H συγκινητική ανάρτηση της Tallulah Willis για τον μπαμπά της μετά τα νέα δεδομένα για την υγεία το

Γεωργία Βλαχοπούλου

«Τον αγαπάω αυτόν τον τύπο», έγραψε η Tallulah Willis μιλώντας για τα δύσκολα συναισθήματα που της δημιουργεί η κατάσταση του μπαμπά της.

Ήταν το 2023, όταν ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood, Bruce Willis, διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD), αφότου είχε αποσυρθεί από την υποκριτική τον προηγούμενο χρόνο, λόγω αφασίας.

Η συγκεκριμένη μορφή άνοιας από την οποία πάσχει ο ηθοποιός επηρεάζει τη συμπεριφορά και τη γλώσσα, αναπτύσσεται σταδιακά και επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου, σύμφωνα με το NHS.

Η κόρη του Bruce Willis μιλά ανοιχτά για τη μάχη του με την άνοια και περνά ένα σπουδαίο μήνυμα

Από τη στιγμή λοιπόν, που ο ίδιος αποχώρησε από τα φώτα της δημοσιότητας για να επικεντρωθεί στην υγεία του, τα αγαπημένα του πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης συζύγου Emma Heming Willis, βρίσκονται συνεχώς κοντά του ενώ ενημερώνουν συχνά τους θαυμαστές του για την κατάσταση της υγείας του.

Η ανάρτηση της Tallulah για τον μπαμπά της ήταν γεμάτη αλήθεια

Λίγο μετά το update που έκανε η Tallulah Willis - η μικρότερη από τις τρεις κόρες που απέκτησε ο ηθοποιός με την Demi Moore - έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram με διάφορες φωτογραφίες με εκείνον, μιλώντας ανοιχτά για τα συναισθήματα που της δημιουργεί όλη αυτη η κατάσταση με την υγεία του.

Ο Bruce Willis γίνεται 69 και στη μάχη με την άνοια συνεχίζει να έχει για «ασπίδα» την Emma Heming

«Γεια, τον αγαπώ τόσο πολύ αυτόν τον τύπο και τα συναισθήματα είναι σκληρά πράγματα, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που τα αφήνω να με διακατέχουν τώρα αντί να αποσυνδεθώ από όλο αυτό!», έγραψε η 30χρονη στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανήκουν στο «παντοτινό της αρχείο».

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Bruce Willis

Η ανάρτησή της αυτή ήρθε λίγο μετά την ενημέρωση που έκανε για την υγεία του πατέρα της στο Today Show τον περασμένο μήνα.

Μιλώντας στους οικοδεσπότες, Savannah Guthrie και Hoda Kotb, η Tallulah, ανέφερε:

Είναι σταθερός, κάτι που σε αυτή την κατάσταση είναι καλό και είναι δύσκολο. Υπάρχουν επώδυνες μέρες, αλλά υπάρχει τόση πολλή αγάπη.

Στην ίδια συνέντευξη η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis εξήγησε ότι από τη διάγνωσή του και έπειτα έμαθε να περνά τον χρόνο της πιο σοφά και να εκτιμά κάθε στιγμή που μπορεί να περάσει με την οικογένειά της και ειδικά με τον πατέρα της.

Μου έδειξε πραγματικά ότι δεν πρέπει να παίρνω καμία στιγμή δεδομένη.

H Tallulah Willis και ο αυτισμός

Τον περασμένο Μάρτιο, η Tallulah μίλησε δημόσια για τη διάγνωση του αυτισμού της για πρώτη φορά. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο κλιπ από την πρεμιέρα του The Whole Ten Yards στο LA το 2004, όπου ο πατέρας της απαντά σε ερωτήσεις στο κόκκινο χαλί, ενώ εκείνη τρίβει το ξυρισμένο του κεφάλι και παίζει με τα αυτιά του καθώς την κρατάει.

«Πες μου τον αυτισμό σου χωρίς να μου πεις τον αυτισμό σου», έγραψε λεζάντα του βίντεο, προσθέτοντας ένα emoji που κλαίει και γελάει.

Όταν ρωτήθηκε στα σχόλια εάν διαγνώστηκε ως παιδί, η Tallulah απάντησε: «Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια τη διάγνωσή μου. Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και μου άλλαξε τη ζωή».

Η αδερφή της, Scout LaRue Willis, σχολίασε επίσης το βίντεο, λέγοντας: «Είναι υποκινούμενος».

Η διέγερση, ή η αυτοδιεγερτική συμπεριφορά, περιλαμβάνει την επανάληψη δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν τις αισθήσεις, που χρησιμοποιείται συχνά για την αντιμετώπιση του στρες και του άγχους, σύμφωνα με την Εθνική Εταιρεία Αυτισμού.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης