Ο Πύρρος Δήμας βραβεύτηκε στο Καλλιμάρμαρο, αλλά το πιο σημαντικό «βραβείο» το είχε στην αγκαλιά του

Γεωργία Βλαχοπούλου
2053982

Μνήμες από το ένδοξο αθλητικό παρελθόν ξύπνησαν στο Καλλιμάρμαρο με την βράβευση των «Legends» του 2004. Ανάμεσά τους ο Πύρρος Δήμας, τον οποίο συνόδευσαν η 5 μηνών κόρη του και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Μια βραδιά αφιερωμένη στον αθλητισμό ήταν η χθεσινή, αφού η ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, βράβευσε στο Καλλιμάρματο τους αθλητές - θρύλους του 2004, όπως και τους Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες του Παρισιού.

Ο Πύρρος Δήμας εξήγησε γιατί δεν βρέθηκε μέσα στον τοκετό της κόρης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας αγκαλιά με την 5 μηνών κόρη του στην βράβευσή του

Ανάμεσα σε αυτούς που βραβεύτηκαν ήταν και ο Πύρρος Δήμας.

Γεμάτη ενθουσιασμό και περηφάνεια για τον άνθρωπό της αλλά κι έναν αθλητή που έχει χαρίσει στη χώρα μας μεγάλες στιγμές, η Αφροδίτη Σκαφίδα βρέθηκε εκεί μαζί με την 5 μηνών κόρη που έχει αποκτήσει με τον Ολυμπιονίκη και φυσικά απαθανάτισε πολλές στιγμές από τη συγκινητική βραδιά.

«20 χρόνια μετά μια βραδιά μνήμης γεμάτη συναισθήματα. Athens 2024 Olympic Games», έγραψε στην σταθερή ανάρτηση που έκανε.

Αλλά και τα stories που δημοσίευσε με τον Πύρρο Δήμα να δέχεται την αγάπη του κόσμου ήταν πολύ τρυφερά.

Πέρα από τη βράβευση του συζύγου της όμως, η βραδιά ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη και για την ίδια, αφού υπήρξε αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και η Ολυμπιάδα του 2004 ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε αυτή την τόσο μεγάλη αθλητική γιορτή, κάτι το οποίο είχε όνειρο από μικρή, όπως είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram με αφορμή τους φετινούς Ολυμπιακούς.

«Σαν σήμερα και πριν 20 χρόνια μετά την πρώτη μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στο Παρίσι 2024. Το 2004 έζησα το όνειρό μου, ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου από όταν ήμουν παιδί, να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς αγώνες στίβου. Κοιτάζοντας πίσω σε όλες αυτές τις στιγμές και μετά από δύο Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και το 2008 είμαι πραγματικά περήφανη για όσα έχω πετύχει στη ζωή μου. Εύχομαι σε όλους να πετύχουν τα όνειρά τους, να μην σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται, να μην σταματήσουν σε καμία απογοήτευση και να διασκεδάσουν πραγματικά με αυτό που κάνουν στη ζωή τους. Καλή επιτυχία Ελλάδα», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Το look της Αφροδίτης Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, όπως θα δεις και από την gallery που ακολουθεί, επέλεξε για τη γιορτινή βραδιά ένα μακρύ άνετο καφτάνι σε κρεμ απόχρωση με πράσινα λουλούδια, ιδανικό γι' αυτή την εποχή που οι βραδιές είναι πιο δροσερές.

Παράλληλα, ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα.

Η σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και ο ερχομός του 5ου του παιδιού

Ο Πύρρος Δήμας ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αναστασία Σδούγκου από το 1994 μέχρι το 2018, όπου εκείνη έχασε την πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Μεγαλείο είναι να κλαις σαν τον Πύρρο Δήμα για τη γυναίκα του Αναστασία

Μαζί είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Ελένη, τον Βίκτωρα, την Μαρία και τον Νικόλα. Ο Νικόλας είναι 16 χρονών και είναι ο μόνος από τα μεγαλύτερα παιδιά του Πύρρου Δήμα που βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού η Ελένη, ο βίκτωρας και η Μαρία είναι στο εξωτερικό λόγω των σπουδών τους.

Μετά την απώλεια της συζύγου του, ο Πύρρος Δήμας είχε να διαχειριστεί και την απώλεια της μαμάς του και κάπου εκεί στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, το 2018 ήταν που γνώρισε και την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Αγαπάω τα παιδιά. Η μητέρα μου ήταν 8 αδέρφια, ο πατέρας μου ήταν 4 αδέρφια και πάντα με τον «άγγελο» Αναστασία λέγαμε πως θέλουμε να κάνουμε 4 παιδιά και τελικά κάναμε 4 παιδιά. Μετά γνώρισα την Αφροδίτη και στην αρχή ήθελα να είμαι πιο ξεκάθαρος, πιο ειλικρινής και είχα πει ότι "δεν σκέφτομαι γάμο", "δεν ξέρω μετά", "δεν θέλω παιδί, έχω 4" αλλά δεν είναι δίκαιο, θα ήταν πολύ άδικο. Γνωρίζοντας την Αφροδίτη περισσότερο ήρθαμε πολύ κοντά», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του, απαντώντας στο πώς τελικά αποφάσισε να αποκτήσει με την Αφροδίτη Σκαφίδα ακόμα ένα παιδί.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης