Δεύτερο χτύπημα για τη Madonna μέσα σε δύο εβδομάδες - Μετά τη μητριά της, πέθανε και ο αδελφός της

Δεύτερο χτύπημα για τη Madonna μέσα σε δύο εβδομάδες - Μετά τη μητριά της, πέθανε και ο αδελφός της
Η Madonna ποζάρει με τον αδελφό της, Christopher Ciccone, στην πρεμιέρα της ταινίας της, "Truth or Dare,", τον Μάιο του 1991. (AP Photo/Julie Markes)

Ο μικρότερος αδελφός της Madonna, Christopher Ciccone πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 63 ετών. Η ίδια μοιράστηκε μία μακροσκελή και πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Δύσκολες στιγμές για τη Madonna η οποία πολύ σύντομα μετά από μία απώλεια που είχε πριν από 15 μέρες, έρχεται αντιμέτωπη με μία άλλη, πιο βαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ, ο μικρότερος αδελφός της 66χρονης σταρ έφυγε από τη ζωή στο Μίσιγκαν την περασμένη Παρασκευή, νικημένος επίσης από τον καρκίνο, όμως η είδηση δεν έχει σχολιαστεί ακόμη ούτε από την ίδια τη Madonna, ούτε από τους εκπροσώπους της.

Ο Christopher Ciccone και η σχέση του με την αδελφή του

Η Madonna και ο Christopher υπήρξαν αρκετά δεμένοι στην αρχή της συγκλονιστικής καριέρας της τη δεκαετία του 1980, με τον «μικρό» να εμφανίζεται μαζί της ως ένας από τους χορευτές του μπαλέτου της.

Επιπλέον, υπήρξε πολύ κοντά της έχοντας αναλάβει χρέη υπεύθυνου ρουχισμού στα παρασκήνια για το τραγούδι "Like a Virgin" ενώ λειτούργησε ως καλλιτεχνικός διευθυντής για την παγκόσμια περιοδεία της Madonna "Blonde Ambition" στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Η συνεργασία τους δεν σταμάτησε εκεί, καθώς υπήρξε διευθυντής περιοδείας και για την τέταρτη περιοδεία συναυλιών της ποπ σταρ, "The Girlie Show", το 1993.

Η Madonna γίνεται 66 και όλοι μιλούν για τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της. Ποιο είναι το νέο;

Πώς ήρθε η ρήξη

Η σχέση των αδερφών πήρε μια άσχημη τροπή το 2008 όταν ο Christopher εξέθεσε τη Μαντόνα στην αυτοβιογραφία του, «Life With My Sister Madonna».

Στο βιβλίο που έγινε, φυσικά, best seller, μεταξύ άλλων, ο Ciccone αναφερόταν στον Carlos Leon, πρώην σύντροφο της Madonna και πατέρα του πρώτου της παιδιού, της Lourdes.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Christopher υποστήριζε πως η αδελφή δίσταζε να κάνει παιδί μαζί του γιατί «δεν ήταν σίγουρη ότι πληρούσε τις απαιτήσεις της ως προς το επίπεδο νοημοσύνης».

https://www.instagram.com/reel/CyYpNpToUkT/

Σε άλλο σημείο αναφέρεται στο σύντομο φλερτ που είχε η αδελφή του με τον John F. Kennedy Jr στα τέλη της δεκαετίας του 1980 ισχυριζόμενος πως εκείνη ένοιωθε ότι βίωνε μια επανάληψη της σχέσης της Marilyn [Monroe] με τον πρόεδρο.

Σα να μην έφταναν αυτά, ο Christopher ισχυρίστηκε ότι η Madonna έχει μια τεράστια φωτογραφία της να φοράει εξοπλισμό S&M σε ένα κρεβάτι με ένα σωρό νεκρά ζώα να κρέμονται στο σπίτι της και τη βλέπουν τα παιδιά της. Την περιέγραψε μάλιστα ως «το πιο ανατριχιαστικό πράγμα που έχω δει ποτέ».

