O Justin Bieber επικεντρώθηκε στον γιο του και την Hailey μετά τη σύλληψη του Sean "Diddy" Combs

Πατούλια Κατερίνα
2020 Invision

Justin Bieber επικεντρώθηκε στο "Being a Great Dad and Husband" μετά τη σύλληψη του Sean "Diddy" Combs.

Ο Justin Bieber ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου του μωρού, του γιου του Jack Blues που απέκτησε με την Hailey Bieber τον περασμένο μήνα, τον μήνα που ο επί χρόνια συνεργάτης και μέντορας του Bieber συννελήφθη για μια σειρά καρκουγημάτων.

Δεν ασχολείται με τον Diddy ο Justin

Κι ενώ όλοι απορούν για το ποια συναισθήματα έχει αυτή τη στιγμή ο 30χρονος, πηγή του People ανέφερε αποκλειστικά πως ο Justin έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή του Jack Blues.

«Γνωρίζει τα πάντα για τη σύλληψη του Diddy και όλους τους ισχυρισμούς για εκείνον στη δικογραφία», λέει η πηγή στο PEOPLE, αναφερόμενη στη σύλληψη του 54χρονου ράπερ στις 16 Σεπτεμβρίου μετά από τις πρόσφατες μηνύσεις για σεξουαλική διακίνηση και σεξουαλική επίθεση.

«Δεν είναι κάτι στο οποίο ο Bieber θέλει να επικεντρωθεί, ωστόσο, θέλει απλώς να επικεντρωθεί στο να είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και σύζυγος», προσθέτει η πηγή για τον 30χρονο.

Το χρονοδιάγραμμα τωνμηνύσεων και συλλήψεων του Sean «Diddy» Combs για σεξουαλική επίθεση

Ο Diddy συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης στις 16 Σεπτεμβρίου 2024.Μετά τη σύλληψη, ο εισαγγελέας των ΗΠΑ Damian Williams σε δήλωσή του ανέφερε ότι ο Diddy είχε τεθεί υπό κράτηση από ομοσπονδιακούς πράκτορες με βάση ένα σφραγισμένο τότε κατηγορητήριο. Το κατηγορητήριο αποσφραγίστηκε την επόμενη μέρα και αποκάλυψε ότι ο ράπερ και παραγωγός κατηγορήθηκε για σεξουαλική διακίνηση, εκβιασμό και εμφανίζεται ως ο μπροστάτης ενός κυκλώματος που ανάγκαζε γυναίκες σε πορνεία

Τη στιγμή της σύλληψης του Ντίντι, ο δικηγόρος του, Μαρκ Αγνιφίλο, είπε στο PEOPLE ότι ο πελάτης του είναι «ένας αθώος άνθρωπος που δεν έχει τίποτα να κρύψει».

«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση και πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια άδικη δίωξη του κ. Combs από το Γραφείο Εισαγγελίας των ΗΠΑ. Ο Sean "Diddy" Combs είναι ένα σύμβολο της μουσικής, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, τρυφερός οικογενειάρχης και αποδεδειγμένα φιλάνθρωπος.

Πέρασε τα τελευταία 30 χρόνια χτίζοντας μια αυτοκρατορία, λατρεύοντας τα παιδιά του και εργάστηκε για να ανυψώσει τη μαύρη κοινότητα, δεν είναι εγκληματίας».

Ο Bieber ζούσε κυριολεκτικά στο σπίτι του Diddy επί σειρά ετών ενώ στην ιστορία έχει μείνει το πάρτι των 50ων γενεθλίων του Diddy με τους κολλητούς του Jay-Z και Kanye West στο πλευρό του.

Οι καταγγελίες για σεξουαλική εκμετάλλευση

Τον Νοέμβριο του 2023 η πρώην σύντροφος του Sean “Diddy” Combs και τραγουδίστρια, Cassie,άνοιξε τον ασκό του αιόλου, όταν τον κατηγόρησε για βιασμό και σοβαρή σωματική κακοποίηση. Με μία σοκαριστική καταγγελία, η Cassie ισχυρίστηκε ότι ο Combs την είχε υποβάλει σε «έναν κύκλο κακοποίησης, βίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης».

Μετά την καταγγελία της Cassie ο Diddy, που είναι γνωστός και ως Puff Daddy έχει έρθει αντιμέτωπος και με άλλες καταγγελίες οι οποίες σχετίζονται με βιασμό, σεξουαλική εκμετάλλευση, σωματική κακοποίηση και revenge porn.

Ουδέν σχόλιο είχαμε και από την πλευρά της JLo για την σύλληψη του πρώην της και τις βαριές κατηγορίες.

Ο Diddy ήταν ζευγάρι με την Jlo για δύο χρόνια από το 1999 μέχρι το 2001 και οι δυο τους χώρισαν επειδή εκείνος την απάτησε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης