Οι «κολλητοί» του P. Diddy: Από τον Jay-Z και την Beyoncé μέχρι τον Kutcher και τον Di Caprio

Γεωργία Βλαχοπούλου
https://www.instagram.com/p/DAPGtLEp87-/

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι ή όλα είναι μια τεράστια θεωρία συνωμοσίας; H υπόθεση P.Diddy κρύβει ακραίες καταστάσεις, κακοποιήσεις και - ίσως - δολοφονίες.

H υπόθεση P.Diddy όχι απλά έβαλε «φωτιά» στο Hollywood, αλλά αν οι «θεωρίες συνωμοσίας» που κυκλοφορούν στο TikTok επαληθευτούν ίσως μιλάμε για τη μεγαλύτερη συγκάλυψη εγκλημάτων στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Για τι απ' όλα κατηγορείται ο Diddy; Από τη JLo στα 1000 baby oils και τις TikTok θεωρίες συνωμοσίας

Ο μεγιστάνας της rap μουσικής Sean John Combs, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του ή αλλιώς ο P. Diddy αυτή τη στιγμή κατηγορείται για πάρα πολλά και σοβαρά αδικήματα. Από σωματεμπορία, απαγωγές και εκβιασμούς, μέχρι βιασμούς ενηλίκων, ανηλίκων αλλά και κακοποιήσεις παντός είδους.

Γι' αυτό και έχει συλληφθεί μετά και την μήνυση της συντρόφου του, ενώ εξετάζονται και το σπίτι του αλλά και οι βιντεοκασέτες από τις κάμερες που βρίσκονταν παντού και κατέγραφαν τα όσα γίνονταν, κάτι που βοηθούσε στους εκβιασμούς που έκανε.

Ο ίδιος ωστόσο, φαίνεται πως αν «πέσει» δεν θα «πέσει» μόνος του, αφού σχεδόν όλο - για να μην πούμε όλο - το Hollywood, όχι μόνο έδινε το παρόν στα «White parties» του (σ.σ «Λευκά πάρτι»), αλλά παρέμεναν και μέχρι την ώρα που αυτά μετατρέπονταν για τον πιο στενό του κύκλο, στα περιβόητα «Freak Offs».

Ποιοι είναι οι «κολλητοί» του P. Diddy και τι λένε οι θεωρίες συνωμοσίας;

Όντας ήδη στα πράγματα από τη δεκαετία του '90, ο P. Diddy είχε πολλούς διάσημους φίλους, με τους οποίους μάλιστα ξεκινούσαν μαζί την καριέρα τους.

Usher

Εκτός από τους The Notorious B.I.G και τη Mary J Blige, ο Combs ξεκίνησε την καριέρα του σταρ της R&B, Usher, αφού το στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας, o L.A. Reid, έστειλε τον 14χρονο τότε τραγουδιστή να ζήσει μαζί με τον 23χρονο Combs για ένα χρόνο το 1994.

Σε μια συνέντευξη το 2004 στο Rolling Stone, ο Usher - ο οποίος μαζί με την τραγουδίστρια P!nk έχει κατηγορηθεί ότι διέγραψε tweets που αναφέρονταν στον Combs από τη σύλληψή του κι έπειτα - θυμήθηκε πώς ο Combs του έδειξε «ένα τελείως διαφορετικό κόσμο του σεξ». Κατά βάση του έδειξε το σεξ.

Υπήρχαν πάντα κορίτσια τριγύρω. Άνοιγες μια πόρτα και έβλεπες κάποιον να το κάνει ή πολλούς ανθρώπους σε ένα δωμάτιο να κάνουν όργιο.

Χρόνια αργότερα, σε μια συνέντευξή του στον Howard Stern το 2016, περιέγραψε τις στιγμές του στο σπίτι του Diddy ως «αρκετά άγριες». Δεν έχει σχολιάσει ακόμη τη σύλληψη του Combs. Tαυτόχρονα, ενώ ο Usher θα πει πως κάθε παιδί μπορεί να πάει στο Flavor Camp του Diddy, θα «φωνάξει» πως τα δικά του παιδιά δεν θα τα άφηνε να πάνε ποτέ εκεί. Γιατί άραγε;

https://www.tiktok.com/@truecrimetilly/video/7420027514463997216

Justin Bieber

Ο Combs επιχείρησε μια παρόμοια τακτική «φροντίδας» με τον Justin Bieber κατά την άνοδο της καριέρας του το 2009, όταν εκείνος δηλαδή ήταν 40 ετών και ο Bieber 15.

Σύμφωνα με ένα παλιό βίντεο από το επίσημο κανάλι του Justin Bieber, ο Usher, μέντορας του Bieber και στέλεχος της δισκογραφικής του εταιρείας, υπέγραψε την «επιμέλεια» του Bieber στον Diddy για 48 ώρες.

