Μαρκουλάκης: Το περιστατικό στο μπαρ, οι τσακωμοί με την αδελφή του και η αγωνία της μητέρας του

Μαρκουλάκης: Το περιστατικό στο μπαρ, οι τσακωμοί με την αδελφή του και η αγωνία της μητέρας του
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τη μητέρα του και την αδελφή του, οι οποίες, παρεμπιπτόντως έχουν γενέθλια την ίδια μέρα.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου ο «Γιατρός» Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η συζήτηση έκρυβε εκπλήξεις (ακόμη και για εκείνον).

Η Ναταλία Γερμανού και η Ναταλία Αργυράκη υποδέχτηκαν τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για τη συνέντευξη στο στούντιο και, όπως κάθε φορά είχαν πολλά να πούνε, τόσο ως προς τα επαγγελματικά, όσο και ως προς τα προσωπικά.

Ο Γιατρός

Επέστρεψε για τη δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του Alpha ο ηθοποιός και οι φανς του τηλεοπτικού Ανδρέα Βρεττού ανυπομονούν για τις εξελίξεις επί της μικρής οθόνης, ελπίζοντας, όπως φαίνεται και από τις αντιδράσεις στο Χ/Twitter να βρει γρήγορα η σειρά τον ρυθμό της που δείχνει να έχει χάσει στα πρώτα επεισόδια.

Ο Γιατρός: Η αδίστακτη Ευδοκία Ρουμελιώτη κατά Μαρκουλάκη και δύο λάθη της σειράς που ανακάλυψε το Χ

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, λοιπόν, αφού αποκάλυψε πως η σειρά από εδώ και πέρα θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22.30, μοιράστηκε ένα απίθανο περιστατικό που του συνέβη σε ένα μπαρ, όταν κάποιος λιποθύμησε μέσα στο μαγαζί και όλοι όσοι βρισκόταν εκεί κοντά, γύρισαν και τον κοίταξαν αυτόματα, περιμένοντας να... κάνει κάτι.

«Παιδιά, δεν είμαι πραγματικός γιατρός», λέει ο Κωνσταντίνος, ο οποίος περιέγραψε κάτι που έχουν μεταφέρει κατά καιρούς όλοι οι ηθοποιοί που ερμηνεύουν επί χρόνια τέτοιους ρόλους.

Οι καυγάδες με την αδελφή του

Στη συζήτηση, η Ναταλία Γερμανού ζήτησε από τον καλεσμένο της να ανακαλέσει μία ανάμνηση από τα οικογενειακά τραπέζια κι εκείνος θυμήθηκε αφενός ότι ανέκαθεν υπήρχαν ατελείωτες συζητήσεις στα τραπέζια αυτά, χωρίς, όμως να λείψουν οι εντάσεις, ειδικά μεταξύ του ίδιου και της αδελφής του, Σοφίας.

«Με την αδελφή μου καβγαδίζω πολύ συχνά για ένα θεωρητικό θέμα. Πάντα έντονα και με πολλά επιχειρήματα», είπε, μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως η μητέρα τους δεν έπαιρνε κανενός το μέρος καθώς πάντα προσπαθούσε πάντα να κάνει τον ειρηνοποιό και να σβήσει τη φωτιά.

Γιώργος- Ίκαρος: Ο γιατρός - γιος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και οι σπάνιες φωτογραφίες τους

Η έκπληξη με την κυρία Ρένα Μαρκουλάκη

Και σε αυτό το σημείο, η οικοδέσποινα επικαλέστηκε τη δημοσιογραφική ταυτότητα της εκπομπής και απευθύνθηκε στην κυρία Ρένα Μαρκουλάκη, την οποία είχε στην τηλεφωνική της γραμμή, ζητώντας της να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του γιου της.

Η μητέρα του ηθοποιού, λοιπόν, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο πατέρας του τον ήθελε δικηγόρο, αλλά ο ίδιος από πολύ μικρός, από 4-5 ετών αναλάμβανε να τους διασκεδάζει στα οικογενειακά τραπέζια. «Δεν το σκεφτόμασταν ότι θα γινόταν ηθοποιός, όμως δεν το μετανιώσαμε ποτέ».

Τον καμάρωναν πολύ, είπε η κυρία Μαρκουλάκη, όμως δεν έκρυψε ότι ανησυχούσε (και ανησυχεί ακόμη και τώρα) πάρα πολύ όταν κάνει ριψοκίνδυνα πράγματα στο θέατρο ή την τηλεόραση.

«Πήγαινα σε κάθε παράσταση για να σιγουρευτώ ότι δεν θα πάθει κάτι», είπε η γλυκύτατη κυρία Ρένα και, χωρίς αμφιβολία, όλες οι (Ελληνίδες, τουλάχιστον) μαμάδες ταυτίστηκαν μαζί της.

DPG Network