Η δήλωση της Όλγας Κεφαλλογιάννη για τις φήμες χωρισμού και η παράκληση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η δήλωση της Όλγας Κεφαλλογιάννη για τις φήμες χωρισμού και η παράκληση
NDP Photo Agency

Η Όλγα Κεφαλογιάννη απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν εκείνη και τον Μίνω Μάτσα να παίρνουν διαζύγιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου πριν από λίγη ώρα, η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της και γνωστός μουσικοσυνθέτης, Μίνως Μάτσας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

To ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Μαΐου το 2021 με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες, ενώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Η επίσημη δήλωση της Υπουργού Τουρισμού και η παράκληση

Η Όλγα Κεφαλογιάννη θέλησε να τοποθετηθεί αμέσως στις φήμες αυτές για την προσωπική της ζωή κι έτσι, στην επίσημη δήλωσή της ανέφερε:

Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα.

https://www.instagram.com/p/C5X_t3ItypB/

Στις 6 Σεπτεμβρίου πάντως, η ίδια είχε ευχηθεί δημόσια και στα παιδιά της τα οποία έκλειναν τα τρία τους χρόνια μέσα από μια ανάρτησή της αλλά και στον σύζυγό της, ο οποίος είχε την ονομαστική του γιορτή, γράφοντας: «Χρόνια πολλά! Πάντα υγιής, δυνατός και δημιουργικός! Να μας ταξιδεύεις με τις μουσικές σου, τις γεμάτες συναίσθημα».

Screenshot-(1406).jpg

Η εξωσωματική γονιμοποίηση και όσα είχε πει η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Queen. gr για τον Μίνω Μάτσα

H Όλγα Κεφαλογιάννη από την αρχή του ταξιδιού της στη μητρότητα δεν κρύφτηκε και θέλοντας να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες, μίλησε ανοιχτά για την εξωσωματική γονιμοποίηση, τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε εκείνη και ο σύζυγός της τα παιδιά τους.

«Μοιράστηκα την προσωπική µου εµπειρία για να περάσω ένα µήνυµα αισιοδοξίας και εμψύχωσης σε όλες τις γυναίκες που θέλουν και προσπαθούν να γίνουν µητέρες. Πρέπει να πάψουµε να αντιµετωπίζουµε το θέµα των δυσκολιών σύλληψης και της υποβοηθούµενης αναπαραγωγής ως ταµπού. Έχουµε πλέον τη δυνατότητα να µιλάµε ανοιχτά για αυτά τα θέµατα που µας απασχολούν, µας αφορούν και µας επηρεάζουν. Μην παρατάς αυτό που σου δίνει ελπίδα και δύναμη για ζωή. Μην παρατάς αυτό που η σκέψη του και μόνο σου προκαλεί αίσθηση ευτυχίας και πληρότητας», είχε πει η ίδια στην Ανθή Μιμηγιάννη για τον λόγο που θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τον τρόπο που ήρθαν στο κόσμο η κόρη και ο γιος της.

Παράλληλα, είχε αναφερθεί και στην στήριξη που βρήκε από τον Μίνω Μάτσα, λέγοντας:

Όλα ξεκίνησαν από την καταλυτική παρουσία του Μίνου, που ήταν και ο λόγος για τη μεγάλη και σημαντική αλλαγή στη ζωή μου. Έρχεται ένας άνθρωπος στη ζωή σου και αλλάζεις κι εσύ και η ζωή σου όλη. Συντελείται μέσα σου μια διαδικασία αναγέννησης και όλα αποκτούν μια διάσταση συναρπαστική, πανέμορφη. Η στήριξη από και προς το σύντροφό σου σε οδηγεί αναμφισβήτητα στο να εξελιχτείς και να δεις τα όνειρά σας να πραγματώνονται.

DPG Network