«Πού κάνουμε παρέα και τι κάνουμε, δεν μπορούμε πραγματικά να αποκαλύψουμε, αλλά σίγουρα είναι το όνειρο ενός 15χρονου. Μου έχει δοθεί η κηδεμονία του. Έχει υπογράψει με τον Usher — είχα τη νόμιμη κηδεμονία του Usher όταν έκανε το πρώτο του άλμπουμ. Δεν έχω πραγματικά τη νόμιμη κηδεμονία του (σ.σ Justin Bieber), αλλά για τις επόμενες 48 ώρες είναι μαζί μου. Και θα τρελαθούμε», ισχυρίζεται ο Diddy στο βίντεο.

https://www.tiktok.com/@metroentertainment/video/7416300382747381025

Οι θεωρίες συνωμοσίας θέλουν ωστόσο, τα πράγματα να είναι πιο περίπλοκα και ο Usher να «έδωσε» τον Justin Bieber στον P.Diddy - ο οποίος τον κακοποίησε σωματικά - για να γλιτώσει απ' όλα τα φρικτά που έβλεπε ή του έκαναν, καθώς υπάρχει ένα μεγάλο κύκλωμα το οποίο ανήκει σε μεγαλύτερα ονόματα από αυτό του Diddy, το οποίο κακοποιούσε κόσμο με ναρκωτικά, αλκοόλ και σεξ και από το οποίο ξέφευγες μόνο αν μυούσες κάποιον άλλο.

Αυτά λέει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος δηλαδή της Death Row Records, ο Suge Knight, όχι εγώ.

Kim Porter

Το μοντέλο και ηθοποιός Kim Porter ήταν σε ζευγάρι με τον Diddy από το 1994 μέχρι το 2007. Μαζί, απέκτησαν τρία παιδιά: τον ράπερ Christian (γνωστός ως King Combs) που γεννήθηκε το 1998 και τα δίδυμα Jessie και D'lila το 2006 ( Ο Combs έχει άλλα τρία παιδιά από διάφορες σχέσεις).Ο Diddy υιοθέτησε επίσης, τον γιο της Porter από προηγούμενη σχέση, τον Quincy Brown.

Η Porter πέθανε το 2018 σε ηλικία 47 ετών λόγω επιπλοκών από πνευμονία, ωστόσο, ένα βιβλίο, το οποίο σύμφωνα με την MailOnline φέρεται να περιλαμβάνει και πράγματα που η Porter έγραφε στο ημερολόγιό της, πράγματα τα οποία περιέγραφαν λεπτομερώς την ταραχώδη σχέση του ζευγαριού - βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των best sellers της Amazon αυτή τη στιγμή.

Τι σχέση έχει θα μου πεις αυτό; Κι όμως, για πολλούς ο θάνατος της Porter σε τόσο μικρή ηλικία και από πνευμονία ακούγεται «κουτός», σε αντίθεση για παράδειγμα με το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε από τον Diddy και απλά η πνευμονία να ήταν μέρος της συγκάλυψης.

Ashton Kutcher

Kαι τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ωραία, αν σκεφτείς πως και η πρώην σύντροφος του Ashton Kutcher, η ηθοποιός Brittany Murphy έφυγε και αυτή από τη ζωή στα 32 της - μάντεψε - εξαιτίας της πνευμονίας. Και από τα ίδια αίτια πέθανε και ο πρώην σύζυγός της.

Ο Ashton Kutcher, εν τω μεταξύ ήταν κολλητός φίλος με τον Diddy, επομένως οι πιο «πονηρεμένοι» του TikTok θεωρούν πως ο Diddy δολοφόνησε με τον ίδιο τρόπο τις δύο γυναίκες. Άραγε ο Kutcher ξέρει ή υποψιάζεται κάτι τέτοιο για τον φίλο του;

https://www.tiktok.com/@clerpatriot/video/7419336894112206111

To ότι μετά την σύλληψη του P. Diddy πάντως ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει κάτι, ενώ η Mila Kunis λέγεται πως είναι στα χωρίσματα, εξαιτίας όλων αυτών που πρόκειται να αποκαλυφθούν.

Οι δύο άντρες ήρθαν κοντά πάντως, όταν ο Diddy εξέφρασε την αγάπη του για το εμβληματικό σόου με φάρσες του Kutcher το 2000, το Punk’d.

«Γίναμε γρήγοροι φίλοι και απλώς κάναμε παρέα, παρακολουθούσαμε ποδόσφαιρο μαζί», είπε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του το 2019 στην εκπομπή chat Hot Ones.

Όταν ρωτήθηκε από τον Evans εάν μπορούσε να πει ιστορίες από τα διαβόητα πάρτι του Combs, ο Kutcher αστειεύτηκε: «Έχω πολλές ιστορίες που δεν μπορώ να πω… Στην πραγματικότητα περιφέρομαι μέσα σε αυτές. Ιστορίες για τα πάρτι Diddy, φίλε, αυτές ήταν περίεργες αναμνήσεις».

https://www.tiktok.com/@on_erecords/video/7252325199146913070

Jennifer Lopez

Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τη σχέση του με την Porter, ο Diddy έβγαινε με την JLo για δύο χρόνια, από το 1999 έως το 2001. Ο ίδιος μάλιστα, λέγεται πως την καθοδήγησε στα πρώτα στάδια της καριέρας της. Η Lopez είπε στο περιοδικό Vibe ότι ο P.Diddy της ήταν άπιστος: «Ήμουν σε μια σχέση με τον Puff όπου έκλαιγα, τρελαινόμουν και πραγματικά μου έφαγε όλη μου τη ζωή».

