Η κόρη του Λιανού έγινε 13 και σαν σωστός «χαζομπαμπάς» της ευχήθηκε με τα πιο ωραία κλικ τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η κόρη του Λιανού έγινε 13 και σαν σωστός «χαζομπαμπάς» της ευχήθηκε με τα πιο ωραία κλικ τους

Η Αρυάνα Λιανού έγινε 13 και ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως με τη γέννησή της ξεκίνησε η «καριέρα» του ως χαζομπαμπάς.

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή (24/9) για τον Γιώργο Λιανό, αφού η Αρυάνα Λιανού είχε τα γενέθλιά της. Η κόρη που απέκτησε ο παρουσιαστής του Survivor από τον πρώτο του γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη έκλεισε τα 13 και εκείνος μην πιστεύοντας πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, της ευχήθηκε δημοσιεύοντας μερικές σπάνιες φωτογραφίες τους.

Στον 4o γάμο του Acun Ilicali, ο Λιανός με την Καραλέξη ήταν ανάμεσα στους λίγους καλεσμένους

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού για την κόρη του

Όπως έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησής του, χάρη στην Αρυάνα ξεκίνησε «η καριέρα του σαν χαζομπαμπάς» και δεν υπάρχει πιο έντονο συναίσθημα από αυτό που νιώθει κάποιος όταν γίνεται γονιός.

«0-13 σε 1”!! Πριν 13(!!) χρόνια άρχισε η καριέρα μου σαν χαζομπαμπάς! Χρόνια σου πολλά Αρυάνα μου!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Η Αρυάνα Λιανού είναι ταλέντο στο ποδόσφαιρο

Η Αρυάνα πέρα από την ομοιότητα που έχει με τον Γιώργο Λιανό, θα μπορούσε άνετα να είναι παίκτρια σε καποιο μελλοντικό κύκλο του Survivor, αφού είναι αθλήτρια και μάλιστα, έχει επιλέξει το ποδόσφαιρο.

Τον Μάρτιο του 2024, η κόρη του Γιώργου Λιανού κλήθηκε από την Προεθνική ομάδα Κορασίδων για προπόνηση, έτσι ώστε να την έχουν στα υπόψιν τους οι προπονητές.

Για όσους ασχολούνται με τα ομαδικά αθλήματα αυτή είναι μια σπουδαία επιτυχία για την 12χρονη κόρη τουπαρουσιαστή, αφού φαίνεται πως οι αθλητικές της ικανότητες στη θέση της σέντερ φορ με την ομάδα του Σαρωνικού Αναβύσσου δεν περνούν απαρατήρητες.

Όπως είπε η ίδια μετά από έναν αγώνα της στη σελίδα Greek Women's Soccer, ο λόγος που ακολούθησε αυτό το άθλημα είναι επειδή μεγάλωσε με δύο αγόρια (τον Κωνσταντίνο Λιανό και τον Ιάσονα) κι έτσι παρότι πιο μικρή έκανε μπαλέτο, εν τέλει την κέρδισε η μπάλα.

Η ομοιότητα του Γιώργου Λιανού και με τα 4 παιδιά του

Ο Γιώργος Λιανός πέρα από την Αρυάνα έχει ακόμα 3 παιδιά, δύο αγόρια από τον πρώτο του γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη -τον Κωνσταντίνο (10) και τον Ιάσονα (9)- και μια κόρη - την 3χρονη Βαλέρια- με την νυν σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Όπως θα δεις λοιπόν, από την gallery που ακολουθεί η ομοιότητα που έχουν και τα 4 παιδιά μαζί του είναι εκπληκτική.

Ο Γιώργος Λιανός από το 2018 βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor αλλά και άλλων project που έχει αναλάβει εκεί.

Αυτό τον κρατά αρκετό καιρό μακριά από τα παιδιά του -κυρίως τα πιο μεγάλα, αφού η μικρή Βαλέρια και η σύντροφός του, Κωσνταντίνα Καραλέξη βρίσκονται μαζί του εξ αρχής στη Δομινικανή δημοκρατία.

Η Αρυάνα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας τον επισκέπτονται στα γυρίσματα του Survivor με την πρώτη ευκαιρία (διακοπές από το σχολείο, γιορτές), ωστόσο ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους φετινούς παίκτες του Survivor πώς είναι για κάθε γονιό το να λείπει από τα παιδιά του.

Σου λείπει αυτή η όμορφη φασαρία, που πολλές φορές είναι σε άκυρες ώρες, που θες να ξεκουραστείς. Φαντάζομαι εσύ γυρνάς κατάκοπος από τη δουλειά, αλλά αυτές οι φωνές είναι ξυπνητήρια. Πολλές φορές τα βάζουμε και μαζί τους. Το ξέρω γιατί το ζω κι εγώ με 4, αλλά μετά αμέσως αυτή η σκέψη φεύγει γιατί ξέρεις ότι αυτή η φασαρία είναι πραγματικά όμορφη.