Ομολόγησε ο γιατρός του Matthew Perry για την κεταμίνη σχεδόν λίγο πριν την επέτειο θανάτου

Πατούλια Κατερίνα
Ομολόγησε ο γιατρός του Matthew Perry για την κεταμίνη σχεδόν λίγο πριν την επέτειο θανάτου

Ο Δρ Mark Chavez - ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για το θάνατο του Matthew Perry- ομολόγησε την ενοχή του για συνωμοσία στη διανομή κεταμίνης.

Ο Δρ Mark Chavez - ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για το θάνατο του Matthew Perry- ομολόγησε την ενοχή του για συνωμοσία στη διανομή κεταμίνης.

Ένοχος ο ένας από τους πέντε στην υπόθεση του Perry

Ο 54χρονος Τσάβες δήλωσε ένοχος την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας για τον θάνατο του Πέρι, ο Τσάβες συνελήφθη μαζί με τον Δρ Salvador Plasencia και την Jasveen Sangha, μια έμπορο ναρκωτικών, γνωστή ως «βασίλισσα της κεταμίνης» στο Βόρειο Χόλιγουντ. Πέντε άτομα συνολικά κατηγορήθηκαν νωρίτερα το καλοκαίρι στην υπόθεση του Perry.

30 χρόνια Φιλαράκια: Η πρώτη επέτειος χωρίς τον Chandler δεν μοιάζει με καμία άλλη

https://www.instagram.com/p/CktlCWrufJD/

Ο Τσάβες αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών και η ημερομηνία δίκης του έχει προγραμματιστεί για τις 2 Απριλίου 2025, σύμφωνα με το NBC News.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο εναντίον του Τσάβες, o γιατρός «έγραψε τη συνταγή κεταμίνης στο όνομα μιας ασθενούς χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή της και είπε ψέματα σς διανομείς κεταμίνης για να αγοράσουν επιπλέον φιαλίδια υγρής κεταμίνης που ο Τσάβες σκόπευε να πουλήσει στην Plasencia με τελικό αγοραστή τον Perry. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Τσάβες, Matthew Binninger, είπε ότι ο πελάτης του ένιωθε «τύψεις» για τον ρόλο που έπαιξε στην τυχαία υπερβολική δόση που έστειλε τον Perry στον θάνατο και ήθελε να αναλάβει την ευθύνη.

Οι 5 πίσω από το κύκλωμα κεταμίνης:

Τον Αύγουστο, διαβάστηκαν οι κατηγορίες εναντίον των πέντε κατηγορουμένων: του Chavez, του Plasencia, της Sangha, του Erik Fleming και του προσωπικού βοηθού του Matthew, Kenneth Iwamasa. Σύμφωνα με το Γραφείο του Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και την υπεύθυνης Δίωξης Ναρκωτικών Anne Milgram «καθένας από τους κατηγορούμενους έπαιξε βασικό ρόλο στον θάνατό του Perry συνταγογραφώντας, πουλώντας ή κάνοντας την ένεση κεταμίνης που προκάλεσε τον τραγικό θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Υποστηρίζουμε ότι το ταξίδι του Matthew Perry ξεκίνησε με αδίστακτους γιατρούς που έκαναν κατάχρηση της θέσης εμπιστοσύνης τους επειδή τον έβλεπαν ως ημέρα πληρωμής, σε πλανόδιους εμπόρους που του έδιναν κεταμίνη σε ασήμαντα φιαλίδια», συνέχισε ο διαχειριστής της DEA.

Σε μια σειρά κειμένων πριν από το θάνατο του Πέρι, οι δύο γιατροί έγραφαν ο ένας στον άλλο: «Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ανόητος».

Σχεδόν έναν χρόνο πριν ο γιατρός δηλώσει την ενοχή του, ο Perry βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο ηθοποιός λάμβανε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης για την κατάθλιψη και το άγχος πριν πεθάνει. Τη στιγμή του θανάτου του, ωστόσο, τα επίπεδα κεταμίνης στο σώμα του ήταν ασυνήθιστα υψηλά.

Ο αείμνηστος ηθοποιός πάλεψε με τον εθισμό σε όλη την καριέρα του. Μίλησε για το πώς ξεπέρασε την κατάχρηση ουσιών στα απομνημονεύματά του το 2022, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing.

Η πρώτη επέτειος της σειράς χωρίς τον Matthew Perry

https://www.instagram.com/p/Cy9xYZ3Lrl4/

Οι δημιουργοί της κωμικής σειράς, Marta Kauffman και David Crane, μίλησαν για την απώλεια του Matthew σε συνέντευξή τους στο TODAY, μόλις δύο ημέρες πριν τη σημερινή επέτειο και φυσικά δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Η Marta Kauffman δήλωσε «Είναι μια τεράστια απώλεια και κάνει τον 30ό χρόνο λίγο δύσκολο» με τον David Crane να προσθέτει «Μας έκανε να γελάμε κάθε μέρα».

Αναμφίβολα, ο χαρακτήρας του Chandler Bing γέμιζε με ατάκες το κάθε επεισόδιο και η Marta παραδέχεται πως ο Matthew Perry «ήταν ο πιο αστείος άνθρωπος σε ένα δωμάτιο».

https://www.instagram.com/p/C_bNQbQNuMf/

Μιλώντας στους Times για την 30ή επέτειο της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς, η Marta αποκάλυψε πώς οι τηλεθεατές πρέπει να γιορτάσουν τον Matthew και την κληρονομιά του. Μετά το θάνατο του ηθοποιού, το HBO ανέτρεξε και πρόσθεσε μια ειδική διαφάνεια στο αφιέρωμα επανένωσης των Friends. Συμπλήρωσαν μια εικόνα του ηθοποιού με μια σημείωση ότι η επανένωση θα είναι για πάντα «στη μνήμη» της κληρονομιάς του, συμπεριλαμβανομένων των ετών γέννησης και θανάτου του.

«Δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό: το ένα από αυτά είναι να κάνουμε δωρεές σε κέντρα θεραπείας ναρκωτικών - ας καταπολεμήσουμε την ασθένεια. Και ο δεύτερος τρόπος είναι να βλέπουμε τα Φιλαράκια και να τον θυμόμαστε όχι ως έναν άνθρωπο που πέθανε έτσι, αλλά ως έναν άνθρωπο που ήταν ξεκαρδιστικά αστείος και έδινε χαρά σε όλους».

Matthew Perry: 5 συλλήψεις για τον θάνατό του- βαριές κατηγορίες για τον βοηθό του και 2 γιατρούς

DPG Network