Η Eva Mendes αποσύρθηκε από την υποκριτική και δίνει ειλικρινείς απαντήσεις 

Instagram/ evamendes

Γιατί η Eva Mendes «εγκατέλειψε» την υποκριτική μετά τη συνεργασία της με τον Ryan Gosling; Ο ρόλος που έπαιξε η οικογένειά της και η σχέση του Ryan Gosling με τον πατέρα της. 

Η Eva Mendes πιστεύει ότι έχει ήδη φτάσει στο απόγειο της καριέρας της - τουλάχιστον όσον αφορά την καριέρα της ως ηθοποιός.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Good Morning America και αποκάλυψε ότι πήρε συνειδητή απόφαση να αποχωρήσει από την υποκριτική μετά τη δημιουργία του θρίλερ «The Place Beyond the Pines» του 2012. Γιατί;

Η Eva Mendes αποσύρθηκε από την υποκριτική και αποκαλύπτει τον λόγο

Η ίδια μίλησε για την απόφαση που πήρε πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια, εκφράζοντας πως αισθανόταν ότι είχε φτάσει στο πικ της και δε γνώριζε αν θα υπάρξουν άλλοι, επίσης ενδιαφέροντες ρόλοι.

«Έφυγα σε μια εποχή που ήταν και 10 χρόνια πριν, ένιωσα κάπως σαν να 'τα κατάφερα', καταλαβαίνεις; Είχα την εντύπωση ότι “μόλις δούλεψα με τον Ryan Gosling, ήταν ο καλύτερος”. Ήταν τέτοια η κορύφωση της καριέρας μου να δουλέψω μαζί του και αυτό που δημιουργήσαμε μαζί, που έλεγα: 'Είναι μια καλή στιγμή να το κάνω και να φύγω!'».

Παρά το διάλειμμα που έκανε από τη βιομηχανία, η Mendes δήλωσε ότι θα σκεφτόταν να επιστρέψει ξανά μπροστά από την κάμερα αν ο ρόλος ήταν κατάλληλος. «Δεν ξέρω - αν υπάρχουν ενδιαφέροντες ρόλοι», δήλωσε.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling δεν είναι προκλητικοί όσον αφορά την προσωπική τους ζωή από τότε που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Place Beyond the Pines. Έχουν κάνει μόνο μερικές κοινές εμφανίσεις και αποφεύγουν να μοιράζονται πολλά για τα προσωπικά τους. Όπως εξήγησε η Mendes σε ένα σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2020, «είχα πάντα σαφή όρια όσον αφορά τον άντρα μου και τα παιδιά μου». Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά τον Ryan και εμένα, απλά μας βολεύει αυτός ο τρόπος, να μείνουμε ιδιωτικοί». Η ηθοποιός επιβεβαίωσε διακριτικά τον γάμο της με τον Gosling το 2022.

Η Eva Mendes έχει δύο κόρες με τον σύντροφό της και αυτή την περίοδο προτιμά να αφιερώνεται στην οικογένειά της, αλλά και στη συγγραφή, με την οποία ασχολείται.

H Eva Mendes εξήγησε με πρακτικά tips το πώς διαχειρίζεται το άγχος των παιδιών της

Η Eva Mendes μιλάει ανοιχτά για τη σχέση του Ryan Gosling με τον πατέρα της

Η Eva Mendes βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Νέα Υόρκη για την προώθηση του νέου της βιβλίου «Desi, Mami, and the Never-Ending Worries». Η ηθοποιός και συγγραφέας αποκάλυψε σε μια συνέντευξή της στον Jimmy Fallon ότι η οικογένειά της υποστηρίζει πολύ το νέο της έργο, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της Ryan Gosling και των δύο παιδιών τους, της 10χρονης Esmeralda και της 8χρονης Amada.

Η σταρ του Χόλιγουντ έδωσε επίσης μια γεύση από την οικογενειακή της ζωή, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του Ryan με τον κουβανό μπαμπά της, Juan Carlos Mendez. Αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της δεν μιλάει αγγλικά και η γνωριμία του με τον Ryan Gosling ήταν κάπως αστεία.

Η Eva έκανε την καλύτερη δυνατή μίμηση του μπαμπά της, μιμούμενη την προφορά του και αποκαλύπτοντας πώς επικοινωνούν παρά το γεγονός ότι δεν μιλάει αγγλικά.

Προηγουμένως εξήγησε ότι το νέο της βιβλίο «σου ανοίγει την πόρτα για να μιλήσεις για πολλά πράγματα που όταν ήμουν παιδί, δεν μιλούσαμε για τέτοια πράγματα. Επειδή ξέρετε, λέγαμε: "Τα παιδιά δεν έχουν ανησυχίες, είναι παιδιά"».

«Αλλά τα παιδιά έχουν ανησυχίες», συνέχισε, «Σήμερα είναι μια διαφορετική εποχή και οι γονείς πρέπει να επικοινωνούν με τα παιδιά τους». Η ηθοποιός είπε ότι ένας από τους λόγους που την ενέπνευσε να γράψει ένα βιβλίο ήταν για να επικοινωνήσει με τα παιδιά της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης