Η Δανάη Παππά ξεκαθαρίζει το τι συμβαίνει με την προσωπική της και μιλά για αποφάσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Παππά ξεκαθαρίζει το τι συμβαίνει με την προσωπική της και μιλά για αποφάσεις

Στην πρεμιέρα του Άγιου Έρωτα, η Δανάη Παππά εμφανίστηκε ανανεωμένη, χαρούμενη και καθόλου μπλοκαρισμένη με όσα ακούγονται ή γράφονται για την προσωπική της ζωή. 

Για πρώτη φορά χθες στη δημοσιογραφική προβολή της νέας σειράς του Alpha, Άγιος Έρωτας, όχι μόνο εμείς αλλά και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν, είδαν για πρώτη φορά το αποτέλεσμα των κόπων τους και των γυρισμάτων. Η πρωταγωνίστρια Δανάη Παππά, αν και περιμέναμε με όσα γράφονται ή ακούγονται για την προσωπική της ζωή, να είναι κάπως αμήχανη με τα media, αντίθετα ήταν πιο χαλαρή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/C_yTU0KK6vB/

«Όπου πρέπει να παρθούν αποφάσεις θα παρθούν και τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους»

Η Δανάη Παππά είναι φέτος η Χλόη Μαρκοπούλου, μαθήτρια και κόρη του ισχυρού επιχειρηματία μίας μικρής κωμόπολης που τελικά ερωτεύεται τον ιερέα Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

https://www.instagram.com/p/DABBuK7MAtz/

Δεν ξέρει ακόμη ότι εκείνος θέλει να εκδικηθεί τον πατέρα της για την αυτοκτονία της αδελφής του. Κανείς δε γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα του. Δες και την υπόθεση της σειράς αλλά και του 1ου επεισοδίου.

Άγιος Έρωτας: Είδαμε το 1ο επεισόδιο και δεν είναι μόνο Παππά - Γκοτσόπουλος που κάνουν την έκπληξη

Η ηθοποιός όπως ήταν φυσικό, εκτός από την πρεμιέρα και τον νέο της ρόλο, απασχολεί αυτές τις μέρες με τον χωρισμό της από τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη και τις οικονομικές του διαστάσεις, μετά και τις αποκαλύψεις που πρώτος είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για εξωδικαστικό διακανονισμό, Δανάης - Λάμπρου. Που αφορά στο ποσό που εκείνος δαπάνησε για την ανακαίνιση ενός ακινήτου και την παραχώρηση δύο αυτοκινήτων που είναι στην κατοχή της Δανάης.

Αν και περιμέναμε πως η ηθοποιός δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί δημόσια, εκείνη απαντούσε χαμογελαστή σε όλους, δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Αρχικά μιλώντας για τη σειρά και τον έρωτα: «Είχα πάρα πολύ άγχος και ακόμη τρέμουν τα χέρια μου. Αλλά επιτέλους έχουμε πρεμιέρα. Ο έρωτας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, είναι η κινητήριος δύναμη για όλα, είναι το Α και το Ω. Αλλά πρώτα από όλα να είσαι ερωτευμένος με τον εαυτό σου. Να κοιτιέσαι στον καθρέπτη και να λες "Ναι, γουστάρω να περάσω σήμερα την ημέρα μου μαζί σου". Καλώς ή κακώς θα χρησιμοποιοήσουν το όνομά σου, είτε για τη δημοσιότητα είτε για χίλιους δύο λόγους. Προσωπικά, δεν με επηρεάζει τίποτα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, όπου πρέπει να παρθούν αποφάσεις θα παρθούν και τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Δε με απασχολεί καθόλου. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει».

Η φημολογία των τελευταίων ημερών αναφέρει και πως ανάμεσα στη Δανάη Παππά και στον πρώην συμπρωταγωνιστή της στον Σασμό Γιώργο Γεροντιδάκη, έχει αναπτυχθεί μία τρυφερή σχέση μετά τους χωρισμούς τους. Ωστόσο και οι δύο το έχουν διαψεύσει.

DPG Network