Γιατρός 2η Δεύτερη Σεζόν: Πού βρίσκουμε τον Αντρέα Βρεττό τον Φεβρουάριο του 2020

Πατούλια Κατερίνα

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, η σειρά που συγκίνησε εκατομμύρια τηλεθεατές, επιστρέφει με νέα επεισόδια στον Alpha. Το trailer μάς δίνει μόνο μια γεύση της συναρπαστικής συνέχειας, του τι θα δούμε μέσα στη σεζόν.

Είμαστε πολύ πολύ έτοιμοι για τη δεύτερη σεζόν του Γιατρού. Ουρλιάζουμε!

Πώς διαμορφώνονται οι σχέσεις στη Μέριμνα; Θα διατηρηθούν οι ισορροπίες -και με ποιο κόστος; Ποιες οι προθέσεις των νέων προσώπων που έρχονται στο νοσοκομείο; Σε τι δίλημμα θα βρεθεί ο Αντρέας και ποιος ο νέος του στόχος; Θα καταφέρει να τον υλοποιήσει;

Θυμήσου: Ο Γιατρός από την επόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται στις 22.30 κάθεΤρίτη και θα ακολουθεί στον Alpha ο 18ος κύκλος του Grey's Anatomy.

Στο πρώτο επεισόδιο μία «Νέα ζωή»

Βρισκόμαστε 4 χρόνια πριν από σήμερα. Στον Φεβρουάριο του 2020. Και αυτό το flashback στον χρόνο θα το δούμε σε αρκετά επεισόδια ακόμη.

Όλα δείχνουν πως το τμήμα της Παθολογικής, έτσι όπως το ξέραμε έως σήμερα, διαλύεται. Η Σοφία θέλει να μετακομίσει στην Κρήτη, ο Μιχάλης σκέφτεται να εγκαταλείψει την ιατρική και ο Λεωνίδας με την Εύα να φύγουν για την Αιθιοπία. Ακόμα και η Κέλλυ, που πλέον έχει τελειώσει το αγροτικό της, δε θέλει να κάνει ειδικότητα στη «Μέριμνα», προς μεγάλη απογοήτευση του πατέρα της. Ο Ανδρέας, αντιμέτωπος με όλα αυτά τα νέα μέτωπα, θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις να κρατήσει την ομάδα του ενωμένη. Στο τέλος θα δεις με ποιον τρόπο κατάφερε να το κάνει.

Γιατί ενδιάμεσα, προκύπτει και η εγκυμοσύνη της Σοφίας και την επανασύνδεση με τον Μιχάλη. Θα παλέψει όμως ο Βρεττός και για την καρδιά της Άννας, η οποία ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή της. Και ενώ όλα δείχνουν να παίρνουν τον δρόμο τους, ένας νέος ιός από την Κίνα έρχεται να ανατρέψει τα σχέδια όλων.

Στο πρώτο επεισόδιο η πρώτη quest ασθενής θα είναι η Έλλη Τρίγγου.

Η Τρίγγου μπήκε στον Γιατρό του Alpha και όλοι είπαν «Επιτέλους η Έλλη σε σύγχρονη σειρά»

Και μετά...«Ο πόλεμος τελείωσε»

Στο δεύτερο επεισόδιο, η πανδημία έχει πια τελειώσει και ο Ανδρέας έχει αποφασίσει να βρίσκεται εκτός νοσοκομείου. Παράλληλα στη «Μέριμνα» κάνουν την εμφάνισή τους νέα πρόσωπα που θα ανατρέψουν τα έως τώρα δεδομένα. Ένας καινούργιος παθολόγος στη θέση του Μιχάλη, ο Αλέξανδρος Χρηστίδης, και η γνώριμη απ’ τα παλιά, Χριστίνα Λαμπρινού (Ευδοκία Ρουμελιώτη), με αναβαθμισμένο ρόλο. Πάνω απ' όλα όμως, καταφτάνει ο νέος διευθυντής του νοσοκομείου, Αργύρης Σταθάτος (Αλέκος Συσσοβίτης) έτοιμος όπως όλα δείχνουν να διαλύσει την Παθολογική. Πέρα όμως από τις προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας, ξεκινά έρευνα για την απόδοση ευθυνών κατά τους μήνες της πανδημίας βάζοντας την Άννα στο μάτι του κυκλώνα. Και τότε είναι που ο Ανδρέας αποφασίζει να επιστρέψει. Και, προκειμένου να προστατεύσει το τμήμα απ’ τον Σταθάτο και την Άννα από την έρευνα, είναι έτοιμος για μια θαρραλέα και αναπάντεχη επιλογή.

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ως guest ασθενή τον Κώστα Κόκλα, από τις λίγες φορές που τον βλέπουμε σε δραματικό ρόλο.

Η εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία

Τα νέα επεισόδια της σειράς μιλούν για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid-19, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Οι ήρωες θα πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή, αφού η συνθήκη του Covid -19 έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Αντρέα, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρης της κλινικής, αφού απειλείται η ίδια της η ύπαρξη. Μετά τη σύλληψη του Μάρκου Μαλτεζά στην Παθολογική Κλινική υπάρχει νέα διευθύντρια, η Χριστίνα Λαμπρινού. Και ο Doc πρέπει να υπερασπιστεί την ομάδα του και τη μέθοδο εργασίας του καθώς η νέα διευθύντρια θέλει να μετατρέψει την Παθολογική Κλινική σε φρούριο επαγρύπνησης απέναντι σε μελλοντικές πανδημίες.

Ο Αντρέας μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση

Ο Αντρέας καταλαβαίνει ότι έχει μόνο μια ευκαιρία να σώσει τη μέθοδό του και το τμήμα του: να αντιμετωπίσει μια δύσκολη πορεία ιατρικών και ψυχολογικών δοκιμασιών που θα του επιτρέψουν να ανακτήσει τον πραγματικό του ρόλο. Να επιστρέψει στην Παθολογική Κλινική ως διευθυντής.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανακτήσει όλη την πρόοδο που έχει σημειώσει η ιατρική επιστήμη τα τελευταία δώδεκα χρόνια, αλλά επιπροσθέτως πρέπει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του προμετωπιαίου λοβού, το οποίο του προέκυψε μετά τον πυροβολισμό του και το οποίο τον βάζει σε μια κατάσταση να λέει ό,τι του περνάει από το μυαλό, χωρίς φίλτρα: μια πολυτέλεια που ένας διευθυντής δεν μπορεί να έχει.

Το καστ φέτος έχει ανανεωθεί, τόσο με αντικαταστάσεις ρόλων (Η Θάλεια Ματίκα στον ρόλο της Άννας και η Μαριάννα Κιμούλη στον ρόλο της Εύας) όσο και με τις προσθήκες νέων. Στο δεύτερο επεισόδιο ήδη θα έχουμε υποδεχτεί τον Ιωάννη Παπαζήση, ενώ στο 6ο επεισόδιο θα δούμε τον Πέτρο Λαγούτη ως νέο γιατρό.

Έτσι όλο το καστ της σειράς διαμορφώνεται με τους: Κωνσταντίνο Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρο Λαγούτης, Ιωάννη Παπαζήση, Θάνο Λέκκα, Αλέκο Συσσοβίτη, Παναγιώτη Εξαρχέα, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρο Κωχ, Έφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

Ο Γιατρός: Είδαμε το 1ο επεισόδιο με την Έλλη Τρίγγου και τη δίδυμη αδελφή της και 3 ακόμη αλλαγές

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης