3 ζώδια που δεν μπορούν να ξεφύγουν από το «situationship»

Γεωργία Βλαχοπούλου
3 ζώδια που δεν μπορούν να ξεφύγουν από το «situationship»

Για τους περισσότερους το να μην είναι ξεκάθαρα τα πράγματα στη σχέση που έχουν με τον σύντροφό τους είναι απλά εκνευριστικό. Για κάποιους ωστόσο, το «situationship» είναι αυτό που ψάχνουν.

Πριν από μερικά χρόνια το «situationship» δεν υπήρχε καν σαν όρος όταν κάποιος ήθελε να περιγράψει το status του στα ερωτικά. Υπήρχαν μόνο το «είμαι σε σχέση», «είμαι single» - άντε και το «it's complicated» που δήλωνε πως κάτι υπάρχει ερωτικό υπάρχει στον «αέρα» αλλά ακόμα δεν έχει μετατραπεί σε σχέση.

Το «situationship» ωστόσο, είναι η μεγαλύτερη τάση των ημερών και στην ουσία σημαίνει να κάνεις όλα τα πράγματα που θα έκανες με τον σύντροφό σου, αν είχατε κανονική σχέση, απλά χωρίς να έχετε πει πως είστε επίσημα μαζί ούτε μεταξύ σας ούτε στον κύκλο σας.

3 ζώδια θα έχουν περισσότερη τύχη αυτό το φθινόπωρο

Παρότι, λοιπόν το «situationship» για πολλούς είναι κάτι που αποφεύγουν όπως «ο διάολος το λιβάνι», υπάρχουν 3 ζώδια συγκεκριμένα που κάπως τους αρέσει αυτή η κατάσταση και πάντα θα τους δεις να προτιμούν αυτού του είδους τις συντροφικές σχέσεις.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί είναι ένα ζώδιο που φλερτάρει πολύ. Λογικό αν σκεφτούμε πως κυβερνώνται από την Αφροδίτη. Έχουν λοιπόν, την τάση να ερωτεύονται όλους όσους συναντούν. Θα μπορούσε να είναι ένας barista που τους φτιάχνει ένα λάτε με γάλα βρώμης κάθε πρωί, ένας χαριτωμένος συνάδελφος ή κάποιος με τον οποίο ανταλλάσσουν βλέμματα σε ένα μπαρ.

Μια γρήγορη αλληλεπίδραση είναι συχνά το μόνο που χρειάζεται για να ζητήσουν έναν αριθμό ή ένα Instagram.

Οι Ζυγοί, που θέλουν να έχουν λίγο το «drama», δεν τους πειράζει να βρίσκονται σε μια ελαφρώς ακατάστατη ερωτική σχέση. Ζουν για τη συγκίνηση του κυνηγητού και την αβεβαιότητα που έρχεται με το να αναρωτιούνται τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Θα πάρουν μήνυμα; Θα πάνε σε άλλο ραντεβού; Θα δεχθούν ghosting; Τίποτα δεν φτιάχνει περισσότερο τη μέρα του Ζυγού από το να χάνονται στις σκέψεις του «τι θα γινόταν αν».

Ως ζώδιο του αέρα που αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά, οι Ζυγοί προορίζονται επίσης να σταθμίσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα οποιασδήποτε σχέσης έχουν. Εάν συναντήσουν κάποιον στο Tinder, για παράδειγμα, που φαίνεται υπέροχος, μπορεί να εντοπίσουν ένα ή δύο μικροσκοπικά ελαττώματα και στη συνέχεια να αποφασίσουν να διατηρήσουν τις επιλογές τους πιο ανοιχτές. Η παραμονή σε μια κατάσταση «situationship» σημαίνει ότι μπορούν να συνεχίσουν να βγαίνουν με πολλά άτομα ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να συμβιβαστούν.

1727860095975-991480372-pexels-wildlittlethingsphoto-3921974-(1).jpg

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Αν κάποιος εκτιμά μια κατάσταση χωρίς δεσμούς, είναι Τοξότης.

Αυτό το διασκεδαστικό και εξωστρεφές ζώδιο της φωτιάς συχνά θέλει να κρατά τα πράγματα απλά όσον αφορά την αγάπη, ειδικά αν σχεδιάζουν μια μετακόμιση ή ένα μεγάλο ταξίδι.

Αν, για παράδειγμα, έχουν μια περιπέτεια στον ορίζοντα, προτιμούν να κολλήσουν σε ένα «situationship» ή έναν περιστασιακό σύντροφο που δεν θα τους κρατήσει πίσω.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, στρέφουν επίσης τα κεφάλια τους όπου κι αν πάνε. Οι Τοξότες έχουν «αφρώδεις» προσωπικότητες και εκπληκτικές ιστορίες να πουν, επομένως τείνουν να έχουν τουλάχιστον ένα άτομο που έχει μαζί τους εμμονή ανά πάσα στιγμή - ένας ακόμη λόγος για τον οποίο φαινομενικά έχουν περισσότερα «situationships» από όλους τους άλλους.

Τούτου λεχθέντος, οι Τοξότες που θέλουν τα πιο χαλαρά πράγματα συχνά δυσκολεύονται να βρουν κάποιον που είναι έτοιμος να πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Τείνουν να προσελκύουν τον ίδιο τύπο ανεξάρτητων ανθρώπων που φοβούνται να βάλουν ταμπέλα στη σχέση, επομένως μπορεί να τους πάρει μερικές προσπάθειες για να βρουν έναν σύντροφο που είναι πρόθυμος να δεσμευτεί.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να αποφασίσουν τείνουν να έχουν τα περισσότερα «situationships» και αυτό περιγράφει έναν Υδροχόο.

Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι απόμακρο, ιδιόρρυθμο, απρόβλεπτο και διαβόητα ανεξάρτητο. Ένας Υδροχόος, τον οποίο κυβερνά ο προνοητικός Ουρανός, είναι σπάνια παρών στο εδώ και τώρα.

Οι σύντροφοί τους μπορούν να καταλάβουν πότε δεν προσέχουν σε ένα ραντεβού, αλλά αυτό είναι μέρος του μυστηρίου και της ίντριγκας τους.

Οι άνθρωποι τείνουν να ερωτεύονται την ιδέα ενός Υδροχόου, ακόμα κι όταν είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν να βρουν το λιμάνι τους.

Αυτό το ζώδιο είναι επίσης μεγάλος λάτρης των αντισυμβατικών σχέσεων. Δεν θέλουν απαραιτήτως να ακολουθήσουν τους παραδοσιακούς κανόνες γνωριμιών, όπως εκείνοι που υποδηλώνουν ότι πρέπει να δεσμευτείτε πλήρως μετά από μερικές εβδομάδες γνωριμίας.

Στην πραγματικότητα, ένας Υδροχόος θα κάνει πίσω τη στιγμή που πιστεύει ότι τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά.

pexels-taylor-thompson-865581658-28542864.jpg
DPG Network