτίστηκε με την Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία της ύψωσε τη φωνή. Αλλά και οι περισσότεροι συμπαίκτες της πέρα από την Φοίβη, τον Γιάννη και τον Χρήστο θεωρούν πως η ίδια δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι.

Η άποψη της Γεωργίας ωστόσο, είναι πως οι κλίκες στην ομάδα της δημιουργήθηκαν πριν καλά καλά μπουν στο παιχνίδι κι απλά εκείνη δεν πρόλαβε να μπει σε κάποια γι' αυτό δέχεται «πόλεμο».

Η συμπεριφορά της Παρασκευής έχει αλλάξει λέει στο Χ

Αυτά τα περιστατικά με τις φωνές της Παρασκευής αλλά και ο σχολιασμός που ήδη έχει κάνει για πολλούς παίκτες, έκανε το κοινό στο Χ να παρατηρήσει πως η παίκτρια που γνωρίσαμε στο GNTM έχει αλλάξει συμπεριφορά, συγκριτικά με το ριάλιτι μόδας και αυτό είτε είναι επιτηδευμένο για να φανεί περισσότερο η ίδια είτε είναι ο πραγματικός της χαρακτήρας, ο οποίος βγήκε στην επιφάνεια λόγω των ακραίων συνθηκών που ζουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι θα γίνει με τους νέους παίκτες στο νησί και την Εκατερίνα;

Kι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά ανάμεσα σε Τίγρεις και Αετούς, στο νησί της απομόνωσης που βρίσκεται μετά την υποτιθέμενη αποχώρησή της η Εκατερίνα Λιντβίνοβα προστέθηκαν 5 νέοι παίκτες, δύο άντρες και 3 γυναίκες.

Ανάμεσά τους μάλιστα, είναι και η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη, η Μαρία αλλά και η αδερφή της Βίκυς Πετεινάρη των Αετών, η -επίσης- Μαρία.

Οι «άλλοι» ωστόσο, όπως ονομάστηκε αυτό το group με παίκτες, είναι άγνωστο το αν θα αποτελούν νέα ομάδα για το παιχνίδι ή αν θα πρέπει να διεκδικήσουν τη θέση τους μέσα στις δύο ήδη υπάρχουσες φυλές. Για την ώρα θα πρέπει να επιβιώσουν μόνοι τους με τις προμήθειες που έχουν μαζί τους μέχρι να ξεκινήσει κανονικά η συμμετοχή τους στο Survivor.

https://www.instagram.com/p/DAB7-kauvwQ/

Για το κοινό πάντως, θα είχε ενδιαφέρον αυτοί οι νέοι παίκτες να είναι μια νέα ομάδα με αρχηγό - ως πιο παλιά «παίκτρια» - την Εκατερίνα και φυσικά ενδιαφέρον θα είχε να βρεθεί η Παρασκευή και η Βίκυ απέναντι από τις αδερφές τους.

Τι θα γίνει με τα αγωνίσματα; To X θέλει επιστροφή στα ατομικά

Κάτι το οποίο έχει ξενίσει το κοινό στο Χ σε αυτά τα πρώτα δύο επεισόδια του νέου Survivor είναι το γεγονός πως τα αγωνίσματα είναι ομαδικά και όχι ατομικά. Δηλαδή χρειάζεται η συνεργασία 2 ή και 3 παικτών από κάθε φυλή για να παρθούν οι πόντοι, κάτι το οποίο δεν είχαμε συνηθίσει, αφού από το 2017 κι έπειτα ένας παίκτης από κάθε ομάδα ανταγωνιζόταν έναν παίκτη από την αντίπαλη.

Και κάπως έτσι μπορούσαμε να καταλάβουμε και ποιοι ήταν ξεκάθαρα οι καλοί παίκτες αγωνιστικά.

Βέβαια, στα πρώτα πρώτα Survivor, εκείνα που είχαν μεταδοθεί από τη συχνότητα του Mega τα αγωνίσματα θύμιζαν περισσότερο αυτό που βλέπουμε φέτος. Επειδή ωστόσο, το κοινό εδώ και 7 χρόνια έχει εξοικειωθεί με τα γρήγορα runs και τους στόχους είναι λογικό αυτή η «επαναφορά στις ρίζες» να φαίνεται περίεργη για την ώρα.

DPG Network