Η Riley Keough θυμάται τη μητέρα της, Lisa Marie Presley, να κλαίει στο πάτωμα ακούγοντας Elvis

Αυτή είναι η τελευταία κοινή φωτογραφία που είχαν ποτέ μητέρα και κόρη, όπως τη μοιράστηκε η Riley στο Instagram της λίγο μετά τον θάνατο εκείνης.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της, Lisa Marie Presley, δίνει η Riley Keough στην Oprah Winfrey και, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει πως ποτέ δεν ξεπέρασε τον θάνατο του πατέρα της, Elvis Presley.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της Lisa Marie Presley, η κόρη της, Riley Keough, ανοίγει την καρδιά της στην Oprah Winfrey και γυρίζει τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στη σχέση της μητέρας της με τον δικό της πατέρα, τον Elvis!

Η Oprah κάνει ένα αφιέρωμα στους Presleys το οποίο θα προβληθεί στις 8 Οκτωβρίου στο CBS και ήδη από το κλιπ που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Άκουγε τη μουσική του μόνη, μεθυσμένη κι έκλαιγε

Όπως αποκαλύπτει η Riley, φαίνεται πως η μοναχοκόρη του Βασιλιά δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον θάνατό του.

«Η θλίψη της ήταν τόσο μεγάλη... Δε νομίζω πως ήξερε πώς να την διαχειριστεί», λέει η ηθοποιός και τραγουδίστρια Keough για τον θάνατο του θρυλικού παππού της τον Αύγουστο του 1977. Η Lisa Marie ήταν τότε 9 ετών.

«Ήταν κάτι πολύ ιδιωτικό, κάτι πολύ προσωπικό της. Άκουγε τη μουσική του μόνη, και ήταν μεθυσμένη και έκλαιγε», συνεχίζει η Riley εξηγώντας πως αυτό ήταν κάτι που έβλεπε πολύ συχνά όσο μεγάλωνε.

«Έμπαινα στο δωμάτιό της και είχε μεγάλα ηχεία - ήταν εκείνη η εποχή- , καθόταν στο πάτωμα και άκουγε τη μουσική του μπαμπά της».

Οι σοκαριστικές δηλώσεις του θετού αδελφού του Elvis Presley για τις ενοχές και τον θάνατό του

Οδοιπορικό στην Graceland και μια βιογραφία

Στο αφιέρωμα αυτό, η Winfrey ταξίδεψε στην Graceland στο Memphis, του Τενεσί όπου και συνάντησε τη Riley, η οποία, για την ιστορία, είναι το πρώτο από τα εγγόνια του Βασιλιά και τώρα πια, η κληρονόμος της ιστορικής έπαυλης, σύμφωνα με τις επιθυμίες της μητέρας της.

Πριν από τον ξαφνικό θάνατό της, στις 12 Ιανουαρίου του 2023 από καρδιακή προσβολή, η Lisa Marie είχε ηχογραφήσει αρκετές ώρες ιστορίες από τη ζωή της, ετοιμάζοντας τα απομνημονεύματά της, με τίτλο From Here to the Great Unknown. Εφόσον το εγχείρημα έμεινε στη μέση, ανέλαβε η κόρη της να το ολοκληρώσει και η κυκλοφορία του αναμένεται επίσης στις 8 Οκτωβρίου, εξ ου και η συνέντευξη στην Oprah.

Όπως θα ακούσουμε και στη συζήτηση, τα απομνημονεύματα της Lisa Marie, περιγράφουν τα ειδυλλιακά αλλά άγρια ​​παιδικά χρόνια της, τον συγκλονιστικό θάνατο του Elvis, τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα της, τους γάμους της, την αφοσίωσή της στα παιδιά της και την αγωνιώδη πάλη της με τους εθισμούς. Επιπλέον αναμένεται να δούμε οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο που δεν έχουν προβληθεί ξανά, καθώς και επιλογές από προσωπικές ηχογραφήσεις της Lisa Marie, συμπεριλαμβανομένων αναμνήσεων του πατέρα της.

Τι πιστεύει η Riley Keough ότι σκότωσε τη μητέρα της;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων επίσης, η Riley Keough δήλωσε ότι η μητέρα της πέθανε πραγματικά από ραγισμένη καρδιά, αφού ο αδελφός της αδελφός Benjamin αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 27 ετών το 2020.

Η μητέρα μου προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρει δύναμη για μένα και τις μικρότερες αδελφές μου μετά τον θάνατο του Ben, αλλά ξέραμε πόσο πολύ πονούσε. Η μητέρα μου πέθανε σωματικά από τα επακόλουθα της χειρουργικής επέμβασης, αλλά όλοι ξέραμε ότι πέθανε από ραγισμένη καρδιά.

Η Lisa Marie είχε τέσσερα παιδιά. Εκτός από την 32 ετών σήμερα Riley και τον αδικοχαμένο Ben, οι οποίοι είχαν αμφότεροι πατέρα τον πρώτο σύζυγο της Presley, Danny Keough, είχε και δύο δίδυμες κόρες από τον δεύτερο (και πρώην επίσης) σύζυγο, Michael Lockwood τις 15 ετών σήμερα Finley και Harper.

Τα παιδιά της Lisa Marie Presley δεν θα κληρονομήσουν την περιουσία που φαντάζεσαι

Η τελευταία οικογενειακή φωτογραφία της «μαμάς λέαινας» όπως έγραφε στη λεζάντα μαζί με τα παιδιά της την είδαμε στο instagram της τον Ιούνιο του 2019.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης