Survivor: Η παγίδα της Χριστιάνας στην Εκατερίνα και η διαφωνία για την Μαρία Κερασιώτη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η παγίδα της Χριστιάνας στην Εκατερίνα και η διαφωνία για την Μαρία Κερασιώτη

Μπορεί η Χριστιάνα να πρότεινε στην Εκατερίνα να μην πουν τίποτα για τα τοτέμ ασυλίας στις ομάδες τους, όμως δεν κράτησε τον λόγο της. 

Μετά τη συμφωνία που είδαμε να κάνουν στο Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης (25/9) η Εκατερίνα και η Χριστιάνα, οι δύο παίκτριες επέστρεψαν στις ομάδες τους χωρίς να αποκαλύψουν ακριβώς την αλήθεια για τη βοήθεια με τα τοτέμ ασυλίας που δέχθηκαν.

Survivor: Εκατερίνα και Χριστιάνα συμμαχούν και η «εκδίκηση των ξανθών» ενθουσίασε το κοινό

Ενώ στην αρχή βέβαια, η Χριστιάνα είχε προτείνει στην Εκατερίνα να πουν πως έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα σε σάντουιτς και αποχώρηση κάποιου παίκτη, τελικά οι παίκτρια της κίτρινης φυλής είπε στους συμπαίκτες της πως υπάρχει ένα τοτέμ ασυλίας που θα μπορούσαν να βρουν θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο, όταν αποκαλυφθεί το τι συζητούσε στη σκηνή της διαπραγμάτευσης με την Εκατερίνα, οι συμπαίκτες της θα είναι πιο ευνοϊκοί μαζί της μακροπρόθεσμα.

Ο νέος αρχηγός των Αετών

Παράλληλα, είχαμε και μια αλλαγή στους Αετούς, αφού πλέον αρχηγός δεν είναι η Ελένη Κατσάνα αλλά ο John Ρηγάκης. Κάθε εβδομάδα οι παίκτες των δύο φυλών θα ψηφίζουν αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν τον ίδιο αρχηγό ή αν θέλουν να αλλάξουν.

Οι Τίγρεις επέλεξαν ξανά τον Γιάννη Γρυμμανέλη λοιπόν, ενώ οι Αετοί άλλαξαν αρχηγό.

Oι πρώτες γκρίνιες για την Μαρία Κερασιώτη

Μετά την ψήφιση των αρχηγών ήρθε το αγώνισμα επάθλου, το οποίο αφορούσε φαγητό. Εκεί νικητές αναδείχθηκαν οι Αετοί με τις Τίγρεις να έχουν τις πρώτες αμφιβολίες για το αν έπρεπε να επιλέξουν τελικά ως προσθήκη στην ομάδα τους την αδερφή της Παρασκευής - επηρεασμένοι συναισθηματικά από την συμπαίκτριά τους - ενώ το κομμάτι στο οποίο υστερούσαν ήταν το αντρικό.

Από την άλλη ο Γιάννης Γρυμμανέλης άφησε να εννοηθεί πως η Μαρία Κερασιώτη έχει μπει στο παιχνίδι με έναν πιο έντονο χαρακτήρα από αυτόν που είχε η ομάδα του μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ορφέας και Νίνο πήραν την ατομική ασυλία αλλά το κοινό ανησυχεί για την Εκατερίνα

Μετά το αγώνισμα επάθλου οι παίκτες των δύο φυλών έπρεπε να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία.

Κάπως έτσι, ο Ορφέας Γενκιανίδης ήταν ο νικητής από την ομάδα των Αετών, ενώ για από τις Τίγρεις την ασυλία πήρε ο Νίνο Νικολαΐδης, o oποίος σου θυμίζω στο προηγούμενο επεισόδιο που είχαμε δει είχε τραυματιστεί.

Κάπως έτσι, το κοινό στο Χ απογοητεύτηκε με το ποιοι πήραν την ασυλία.

Από τη μία ο Ορφέας ανήκει στους αμφολεγόμενους παίκτες, από την άλλη ο Νίνο είναι ένας από τους δυνατούς παίκτες, οπότε δεν θα ψηφιζόταν. Ταυτόχρονα, έχοντας τραυματιστεί κανείς δεν περίμενε να αντέξει και να πάρει την ασυλία. Μήπως ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός;

Τα βλέματα είναι λοιπόν, και πάλι στραμμένα στην Εκατερίνα Λιντβινόβα και το αν θα βρει τελικά το τοτέμ ατομικής ασυλίας για το οποίο είδαμε πως ψάχνει, αλλά κι όταν το βρει τι θα πουν οι συμπαίκτες της για το ψέμα που τους είπε.

DPG Network