«Ένα υπέροχο ζευγάρι»: Ο Timothée αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η Kylie για εκείνον

«Ένα υπέροχο ζευγάρι»: Ο Timothée αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η Kylie για εκείνον
Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP

Το ειδύλλιο του Timothée Chalamet και της Kylie Jenner έφτασε σε άλλο επίπεδο και μήπως πλέον είναι πιο επίσημο από ποτέ; 

Το ζευγάρι μπορεί να μην είναι πολύ καιρό μαζί, αλλά η σχέση που έχουν Timothée και Kylie μπορεί πλέον να θεωρείται σοβαρή. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο κύκλος τους.

Έχουν έρθει κοντά, περνούν αρκετό χρόνο μαζί, χωρίς να περιορίζουν τις καριέρες τους και ο ηθοποιός δείχνει στοργή στα παιδιά της συντρόφου του και θαυμάζει την αγάπη που εκείνη τους δείχνει. Τι άλλο να θέλει μια σχέση;

Ο Timothée Chalamet απέκτησε κέρινο ομοίωμα και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να πας Λονδίνο

Timothée Chalamet και Kylie Jenner περνούν τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο

Ο Timothée Chalamet φαίνεται να έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τα δύο παιδιά της συντρόφου του, την 6χρονη Stormi και τον 2χρονο Aire, που η Kylie έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Travis Scott.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο People, ο Timothée «ασχολείται με τα παιδιά της και εκτιμά ότι αυτά θα είναι πάντα η προτεραιότητά της». Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, «είναι κοντά με την οικογένειά της και εκείνη είναι κοντά με την οικογένειά του», ενώ το ίδιο άτομο συνέχισε λέγοντας ότι είναι «ένα υπέροχο ζευγάρι» και «όλοι τους αγαπούν μαζί».

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να βρει «μια καλή ισορροπία μεταξύ της εργασίας και του να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί», καθώς επικεντρώνονται στις αντίστοιχες καριέρες τους.

Ο ηθοποιός αυτή τη στιγμή γυρίζει την επερχόμενη ταινία του, «Marty Supreme», στη Νέα Υόρκη, ενώ η μαμά δύο παιδιών έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στο σόου Coperni την Τρίτη.

Παρόλο που η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet ήρθαν πιο κοντά ερωτικά για πρώτη φορά την περασμένη άνοιξη, δεν έκαναν το δημόσιο ντεμπούτο τους μέχρι που παρακολούθησαν την παγκόσμια περιοδεία Renaissance World Tour της Beyoncé τον Σεπτέμβριο του 2023. Λίγες μέρες μετά τη συναυλία, το ζευγάρι εθεάθη μαζί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και στο US Open 2023.

Έκτοτε, έκαναν σποραδικές εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένων των συναντήσεων στο WSJ. Magazine Innovators Awards τον Νοέμβριο του 2023, τις Χρυσές Σφαίρες του 2024 τον Ιανουάριο και ένα ιδιαίτερο ραντεβού στον κινηματογράφο τον Ιούνιο. Στα μέσα Αυγούστου, ο ηθοποιός βρέθηκε δίπλα στην Kylie σε ένα ταξίδι στις Μπαχάμες για να γιορτάσει τα 27α γενέθλιά της.

Λίγο μετά τις διακοπές τους τον Αύγουστο, μια πηγή δήλωσε για την Kylie Jenner στο People: «Είναι απίστευτα ευτυχισμένη μαζί του. Δεν έχει ερωτευτεί ποτέ ξανά έτσι. Είναι υπέροχος γι' αυτήν».

«Είναι τόσο διακριτικός και την προσέχει πάντα», σημείωσε η πηγή. «Είναι πολύ τζέντλεμαν και ό,τι αξίζει στην Kylie. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα μεταξύ τους».

H Kylie Jenner έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο show των Coperni στην Disneyland

Να θυμίσουμε ότι η Kylie Jenner εθεάθη πρόσφατα με τη μεγάλη αδερφή του συντρόφου της, Pauline Chalamet, στο σόου της Εβδομάδας Μόδας Coperni στο Παρίσι την Τρίτη 1 Οκτωβρίου. Εκεί, η Jenner έκλεισε το σόου του οίκου μόδας και παρόλο που ο Timothée δεν ήταν παρών, η 32χρονη Pauline ήταν εκεί για να τη θαυμάσει.

Μετά το σόου, η Kylie Jenner χάρισε μια αγκαλιά στην Pauline Chalamet, γεμάτη ενθουσιασμό. Το βίντεο εξασφάλισε το NSS Magazine.

https://www.instagram.com/reel/DAnWgdxtwpT/
DPG Network