Η Kate Middleton επέστρεψε άτυπα στα καθήκοντά της με μια αγκαλιά - γροθιά στον καρκίνο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Kate Middleton επέστρεψε άτυπα στα καθήκοντά της με μια αγκαλιά - γροθιά στον καρκίνο
https://www.instagram.com/p/DAoPPEMNX6F/?img_index=1

Η αγκαλιά της Kate Middleton στην 16χρονη Liz Hatton δεν θα μπορούσε να σημάνει με καλύτερο τρόπο την επιστροφή της μετά τη χημειοθεραπεία.

Η Kate Middleton αφότου ανακοίνωσε πως τελείωσε με τις χημειοθεραπείες, προσπαθεί να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα. Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα την επάνοδό της από την εμφάνιση - έκπληξη στο Κάστρο του Windsor σήμερα για έναν ιδιαίτερο λόγο. Η ίδια βρέθηκε εκεί για να συναντήσει μια νεαρή έφηβη που έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η Kate Middleton ετοιμάζει την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή κι αυτό είναι ένα θετικό σημάδι

Η Liz Hatton στα 16 της είναι μια εκκολαπτόμενη φωτογράφος από το Harrogate. Διαγνώστηκε με δεσμοπλαστικό μικροκυτταρικό όγκο τον Ιανουάριο και αυτή τη στιγμή δίνει μάχη με αυτή τη σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου. Η μητέρα της είπε στο BBC ότι οι γιατροί είπαν στη Liz πως έχει από έξι μήνες έως τρία χρόνια ζωής.

princeandprincessofwales_1727887046_3470090514004721571_1642797659-(1).jpg

Ο Πρίγκιπας William λοιπόν, και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας καλωσόρισαν τη Liz και την οικογένειά της στο κάστρο του Windsor σήμερα, αφού ο William την κάλεσε εκεί για να τραβήξει φωτογραφίες από την επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε από άτομα που θα λάμβαναν διάφορες τιμές.

https://www.instagram.com/p/DAoNPNht6ee/

Η αγκαλιά της Kate στην Liz

«Χαρήκαμε που συναντηθήκαμε με τη Liz στο Windsor σήμερα. Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφο της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας ενέπνευσαν και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας», έγραψαν στην ανάρτησή τους στα social media, ο William και η Kate, με τους ακολούθους τους να λένε πόσο ηχηρή ήταν αυτή η αγκαλιά και η συνύπαρξη της Kate με την Liz, αλλά και πόσο χαρούμενοι είναι που η Πριγκίπισσα δείχνει να επανέρχεται στα καθήκοντά της και την καθημερινότητα που είχε πριν τη διάγνωση του καρκίνου.

https://www.instagram.com/p/DAoPPEMNX6F/

Η Liz από τη μεριά της αναδημοσίευσε τη φωτογραφία της με την Kate στο Instagram της και έγραψε: «Τόσο υπέροχοι, γνήσιοι και ευγενικοί άνθρωποι, πετάω πάνω από το φεγγάρι που η οικογένειά μου και εγώ είχαμε αυτή την εμπειρία».

Snapinsta.app_461735480_825711343063435_1965574206146961375_n_1024.jpg

Η επιστροφή της Kate μετά τη χημειοθεραπεία

Τον περασμένο μήνα, η Kate μοιράστηκε ακόμα μερικές λεπτομέρειες για τη μάχη της με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας μέσα σε ένα τρίλεπτο βίντεο που γυρίστηκε στο Norfolk τον Αύγουστο πως είχε τελειώσει τις χημειοθεραπείες.

«Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή όπως ξέρετε μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να πλοηγηθούμε στα θυελλώδη νερά και τον άγνωστο δρόμο», έλεγε αρχικά στο βίντεο η Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους.

Το να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο είναι τώρα το επίκεντρο της δράσης μου. Αν και έχω τελειώσει τη χημειοθεραπεία, η πορεία μου προς την επούλωση και την πλήρη ανάκαμψη είναι μακρά και πρέπει να συνεχίσω να παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται.

Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες επισκέψεις μέσα στους επόμενους μήνες».

https://www.instagram.com/reel/C_s6SukNNne/

Αν και το παλάτι του Kensington δεν έχει ορίσει ημερομηνία για την επιστροφή της Kate στα βασιλικά της καθήκοντα, έχει επιβεβαιώσει δύο εμφανίσεις της για το υπόλοιπο του 2024, στην Κυριακή της Μνήμης τον Νοέμβριο και στην ετήσια συναυλία της για τα κάλαντα των Χριστουγέννων, την οποία η ίδια φαίνεται πως ήδη έχει ξεκινήσει να οργανώνει.

DPG Network