Παρ' όλα αυτά κι εκείνη δεν έχει σχολιάσει τίποτα για τη σύλληψή του.

Leonardo Di Caprio

Σε μια συνέντευξη του 2017 στη Vogue, ο Diddy είπε ότι ο DiCaprio ήταν ο «νούμερο ένα» καλεσμένος στη λίστα προσκλήσεων για το επερχόμενο White Party του. Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη αναφορά στη φιλία που είχαν οι δυο τους. Οι εικόνες του νεαρού Di Caprio να καπνίζει και να γελάει σε ένα από τα πάρτι του Diddy έχουν γίνει viral, ενώ το 2019 ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απαθανατίστηκε να χορεύει στο πάρτι των 50ων γενεθλίων του Combs.

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στον Di Caprio είπε στη MailOnline ότι δεν είχε καμία σχέση με τον Diddy «εδώ και χρόνια».

«Πήρε μέρος σε μερικά από τα πάρτι του στις αρχές της δεκαετίας του 2000 - αλλά κυριολεκτικά όλοι το έκαναν. Δεν ήταν παράξενο», είπε η πηγή. «Δεν έχει καμία σχέση με κανέναν από αυτόν τον κόσμο, οπότε το να υποθέσει κάποιος ότι θα μπει σε αυτό με βάση μερικές παλιές φωτογραφίες στις οποίες είναι λίγο πάνω από 20 ετών, είναι γελοίο».

Naomi Campbell

Ο DiCaprio δεν είναι ο μόνος A-Lister που έχει βρεθεί δίπλα στον P. Diddy όλα αυτά τα χρόνια. Εκτός από τις Paris Hilton, Mariah Carey, Kim Kardashian, Jay Z, Beyoncé και Sarah Jessica Parker, το supermodel Naomi Campbell έχει επίσης φωτογραφηθεί στα πάρτι του ράπερ. Φημολογείται ότι έβγαινε μάλιστα, με εκείνον για λίγο στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, η Campbell του έκανε ένα γεμάτο «αστέρια» πάρτι γενεθλίων στο Λονδίνο, με καλεσμένους όπως η Janet Jackson και ο Idris Elba.

Jay - Z και Beyoncé

To καλύτερο στο άφησα για το τέλος. O Jay - Z ήταν πάντα δίπλα στον Diddy, ο «forever κολλητός» του ή αυτός που ήθελε να του μοιάσει. Και τα κατάφερε αν αναλογιστεί κανείς και τη δική του καριέρα στην μουσική.

Φυσικό επόμενο, θα μου πεις να είναι φίλη με τον Diddy και η Beyoncé.

Όμως τα πράγματα σε αυτό το τρίο έχουν ξεφύγει κάπως με τις θεωρίες συνωμοσίας να λένε πως ο Jay - Z «πούλησε» την Beyoncé στον Diddy κι εκείνη αφού είδε και απόειδε, κατάλαβε πως δεν υπάρχει σωτηρία και αποφάσισε να μπει και η ίδια στο club των «κακών».

https://www.tiktok.com/@entertainspotlight/video/7420361854385458474

Άλλη θεωρία λέει πως ο Jay - Z ήταν ερωτευμένος με την Aaliyah, την «πριγκίπισσα της r&b», αλλά όταν κατάλαβε πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ τους, στράφηκε στην Beyoncé και σκότωσε τη νεαρή τραγουδίστρια. Ή μπορεί να το έκανε από κοινού με την Beyoncé, γιατί εκείνη ζήλευε την επιτυχία της Aaliyah και ήθελε να την «βγάλει» από τη μέση.

Η Aaliyah πέθανε σε ένα πολύ περίεργο αεροπορικό δυστύχημα το 2001 που συνέβη μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ της για το Rock the Boat στις Μπαχάμες (ενώ μπορούσε να είχε γυριστεί και στο Μαϊάμι) με προορισμό τη Φλόριντα, σε μια πτήση που ο πιλότος δεν είχε άδεια να πετάει το συγκεκριμένο αεροπλάνο και που λέγεται πως το αεροπλάνο ήταν υπερφορτωμένο από τους εξοπλισμούς για το βίντεο κλιπ.

https://www.tiktok.com/@edits_place_/video/7419699097143102752

Kι είναι να μην γίνει η αρχή σε αυτά, αφού η Beyoncé kai o Jay - Z λένε οι «ερευνητές του TikTok» πως ευθύνονται ή γνωρίζουν και για άλλους θανάτους στους οποίους είχε ανάμειξη ο Diddy. Της Left Eye, του Michael Jackson, της Cathy White...και ίσως πολλών άλλων.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης