Δανάη Παππά: Γιατί αντί να ασχολούμαστε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο μιλάμε για τα προσωπικά της;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δανάη Παππά: Γιατί αντί να ασχολούμαστε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο μιλάμε για τα προσωπικά της;

Η Δανάη Παππά θα πρωταγωνιστεί στον Άγιο Έρωτα, μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές για το τηλεοπτικό κοινό, αλλά αυτό που μάς ενδιαφέρει είναι οι «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες του χωρισμού της. Δεν είναι κάπως άδικο αυτό;

Και ναι, η Δανάη Παππά χώρισε μετά από 6 χρόνια σχέσης με τον Λάμπρο Λάζαρη. Και λοιπόν;

Η αλήθεια είναι πως μόλις μαθεύτηκε αυτός ο χωρισμός πολλοί από τους θαυμαστές της Δανάης Παππά, σίγουρα στεναχωρήθηκαν, αφού η νεαρή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ήταν πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα, το επόμενο βήμα στις σχέσεις τους μάλλον ήταν δεδομένο για τους περισσότερους.

Όμως αυτά έχει η ζωή και σε αυτό κανονικά θα έπρεπε να είχαμε μείνει και να σχολιάζαμε τώρα τον πρωταγωνιστικό ρόλο - τον δεύτερο στην καριέρα της μετά το Τατουάζ - που θα έχει η Δανάη σε μια από τις πολύ αναμενόμενες σειρές αυτής της σεζόν, τον Άγιο Έρωτα, που κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Όταν ο Λάμπρος Λάζαρης αποθέωνε τη Δανάη Παππά πριν το σίριαλ με τα ακίνητα

Πού είναι ο Άγιος Έρωτας;

Αντ' αυτού όμως, ξαφνικά όλοι μάθαμε λεπτομέρειες για τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Λάζαρη, οι οποίες υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να αφορούν μόνοι το πρώην ζευγάρι.

Στην εκπομπή λοιπόν, του Γιώργου Λιάγκα, το Πρωινό, ο ίδιος ανέφερε πως μετά τον χωρισμό τους ο Λάμπρος Λάζαρης και η Δανάη Παππά βίσκονται σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

«Το θέμα είναι πως δεν ήταν τόσο ήσυχο το διαζύγιο. Το θέμα είναι πως υπήρχαν και οικονομικές διαφωνίες μετά το διαζύγιο», είπε στην αρχή ο Γιώργος Λιάγκας με τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα να συμπληρώνει το ρεπορτάζ σχετικά με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε το ζευγάρι, λέγοντας:

«Σύμφωνα με αυτό ο κύριος Λάζαρης ζητά κάποια χρήματα, από ένα δάνειο (140 χιλιάδες ευρώ) που είχε πάρει για να κάνει κάποιες επισκευές στο πατρικό της σπίτι».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά το μισό του ποσού και τα χρήματα για δύο οχήματα που εκείνος είχε αγοράσει, ενώ σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, στο συμφωνητικό που έχουν υπογράψει και οι δύο, δίνεται και η δυνατότητα δόσεων στην ηθοποιό, για να εξοφληθεί το ήμισυ του ποσού.

Και κάπως έτσι άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» με ρεπορτάζ επί ρεπορτάζ να βγαίνουν στις τηλεοπτικές εκπομπές που ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα και να αναφέρονται σε αυτόν τον, όχι και τόσο, βελούδινο χωρισμό.

Η απάντηση του Λάμπρου Λάζαρη

Στη συνέχεια, και μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις ο Λάμπρος Λάζαρης απάντησε σε όσα έχουν ακουστεί με ένα ποστ στο Instagram που έγραφε τα εξής:

«Κάνω αυτό το ποστ επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24ωρο.
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περαιτέρω, δεν υπάρχει καμία δικαστική διαμάχη, ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται.

Εγώ όπως γνωρίζετε δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο ούτε ανήκω στο χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα να σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Σας ευχαριστώ».

Lampros-Lazarhs.jpg

Παράλληλα, και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ακούστηκαν τα εξής από τον επιχειρηματία:

«Απορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλα είναι καλά, δεν υπάρχει καμία δικαστική πόρτα μεταξύ εμού και της Δανάης. Ούτε καν. Όλα είναι καλά, τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή. Δεν υπάρχει κάτι να πω πάνω σε αυτό, απλά ότι είναι fake news.

Δεν έχουμε σχέση μετά τον χωρισμό, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί κιόλας. Φυσικά και είναι όλα καλά. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του, αγαπημένοι όπως ήμασταν και στην αρχή».

Οι φήμες για τον νέο σύντροφο και η απάντηση της Δανάης Παππά

Αφού λοιπόν, απάντησε ο Λάμπρος Λάζαρης και μάς λύθηκε η -χωρίς λόγο απορία- σχετικά με την «διαμάχη» για τα οικονομικά που είχαν με την Δανάη Παππά, διάφορα δημοσιεύματα άρχισαν να αναφέρουν πως εκείνη και ο επίσης ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους αν θυμάσαι είχαν παίξει στον Σασμό, όπου ήταν ένα από τα ζευγάρια της σειράς. Το ότι «η ζωή αντιγράφει την τέχνη» λοιπόν, ήταν κάτι που άρχισε να ακούγεται και να γράφεται στα media.

Η Δανάη Παππά μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε σχετικά με όλα όσα σχολιάζονται αυτές τις μέρες για την προσωπική της ζωή: «Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο. Δεν ισχύει. Βάζω μια τελεία εκεί, γιατί νιώθω ότι κάπως τα πράγματα ξεφεύγουν. Περιμένω το επόμενο δημοσίευμα που θα εμφανιστεί, μπορεί να γράψουν τα πάντα. Δε με απασχολεί. Δε ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό. Δεν απασχολεί κανέναν η προσωπική μου ζωή. Δε λέω τίποτα, είναι αστεία πράγματα».

Και πραγματικά, δεν αφορά κανέναν μας η προσωπική ζωή της Δανάης Παππά.

Έχει το δικαίωμα, όπως όλοι μας και να χωρίσει και να βρει ξανά την αγάπη και αυτό δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί από τη στιγμή που και η ίδια δεν έχει «διατυμπανίσει» τίποτα μέχρι στιγμής.

Αυτό που θα έπρεπε να μάς αφορά είναι ίσως το πώς αισθάνεται που μετά τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο Τατουάζ επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια σε μια σειρά που αναμένεται να συζητηθεί. Σε μια σειρά που η ίδια θα ερωτευθεί με τον παπά (Δημήτρη Γκοτσόπουλο), θυμίζοντάς μας ίσως τις ένδοξες στιγμές της σειράς «Άγγιγμα Ψυχής», με την πλοκή ωστόσο, να είναι τελείως διαφορετική αφού θα έχει αστυνομικές προεκτάσεις.

Δεν είναι λοιπόν, λίγο άδικο αυτές τις μέρες το όνομα της Δανάης Παππά να συνδέεται πρωτίστως με την προσωπική της ζωή; Kαι δεν είναι περίεργο που όλη αυτή η «κλειδαρότρυπα» σε ένα ζευγάρι που χώρισε μάς αφορά τόσο πολύ;

Το ότι ένα πρόσωπο είναι δημόσιο δεν σημαίνει πως πρέπει να καταπατάται και η ιδιωτική του ζωή, όταν ειδικά εκείνο δεν το έχει προκαλέσει.

DPG Network