Survivor: Η Εκατερίνα επέστρεψε στους Αετούς αλλά στο Χ αγωνιούν για τον τραυματισμό του Νίνο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η Εκατερίνα επέστρεψε στους Αετούς αλλά στο Χ αγωνιούν για τον τραυματισμό του Νίνο

Μπορεί η Εκατερίνα Λιντβίνοβα να επέστρεψε στο παιχνίδι και τους Αετούς, ο Νίνο ωστόσο φαίνεται πως είναι ο πιο αγαπητός παίκτης και ο τραυματισμός του ανησύχησε το Χ.

Μετά τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα για το Survivor. Ήδη από το τρέιλερ είχαμε δει πως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωνε στους παίκτες μια μεγάλη ανατροπή και κάπως όσοι παρακολουθούν το ριάλιτι από την αρχή ήθελαν αυτή η ανατροπή να είναι η επιστροφή της Εκατερίνας Λιντβίνοβα στο παιχνίδι.

Κατερίνα Δαλάκα - Σάββας Γκέντσογλου: Άλλο ένα ζευγάρι που αποκαλύπτεται με post από το ίδιο σημείο;

Ιδανικά μάλιστα, πολλοί ήθελαν να επιστρέψει όχι στη φυλή από την οποία είχε αποχωρήσει, δηλαδή τους Αετούς, αλλά στην κίτρινη φυλή και τις Τίγρεις για να έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.

Το κοινό δεν έπεσε ιδιαίτερα «έξω», αφού όντως η ανατροπή για το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης εβδομάδας ήταν αυτή η επιστροφή, η οποία ωστόσο δεν ήταν καθόλου μεγαλειώδης ή ανατρεπτική.

Η επιστροφή της Εκατερίνας στους Αετούς

Η Εκατερίνα με ένα σημείωμα που της έστειλαν ενημερώθηκε πως φεύγει από το νησί της εξορίας, αφού κατάφερε να επιβιώσει - οκ, δεν τα κατάφερε τελείως μόνη της, αφού φωτιά άναψαν οι άντρες που βρέθηκαν επίσης σε αυτό το νησί, ενώ είχαν και λίγες προμήθειες, αλλά και πάλι παρέμεινε.

Οι διακοπές της Σοφιάνας Αβραμάκη του Survivor έκλεισαν στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου

Στο fun στιγμιότυπο της ανακοίνωσης ότι η ίδια επιστρέφει στο παιχνίδι, ήταν πως η Εκατερίνα δεν κατάλαβε ότι επιστρέφει σε κάποια από τις δύο φυλές αλλά μάλλον ότι επιστρέφει στην Ελλάδα και το σπίτι της, κάτι που φάνηκε να ήθελε περισσότερο αν κρίνουμε από την αντίδρασή της.

Παρ' όλα αυτά, έκανε τελικά την «ηρωική» της είσοδο, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να μονομαχήσει με κάποιον παίκτη και χωρίς να χρειαστεί οι δύο φυλές να αποφασίσουν σε ποια από τις δύο θα πάει, αφού επέστρεψε στους Αετούς, την ομάδα απ' όπου ξεκίνησε αλλά και την ομάδα που την ψήφισε για να αποχωρήσει.

Survivor: Η ανατροπή με την πρώτη αποχώρηση, οι δύο αρχηγοί και οι αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης

Η Εκατερίνα μπήκε στο σημείο που οι Αετοί είχαν κερδίσει το έπαθλο φαγητού (σ.σ. μια ομελέτα) και από την αντίδραση των συμπαικτών της φάνηκε πως η επιστροφή της δεν τους χαροποίησε ιδιαίτερα, αφού στην ίδια δεν δόθηκε πιάτο με το έπαθλο και μόνο ο Ορφέας Γενκιανίδης της έδωσε από το δικό του - στην αρχή, γιατί μετά σχεδόν όλοι ήθελαν να δείξουν τον «καλό» τους εαυτό.

«Άβολη» λοιπόν, θα χαρακτήριζε κανείς την επιστροφή της Εκατερίνας και κάπως «χλιαρή» για τα δεδομένα που μετέφερε στους παίκτες, ότι δηλαδή υπάρχει ένα νησί της εξορίας και άλλοι 5 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη και της Βίκυς Πετεινάρη.

Στα social media ωστόσο, κυκλοφορεί μια πληροφορία που λέγεται έδωσε ο άντρας της Εκατερίνας Λιντβίνοβα, σύμφωνα με την οποία η ίδια έχει συμφωνήσει να μείνει στο παιχνίδι για 1 μήνα. Άραγε το νησί της εξορίας δημιουργήθηκε για να μην φύγει η πιο viral παίκτρια;

459947995_1260547394959469_7677397807887758605_n.jpg

Ο τραυματισμός του Νίνο

Πέρα από την επιστροφή της Εκατερίνας που δεν ήταν όπως την περιμέναμε εδώ και μια βδομάδα, ο τραυματισμός του Νίνο Νικολαΐδη ήταν αυτός που σχολιάστηκε περισσότερο στο Χ και μάλιστα, χωρίς καν να τον έχουμε δει στις οθόνες μας, αφού θα «συμβεί» στο επόμενο επεισόδιο.

Ο Νίνο Νικολαΐδης φαίνεται πως έχει αποκτήσει το δικό του κοινό και δείχνει vibes νικητή, αφού και καλός στα αγωνίσματα είναι και παίρνει θέση στα όσα γίνονται.

Η είδηση στο τρέιλερ του τραυματισμού του λοιπόν, ανησύχησε τους υποστηρικτές του, οι οποίοι σίγουρα δεν θα ήθελαν να τον δουν να αποχωρεί από τόσο νωρίς.