3 ζώδια θα έχουν περισσότερη τύχη αυτό το φθινόπωρο

Γεωργία Βλαχοπούλου
3 ζώδια θα έχουν περισσότερη τύχη αυτό το φθινόπωρο

Η φθινοπωρινή ισημερία έρχεται στις 22 Σεπτεμβρίου και μαζί της θα φέρει θετικές εξελίξεις για το φθινόπωρο 3 ζωδίων,

Για όσους είναι fan του φθινοπώρου και του Halloween, συγχαρητήτια που καταφέρατε να αντέξετε ακόμα ένα ιδιαίτερα ζεστό καλοκαίρι. Παρότι διανύουμε τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, το φθινόπωρο μπαίνει και επίσημα στις 22 του μήνα.

Αυτό είναι και το τελευταίο τρίμηνο του έτους και απ' ότι φαίνεται θα φέρει περισσότερη τύχη σε 3 ζώδια.

pexels-ana-m-229817-3152022.jpg

Από τι εξαρτάται το πόσο τυχερό θα είναι κάθε ζώδιο;

Όσον αφορά την αστρολογία της τύχης και του πεπρωμένου, δύο πλανήτες φημίζονται για τη θετική και ευεργετική τους επιρροή στα πράγματα, και αυτοί παραδοσιακά ονομάζονται «ευεργετικοί πλανήτες» του ζωδιακού κύκλου.

Zodiac nails: Αυτά είναι τα σχέδια στο manicure που ταιριάζουν στο κάθε ζώδιο

Ο «μεγαλύτερος ωφέλιμος» είναι ο ακμαίος πλανήτης Δίας. Ως κοσμικός κυβερνήτης της καλής τύχης, της ευημερίας, της ανάπτυξης και της αισιοδοξίας, η προέλευση του ονόματός του δεν αποτελεί έκπληξη!

Ο Δίας μπορεί να σας πει πολλά για το πού ρέει η τύχη κάποιου αστρολογικά, καθώς η παρουσία του φέρνει άφθονες ευλογίες και χρυσές ευκαιρίες. Εάν ο Δίας χτυπά σημαντικά τον χάρτη σας, περιμένετε κάποια τυχερά διαλείμματα να έρθουν στο δρόμο σας και ετοιμαστείτε να τα εκμεταλλευτείτε.

Ο γοητευτικός πλανήτης Αφροδίτη είναι το ευεργετικό αντίστοιχο του Δία. Αυτός ο πλανήτης κυριαρχεί σε όλα τα πράγματα που έχουν αξία, συμπεριλαμβανομένης της πολυτέλειας, της ευχαρίστησης, ακόμη και των χρημάτων. Η γλυκιά και αρμονική κοσμική παρουσία της Αφροδίτης μπορεί να ενισχύσει τις εκδηλωτικές δυνάμεις των ανθρώπων και να σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερη τύχη στη ζωή σας, και αυτό χάρη στις ακαταμάχητα σαγηνευτικές και μαγευτικές της ιδιότητες.

pexels-chetanvlad-2517254.jpg

Τα τρία ζώδια, ωστόσο που πρόκειται να έχουν το πιο τυχερό φθινόπωρο από όλους είναι τα εξής:

Δίδυμος (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ο πλανήτης της αφθονίας, ο Δίας βρίσκεται σο ζώδιό σας από τις 25 Μαΐου, δίνοντας ένα δυνατό ξεκίνημα στους Διδύμους.

Με αυτόν τον ευοίωνο πλανήτη στο πλευρό τους, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι για τους Διδύμους οι καλές δονήσεις θα συνεχιστούν και όλο το φθινόπωρο.

Καθώς θα πλησιάζουμε στα μέσα Οκτωβρίου, οι Δίδυμοι να αναμένετε μια σειρά από ευλογίες, νέες ιδέες, καλά νέα και μια ανανεωμένη αίσθηση έμπνευσης - καθώς τόσο ο Ερμής όσο και ο ήλιος θα σχηματίσουν μια τυχερή όψη τριγωνικού προς τον Δία στο ζώδιό σας στις 8 Οκτωβρίου και 13, αντίστοιχα.

Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου θα φέρει μερικές τυχερές ευθυγραμμίσεις στον χάρτη σας, καθώς η γλυκιά Αφροδίτη αρχίζει να φωτίζει τον τυχερό και περιπετειώδη ένατο οίκο σας στις 7 Δεκεμβρίου. Την ίδια μέρα, ο ήλιος θα καθίσει απέναντι από τον άφθονο Δία στο ζώδιό σας. ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο μαγικά τις τελευταίες ημέρες του φθινοπώρου, καθώς η πολυτελής Αφροδίτη δίνει ένα «μαγικό φιλί» στον Δία στο ζώδιό σας στις 19 Δεκεμβρίου, βάζοντας το «κερασάκι» στην κορυφή μιας ευλογημένης εποχής.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Και οι Ζυγοί ευνοούνται από την αρχή του 2024 έχοντας τον πλανήτη Δία στον τυχερό ένατο οίκο τους από τις 25 Μαΐου — και ευτυχώς, οι καλές δονήσεις θα συνεχισθούν και το φθινόπωρο.

Ο αισιόδοξος ήλιος λάμπει στο ζώδιό σας για ένα μήνα, αρχής γενομένης από την ημερομηνία της φθινοπωρινής ισημερίας, σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί και φέρνει πολλή αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού.

Ενώ μια έντονη έκλειψη θα ταράξει τον κόσμο σας στις 2 Οκτωβρίου, οι Ζυγοί προς τα μέσα Οκτωβρίου θα δουν τα πράγματα να πηγαίνουν όλο και περισσότερο προς το καλύτερο.

Οι τελευταίες μέρες του φθινοπώρου επιφυλάσσουν επίσης κάποια πολύ θετικά πράγματα, καθώς οι δύο ευεργετικοί πλανήτες, η Αφροδίτη και ο Δίας, θα σχηματίσουν ένα τυχερό τρίγωνο μεταξύ τους σε δύο από τα πιο συναρπαστικά μέρη του χάρτη σας στις 19 Δεκεμβρίου.

Με την Αφροδίτη στον τομέα του πάθους των Ζυγών, δίνοντας ένα φιλί στον Δία στη ζώνη της περιπέτειάς σας, τώρα είναι η στιγμή να πάρετε ρίσκα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ο πλανήτης Δίας είναι ο κοσμικός κυβερνήτης στους Τοξότες, όμως η γλυκιά Αφροδίτη φέρνει και αυτή τη σεζόν καλή τύχη, καθώς αυτός εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 17 Οκτωβρίου, δίπλα σε μια πανσέληνο στον τυχερό ένατο οίκο της περιπέτειάς σας.

Όλη αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να εκδηλωθείτε, να πάρετε ρίσκα και να εμπιστευτείτε το πεπρωμένο σας.

Ο Νοέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη στους Τοξότες να κάθεται απέναντι από τον Δία, φέρνοντας άφθονη αγάπη και τύχη ειδικά στις σχέσεις σας.

Ένα άλλο σημαντικό στιγμιότυπο σημειώνεται στις 7 Δεκεμβρίου, όταν ο ήλιος στο ζώδιό σας θα δώσει ένα «φιλί» στον ευημερούντα Δία από ακριβώς απέναντι από τον ζωδιακό κύκλο, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας και διευκολύνοντας την εκδήλωση κάποιας μαγείας της εποχής γενεθλίων.