Christopher Ciccone
Christopher Ciccone, brother of Madonna and author of "Life With My Sister Madonna," poses for a portrait in Los Angeles, Friday, August 1, 2008. (AP Photo/Chris Pizzello)

Η συμφιλίωση και η νέα ρήξη

Χρόνια αργότερα, το δίδυμο συμφιλιώθηκε, αλλά με μία συνέντευξη που παραχώρησε στη US SUΝ το 2017, τα κατέστρεψε όλα ξανά. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Ciccone υποστήριξε πως μετά το βιβλίο του η αδελφή του του έκλεισε όλες τις πόρτες, ενώ απείλησε πως τις «πραγματικές βόμβες» δεν τις είχε ρίξει ακόμη και υποστήριζε πως χωρίς εκείνον στο πλευρό της η Madonna ήταν χαμένη, ακόμη και ως προς τις εμφανίσεις της.

Η Madonna λυγίζει και πάλι στη σκηνή σκεπτόμενη την υγεία αλλά και τη μητέρα της

Η ανάρτηση της Madonna αποκαλύπτει τη σχέση τους όταν πέθανε

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση του θανάτου του Christopher η Madonna έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση και μοιράστηκε 16 φωτογραφίες τους, παρουσιάζοντας τη σχέση τους από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό που καταλαβαίνει αμέσως κάποιος είναι η βαθιά αγάπη που τους έδενε, παρά τις δυσκολίες και τις ιδιομορφίες που, ξεκάθαρα, είχε η σχέση τους.

«Ο αδελφός μου ο Christopher πέθανε. Υπήρξε το ποιο κοντινό μου πλάσμα για τόσο καιρό. Είναι δύσκολο να εξηγήσω το δέσιμό μας, αλλά βασίστηκε στην αντίληψη πως ήμασταν διαφορετικοί και η κοινωνία θα μας δημιουργούσε προβλήματα αφού δεν ακολουθούσαμε το status quo της», γράφει η Madonna, μεταξύ άλλων, πολλών, εξηγώντας με μεγάλη λεπτομέρεια πως πήρε ο ένας το χέρι του άλλου και τα αντιμετώπισαν όλα μέσα από τον χορό, όλες τις δυσκολίες, όλα μαζί.

«Ο αδελφός μου ήταν ζωγράφος, ποιητής, οραματιστής. Τον θαύμαζα. Είχε αλάνθαστο γούστο. Και κοφτερή γλώσσα. Που μερικές φορές χρησιμοποιούσε εναντίον μου. Κι εγώ πάντα τον συγχωρούσα. [...] Με κάποιον τρόπο πάντα βρίσκαμε ο ένας τον άλλο, πιανόμασταν από τα χέρια και χορεύαμε. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα. Δεν μιλούσαμε για καιρό αλλά όταν ο αδελφός μου αρρώστησε, βρεθήκαμε ξανά. Έκανα τα πάντα για να τον κρατήσω ζωντανό όσο περισσότερο μπορούσα. Πονούσε τόσο πολύ στο τέλος. Ξανά πιαστήκαμε στα χέρια, κλείσαμε τα μάτια και χορέψαμε. Μαζί. Είμαι χαρούμενη που δεν υποφέρει πια. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν κι εκείνον. Ξέρω που είναι κάπου και χορεύει»

https://www.instagram.com/p/DAy1hZpSqqd/

Ο θάνατος της μητριάς τους

Η Joan Ciccone, θετή μητέρας της Madonna πέθανε στις 24/9 μετά από σύντομη μάχη της με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου. Η 81χρονη είχε παντρευτεί τον πατέρα της Madonna, άφοτου εκείνος έχασε τη μητέρα της, επίσης από καρκίνο.

Η νέα κυρία του σπιτιού, πήρε το επίθετό του συζύγου και ανέλαβε τα έξι τους παιδιά, από τα οποία τα τρία ήταν αυτά που έκαναν μαζί, συμπεριλαμβανομένου ενός γιου που πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του.

Η pop star ωστόσο, έχει παραδεχθεί πως δεν της άρεσε αυτή η αλλαγή στη ζωή της και η αλήθεια είναι πως η σχέση της με την Joan δεν ήταν και οι καλύτερες.

Το 2015 η Madonna είχε δηλώσει στο Rolling Stone ότι όταν ήταν νεότερη, «δεν είχε καμία σχέση» με την Joan και επομένως δεν είχε «κανένα πρότυπο».

Παρ’ όλα αυτά δεν γνωρίζουμε αν οι δυο γυναίκες τελικά είχαν βρει έναν τρόπο με το πέρασμα του χρόνου να έρθουν πιο κοντά

DPG Network