Ο μπαμπάς της Φίφης από το Ευτυχισμένοι Μαζί έφυγε από τη ζωή - Τo «αντίο» της Εύης Δαέλη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο μπαμπάς της Φίφης από το Ευτυχισμένοι Μαζί έφυγε από τη ζωή - Τo «αντίο» της Εύης Δαέλη
NDP PHOTO AGENCY

«Ο πόνος μου και το κενό που έχω στην ψυχή μου είναι βουνό, μου αρκεί όμως να ξέρω πως εσύ δεν πονάς πια», έγραψε η Εύη Δαέλη στην ανάρτηση που έκανε για την απώλεια του μπαμπά της.

Την Εύη Δαέλη την γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Φοίβης στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Ευτυχισμένοι Μαζί. Η 29χρονη ηθοποιός ωστόσο, σήμερα με ένα ποστ της στο Instagram ανακοίνωσε πως ο μπαμπάς της έφυγε από τη ζωή.

Πόσο εύκολα θα αναγνώριζες 17 χρόνια μετά τους πρωταγωνιστές του Ευτυχισμένοι Μαζί

Η ανάρτηση της Εύης Δαέλη για την απώλεια του μπαμπά της

Η Εύη Δαέλη αρχικά με ένα story στο Instagram ενημέρωνε τους γνωστούς της για τις λεπτομέρειες της κηδείας του μπαμπά της.

459928867_550612014174392_4600245682730589294_n.jpg

Στη συνέχεια η ίδια έκανε και μια σταθερή ανάρτηση αφιερωμένη σε εκείνον, γράφοντας:

«Αγαπηλένιο μου, καραμελένιο μου.
Αυτά του να ανεβάζεις στο ινστα ειναι μ@@@@ς θα μου έλεγες αλλά θέλω να ξέρει το σύμπαν όλο τι άνθρωπο στερήθηκε. Ο πόνος μου και το κενό που έχω στην ψυχή μου είναι βουνό, μου αρκεί όμως να ξέρω πως εσύ δεν πονάς πια. Άδικος ο κόσμος που ζούμε και πολύ λίγος για το μεγαλείο σου.
Ο πατέρας μου καμιά μάχη δεν έχασε, ο πατέρας μου βγηκε νικητής, γιατί μέχρι τελευταία στιγμή παλεύει. Ο πατέρας μου ειναι πατέρας πολλών και μεγαλύτερη τιμή από το να είμαι κόρη του δεν έχω.
Always and forever, you and me».

https://www.instagram.com/p/DAVq7RrIerf/

Τρία χρόνια πριν είχαμε δει την Εύη Δαέλη σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο μαζί με τον μπαμπά της μετά την παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» στην οποία πρωταγωνιστούσε, αφού η ίδια όλα αυτά τα χρόνια προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

202106291242570.0350_EVI_DAELI_2862021.jpg

Όσα ξέρουμε για την Εύη Δαέλη

Η Εύη Δαέλη ξεκίνησε από πολύ μικρή να ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο, πρώτα ως παιδί μοντέλο -σε ηλικία μόλις 6 ετών- κάνοντας φωτογραφίσεις και διαφημιστικά μέχρι που στα 17 της ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στους Ευτυχισμένους Μαζί.

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της το 2021 για τον ρόλο της Φίφης που την έκανε ευρέως γνωστή:

«Ήμουν 11 χρονών όταν έπαιζα στο Ευτυχισμένοι Μαζί. Πιο πριν είχα παίξει στις Παρέες του Σωτήρη Γκορίτσα, ο οποίος με πρότεινε στον κύριο Μορφονιό. Tότε γινόντουσαν δύο casting στο Mega, για το Ευτυχισμένοι Μαζί και τους Λατρεμένους μου Γείτονες. Μου είπαν είναι δύο casting, το ένα έχει να κάνει με χορό και τραγούδι και το άλλο είναι με τον Γιάννη Μπέζο. Ως παιδάκι προτίμησα αυτό με τον χορό και τραγούδι, δηλαδή το casting για τους Λατρεμένους Γείτονες. Θυμάμαι να χτυπιέμαι στο πάτωμα σαν χταπόδι. Ήμουν τόσο κακή που μου είπαν δε σε θέλουμε για τη σειρά. Μετά από μέρες μου ζήτησαν να κάνω casting και για το Ευτυχισμένοι Μαζί. Πέρασα το cast και έτσι ξεκίνησα στη σειρά. Μετά το σχολείο πήγαινα για γύρισμα και εκεί διάβαζα τα μαθήματα μου. Ήταν σαν παιχνίδι για εμένα, γιατί ήμουν μαζί με τον Άρη Τσάπη, που ήταν στην ηλικία μου, τον Σάββα Σαλίπα, που ήταν και αυτός μικρούλης, και έπαιζαν στη σειρά».

Φυσικά η ίδια συνεχίζει να ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής, έχοντας παίξει και σε άλλες γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως το Μ+Μ, το Σπίτι της Έμμας, Όρκος Σιωπής και Έλα στη Θέση μου, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

DPG Network